Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו ראה פעם איך מתקינים אזעקה באוטו דיפו?

מהתרשמות כללית שלי, כל דבר ששאלתי אותם עד היום - לא ידעו לענות לי או בילבלו לי את המוח סתאם.

יש להם עכשיו מבצע של MPV כולל התקנה ב 1000 ש"ח, עכשיו נראה לי שהם חאפרים שחבל על הזמן אך אני לא יודע בוודאות היות ולא התקנתי שם כלום,האם למשהו יש מושג,או אי פעם התקין שם אזעקה ויכול לומר לי אם ניתן לסמוך עליהם?

תודה.

פורסם

ממבט כללי ולא מהתרשמות אישית, הם לא נראים הכי מומחים בעולם...

באזעקה לא כדאי להתעסק, תלך למישהו שיותר מבין ואני בטוח שגם תוכל למצוא בקרוב למחיר הנ"ל...

...Carpe Diem

• אחראי פורום
פורסם

אני בכלליות מעדיף את המתקינים ה"קטנים". לרוב הם יותר מקצוענים ויודעים

להתאים בדיוק מה שצריך. למרות שפעם התקנתי באוטו דיפו מערכת בחיפושית והיה צורך

בהתאמה מיוחדת (עד שהתקנתי היה מותקן רדיו תדיראן כזה, מקורי) והבחור

שם עשה עבודה מצויינת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש להם מבצעים עכשיו על מגוון אזעקות, כולם של רב בריח, ה MPV הכי יקרה = 1000 ש"ח כולל התקנה.

מדובר באזעקה עם הביפר, שלט אחד ביפר ושלט שני רגיל.

פורסם

לא הייתי נותן ל"מומחים" שם להחליף לי ונטיל ברכב...

ספק אם ה"ידע" שלהם כל כך נרחב (להחלפת הונטיל) דברים מסובכים יותר הם ודאי לא יידעו לעשות..

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לפני כמה ימים שאלתי 2 אנשים לגבי האזעקות,אף אחד לא ידע מהחיים שלו ...הרגשתי כאילו אני מדבר אל נעל...אני לא מבין איך הם מחזיקים שם כאלה אנשים שלא מבינים בכלום,פשוט לא ברור.

לגבי המתקינים עצמם,אין לי מושג.

פורסם

גם אני לא אוהב את אוטודיפור בכלל, גם לא בהתקנות.

אך עם זאת חשוב להתקין אזעקה שכזו במקום שגם נותן אחריות.

ככה שאם תהיה בעיה- תדע שיש מי שאחראי.

זו אזעקה מורכבת וחכמה וקיצורי דרך עלולים לעלות הרבה.

פורסם

תראו, אוטו דיפו זו חברה גדולה, הרבה עובדים, אז ככה שיש להם מתקינים טובים ופחות טובים (או גרועים במצב הלא כל-כך טוב),

צריך לבדוק ולראות את כמות הידע של המתקין.

פורסם

במחיר כזה אפשר גם להתקין בכל מקום אחר,..

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...