Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים REINFORCED לקנגו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הלכתי לתקן פנצ'ר באוטו-דיפו והעובד טען שאסור לו לתקן לי את התקר מכיוון שסט הצמיגים שיש על הקנגו אסור לשימוש על רכב מסחרי. חייב להיות כתוב על הצמיג REINFORCED .

זה נכון?

על פניו נשמע לי קצת תמוה כי המשקל הכולל של הקנגו לא גבוה יותר משל פרייבט אחר, כמו למשל, הקורולה שלי.

פורסם

נראה לי שהגיונית הצדק איתך , אבל חוקית איתו.

אתה לא באמת מצפה ממי שקובע את התקנות להבדיל בין רכב מסחרי קל למשאית...:?

פורסם

אז דיברתי בבוקר עם קצין הרכב שלנו (הקנגו לא שלי) והוא טוען שכל צמיגי הCEAT (זה מה שמורכב אצלי) הם לרכב מסחרי, גם בלי שכתבו עליהם, והם בכלל HIGHSPEED שזה מינוח אחר לREINFORCED ועכשיו אני מבין עוד פחות ממה שהבנתי קודם.

פורסם

אני לא מבין גדול בצמיגים, אבל הגיוני שבאוטו-דיפו ינסו לשכנע אותך לקנות צמיגים חדשים ולא לתקן את התקר בחינם.

יש לי מין הרגשה כזאת, שתיקון התקרים בחינם זאת דרך לשכנע יותר אנשים לקנות צמיגים חדשים, באוטו-דיפו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הצמיגים המיועדים לקנגו הם אכן reinforced ,"מחוזקים"בתרגום חופשי.אם אני זוכר נכון יש בהם כבלי פלדה דקים או משהוא שמחזק אותם(היי אני לא טכנאי\מוסכניק\ידען מהשורה הראשונה.נא לא לצחוק.).ההיגיון אומר שאמנם הקנגו עצמו הוא רכב "קל" אבל נועד להובלת מטען רציני וזה כבר מצריך צמיגים חזקים יותר.אותם אגב באמת אי אפשר לתקן צריך להחליף.

...באותו עניין...הקנגו שלנו למכירה...

0506666004 ליוסי

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

צמיג מחוזק = צמיג בעל שכבות רבות יותר מ-4 שמיועד לרכב מסוג פרטי, כלומר צמיג בעל 5 שכבות נחשב למחוזק.

מלבד הכיתוב reinforced, ניתן למצוא צמיגים מחוזקים המסומנים ב-"M+S" או ב-"C", אשר גם הם מיועדים לרכבים מסחריים".

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שני צמיגים מדגם דומה (רק מידה שונה) יושבים לי על האונו... לא נראה לי שהם מחוזקים במיוחד (הם סתם זולים ולא קיבלתי שום תגובות עליהם כששאלתי כאן מה דעת האנשים עליהם)

...Carpe Diem

פורסם

אגב, שימו לב לסדקים, ליד החיבור לג'אנט, על כל ההיקף, בכל ארבעת הצמיגים (סימנתי בחץ אדום בחלק העליון של הצמיג. תאריך הייצור של הצמיגים הוא 3504 , כלומר בני כתשעה-עשרה חודשים, והם עברו כ 30-50 אלף ק"מ.

Ceat זה סוג של זבל?

tyre7oy.jpg

פורסם

צמיגי CEAT מיוצרים בהודו ומוגדרים כ"חברה בת" של Bridgestone.

צמיגים ברמה בסיסית מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
צמיגי CEAT מיוצרים בהודו ומוגדרים כ"חברה בת" של Bridgestone.

.

צבי, הם לא "חברה בת" של פירלי?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לאחר חיפוש בגוגל מסתבר שCeat זה גם חברה הודית גדולה לייצור צמיגים (בהודו) , אבל השם הזה מופיע גם באתר של פירלי כמו עוד מותג שלהם (שמיוצר בטורקיה ומשווק ע"י חברה שוויצרית) , בצמוד לCOURIER ועוד כמה .

מוזר.

• תוכן חדש...