Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 1000

אז ככה..בזמן האחרון האוטו בשלב כלשהו בנסיעה מתחיל לקפוץ כאשר אני לוחץ על הגז..גאילו שיש אספקת דלק לא סדירה,האוטו קופץ ממש כמו שאם תפמפם את דוושת הגז בנסיעה רגילה,אותו מצב. בכל אופן אני לוחץ על הגז האוטו כאילו לא מגיב ומוריד מהירות אבל צלפעמים קצת דלק מצליח לפרוץ וזה יוצר את הקפיצה הזאת..קורה לפעמים שהוא אפילו נכבה אחרי הקפיצות האלה.

הקטע המוזר הוא,שאם אני נעצר אפילו ל 5 שניות ומכבה את האוטו ומדליק אותו שוב,אז הוא נוסע חלק בלי בעיות עד שכעבור כמה זמן עוד פעם מתחיל לקפוץ...סה"כ אני נוסע על האוטו אבל זה מאד מאד מאד מעצבן אותי ומציק לי. החלפתי את חוטי ההצתה וזה לא זה. אני לא יודע מה הבעיה כבר,אני לא בטוח שזה הקרבורטור כי אם זה היה הוא אז האוטו לא היה ממשיך לנסוע נורמלי אחרי 5 שניות של מנוע כבוי...קיצר..תושיעו אותי:)

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
מנוע 1000

אז ככה..בזמן האחרון האוטו בשלב כלשהו בנסיעה מתחיל לקפוץ כאשר אני לוחץ על הגז..גאילו שיש אספקת דלק לא סדירה,האוטו קופץ ממש כמו שאם תפמפם את דוושת הגז בנסיעה רגילה,אותו מצב. בכל אופן אני לוחץ על הגז האוטו כאילו לא מגיב ומוריד מהירות אבל צלפעמים קצת דלק מצליח לפרוץ וזה יוצר את הקפיצה הזאת..קורה לפעמים שהוא אפילו נכבה אחרי הקפיצות האלה.

הקטע המוזר הוא,שאם אני נעצר אפילו ל 5 שניות ומכבה את האוטו ומדליק אותו שוב,אז הוא נוסע חלק בלי בעיות עד שכעבור כמה זמן עוד פעם מתחיל לקפוץ...סה"כ אני נוסע על האוטו אבל זה מאד מאד מאד מעצבן אותי ומציק לי. החלפתי את חוטי ההצתה וזה לא זה. אני לא יודע מה הבעיה כבר,אני לא בטוח שזה הקרבורטור כי אם זה היה הוא אז האוטו לא היה ממשיך לנסוע נורמלי אחרי 5 שניות של מנוע כבוי...קיצר..תושיעו אותי:)

קיצר תכניס את הרכב למכון קרבורטורים ,אמין מקצועי ובעל שם בתחומו ,ותן לו להחליט

אם הבעייה בקרבורטור או לא, את הישועה תמצא במכון קרבורטורים, אז אל תמתין למחר עם מה שאתה יכול לעשות היום!

בברכה

צביקה קרבורטורים נתניה!

פרטים נוספים בה.פ או בטלפון הרשום בפרופיל!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש לי בעיה דומה עם פיאט אונו אוטמטיט!

מישהו יוכל להמליץ לי על מכון אמין לקרבורטורים בב"ש?

פורסם

נשמע כמו מנוע "חותך".

אני מצטרף להמלצתו של צביקה ידידי לפניה למכון קרבורטורים בעל מוניטין.

שם יבדקו בנוסף לקרבורטור גם את מערכת ההצתה ותיזמונה.

ניצן

פורסם

היה לי את זה בגסטי 1200 בדיוק אותו דבר

קרבורטור שופץ

מפלג הוחלף

מסנן הוחלף

שום דבר לא עזר אף אחד לא ידע מה לעשות 3 מוסכים ביניהם אחד מורשה

בסוף התעצבנתי ומכרתי את האוטו

היום יש לי dl ויש לי שוב בעיה דומה כנראה זה משהו לא בסדר בי ולא במכוניות :)

פורסם
היה לי את זה בגסטי 1200 בדיוק אותו דבר

קרבורטור שופץ

מפלג הוחלף

מסנן הוחלף

שום דבר לא עזר אף אחד לא ידע מה לעשות 3 מוסכים ביניהם אחד מורשה

בסוף התעצבנתי ומכרתי את האוטו

היום יש לי dl ויש לי שוב בעיה דומה כנראה זה משהו לא בסדר בי ולא במכוניות :)

היום יש לך בעייה דומה מכור את ה-DL!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ניסתם לחשוב אולי משאבת דלק לא מספקת דלק באופן רציף ...?

או שיש נפילת לחץ של דלק בקו .. ?

תבדקו את האפשריות האלו ותחזרו עם תשובות ..

פורסם

חברה הודעה מרעישה!!!!

אוקיי אתמול מיליתי דלק אחרי שריקנתי כמעט את כל המיכל(השארתי איזה 2 ליטר לפני שתידלקתי)...ומאז הבעיה לא חזרה אפילו פעם אחת!!!

הגעתי לחצי המיכל כמעט כבר ובנתיים טפו טפו האוטו טס. קניתי פילטר דלק, אני יחליף אותו בכל מקרה ואנסה לנסוע עוד קצת על האוטו אם הבעיה חוזרת אז זה לא הפילטר...בכל אופן לדעתי זה לא כל כך קשור לקרבורטור..

מה אתם חושבים?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

אצלי באוטו הקודם זה היה בא בצורה ספונטנית כמו שלשול יש ימים שאתה משלשל פעמיים ואחרי זה כמה חודשים כלום!

פורסם

אני מכיר את הבעיה

יש לי אוודי 80 וכשקניתי אותה המוכר אמר לי אפשר לשים דלק 95 וגם 96

ומאז הקניה במשך 4 חודשים ברציפות תדלקתי רק 96

יום אחד אמרתי אני ינסה 95 כי הוא יותר זול

תלדקתי 95 והתחלתי לנסוע והאוטו בתחילות נסיעה היה קופץ וזה היה ממש מרגיש

אומנם הוא לא היה נכבה לי אבל הוא היה קופץ

אחרי שהמיכל התרוקן מלאתי 96 והבעיה כמעט נפתרה

יש לי עדין קפיצות אבל זה בגלל קרבורטור פגום

יש איזה אטם בקרבורטור שלי שלא אוטם טוב החלפתי אותו וזה לא עוזר

אבל לא באנו לדבר על הבעיה שלי

בקיצור נראה לי שזה בעיה בסוג הדלק

אולי המתדלק תדלק לך משו אחר ובגלל זה הקפיצות.

פורסם

קרבורטור, כך זה נראה.

יש לך כאן את צביקה שיש לו מכון לקרבורטרים ואלוף בתחומו, גם מקצוען וגם ישר.

אז מה הבעיה , גש אליו ויצא לך הכי טוב, הוא חבר פורום זה ותורם רבות נאמנה!

בהצלחה

דני ממוסך מצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב...קצת עידכונים...

קניתי באוטו דיפו את התוסף לדלק של stp בצבע אדום כזה ב25 שקל שאמור לנקות את מערכת הדלק וכן החלפתי את פילטר הדלק..

נכון לאתמול כשכבר ביצעתי את כל הפעולות הללו האוטו נסע כמו בימיו הטובים ללא שום בעיות...אני מקווה שהבעיות נפתרו..אמשיך לעדכן בנושא

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

הייתה לי בדיוק אותה בעייה כמו שתיארתם ואחרי שבדקתי הכל החל מהפלאגים ועד לקרבורטור והמשאבה והכל נמצא תקין... הבעיה הייתה פשוט מאוד סתימה חלקית בצינוריות של הדלק שיוצאות מאיזור המיכל... ולכן הבעיה כל הזמן באה והלכה... כי כל פעם שנשאר ליכלוך מסויים מהמיכל הוא עשה בעיות עד שהצליח לעבור הלאה...

פשוט מאוד ניתקתי את הצינורית דלק ונשפתי לתוכה... אחרי כמה נשיפות פתאום הוקל לי לנשוף ואחרי כן כשחיברתי את הכל חזרה לא היו יותר קפיצות ולא נשאר שום זכר לזה...

בזמן הקרוב אני מתכוון להתחיל למהול את הדלק עם מתאנול ואני מבטיח לעדכן...

• תוכן חדש...