Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזנב בורח

boca_juniros
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אני הרגשתי אתמול שהזנב נוטה קצת להיגוי יתר או שזה באמת היה ככה?

הייתי לי הרגשה כאילו יש הרבה אבק על הצמיגים והשהכביש עדיין חלק והייתה הרגשה שאני נוסע במכונית מרחפת.

נ.ב: אתמול עשיתי קורס נהיגה מתקדמת ולפחות עכשיו אני יכול להתמודד עם כאלה מצבים, אם למישהו יש שאלות על הקורס הוא מוזמן לשאול. אגב, אתם חושבים שיש קשר בין הקורס וההחלקות שעשינו שם לבין זה שהרגשתי קצת היגוי יתר ותתי היגוי או שאני פשוט יותר רגיש לזה עכשיו?

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נ.ב: אתמול עשיתי קורס נהיגה מתקדמת ולפחות עכשיו אני יכול להתמודד עם כאלה מצבים, אם למישהו יש שאלות על הקורס הוא מוזמן לשאול.

הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות אחרי קורס כזה היא לנקוט בקו המחשבה שלך שאחרי הקורס הזה של כמה שעות יש לך את כל הכלים להתמודד עם כל מצבי איבוד השליטה על אוטו.

הקורס הזה סה"כ מעניק לך כלים נוספים או מחדד כלים קיימים, הקורס הזה בא לשפר את הסיכויים שלך לשרוד ולשלוט על מצבים כאלו ואחרים, אבל בשום אופן הוא לא מחסן אותך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הייתי לי הרגשה כאילו יש הרבה אבק על הצמיגים והשהכביש עדיין חלק והייתה הרגשה שאני נוסע במכונית מרחפת.

נ.ב: אתמול עשיתי קורס נהיגה מתקדמת ולפחות עכשיו אני יכול להתמודד עם כאלה מצבים, אם למישהו יש שאלות על הקורס הוא מוזמן לשאול. אגב, אתם חושבים שיש קשר בין הקורס וההחלקות שעשינו שם לבין זה שהרגשתי קצת היגוי יתר ותתי היגוי או שאני פשוט יותר רגיש לזה עכשיו?

אם הרגשת שהמכונית "מרחפת" אולי כדאי שתבדוק אם הכל תקין - לחצי אויר, פרונט, בולמי זעזועים וכו'. גם במצב של קצת אבק חמסינים, אתה לא אמור להרגיש ככה.

לגבי הקורס - כספר אמר את הדברים המדוייקים, המחשבה שעכשיו אתה מיומן לטפל בהחלקות היא טעות קריטית. עכשיו אתה אמור להיות בשלב שבו אתה יודע שהן קיימות ועדיף לא להגיע לשם.

פורסם

הזנב לא בורח לו סתם כך (אלא רק אם אתה בועז ויש לך וולקן :wink: ).

אם הוא בורח, סימן שעשית משהו שגרם לו לברוח. החל מפרובוקציה שמערערת את שיווי המשקל של הרכב, ועד עלייה על כתם שמן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נ.ב: אתמול עשיתי קורס נהיגה מתקדמת ולפחות עכשיו אני יכול להתמודד עם כאלה מצבים, אם למישהו יש שאלות על הקורס הוא מוזמן לשאול.

הטעות הכי גדולה שאפשר לעשות אחרי קורס כזה היא לנקוט בקו המחשבה שלך שאחרי הקורס הזה של כמה שעות יש לך את כל הכלים להתמודד עם כל מצבי איבוד השליטה על אוטו.

הקורס הזה סה"כ מעניק לך כלים נוספים או מחדד כלים קיימים, הקורס הזה בא לשפר את הסיכויים שלך לשרוד ולשלוט על מצבים כאלו ואחרים, אבל בשום אופן הוא לא מחסן אותך.

צודק במאה אחוז, ויעיד על זה גם מעקה הבטיחות בכביש 4 שטעם מנחת זרועי... :oops:

פורסם
ויעיד על זה גם מעקה הבטיחות בכביש 4 שטעם מנחת זרועי...

אוי גם אתה...

חבר שלי נרדם לי על ההגה בפורד פיסאטה לא יודע איך הוא יצא חיי ???

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
ויעיד על זה גם מעקה הבטיחות בכביש 4 שטעם מנחת זרועי...

אוי גם אתה...

חבר שלי נרדם לי על ההגה בפורד פיסאטה לא יודע איך הוא יצא חיי ???

בוא נגזים. אני לא הגעתי (ומקווה לא להגיע) למצב בו אני נרדם על ההגה. להגיע למצב כזה משמעו שהתעלמת מכל סימן אזהרה אפשרי ונהגת בחוסר אחריות מוחלט (מילולית ומטאפורית). פעם אחת של "ניקורים" בדרך ממסיבה הספיקו להפחיד אותי למוות.

הסיפור שלי הרבה יותר פשוט (ואידיוטי באותה מידה) מזה: חזרתי מהבסיס באוטו שאני לא מכיר (ולא אוהב), בכביש שאני לא מכיר, אחרי גשם ראשון, ונכנסתי חזק מדי לסיבוב תוך דאבל-קלאץ' שהתפקשש. משהו טוב לא יכול היה לצאת מזה.

פורסם

יא נהג שודים :) מה שאני סיפרתי לך על כביש 4 גשם ראשון וסיבוב חזק מדי לא הספיק אה? :)

וד"א לאבק יש גורם חשוב מאד למקדם החיכוך של הכביש , ואכן יכול ליצור תחושה מסוימת שמו של כביש רטוב...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בסופ"ש הכל יישטף בגשמים

דווקא זה מאוד מסוכן. שילוב של אבק וגשם על הכביש יוצר משטח חלק מאוד. אני מהמר שנראה כמה תאונות יפות כשהגם יתחיל.

נ.ב

ליביו - וואט דה פאק אר יו טוקינג אבאוט?

פורסם

אוקיי, אז היום נסעתי קצת כדי לראות אם המצב אותו דבר והוא לא היה ככה. כנראה שהכבישים היו מלאים בשמן או באבק וזה נתן לי תחושה של אחיזה לא טובה. (השימוש במילה ריחוף לא היה מדוייק... :D ).

אין לי שום ספק שאני לא מסוגל להתמודד בצורה טובה עם מצבי איבוד שליטה וכדומה, אבל אני מאמין שאני מסוגל עכשיו לזהות אותם וללא ספק להתמודד איתם בצורה הרבה הרבה יותר טובה ממה שהייתי לפני הקורס.

וחוץ מזה, אני גם מתכנן ללכת בקיץ לקורס נהיגה ספורטיבית ואז אני מאמין שאני אוכל להתמודד עם מצבים כאלה בצורה הרבה יותר טובה...

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

• תוכן חדש...