Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרי מהמכבש...

TShavit
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב אז ככה, הזמנתי גם TVR (ספיד 6 אבל ה סרברה 12 או איך שהיא לא נקראת בדרך..)

גם אריאל אטום (בצבע שחור שתתמזג עם הכביש, אולי לא יעלו עלי הגלאים של המשטרה)

גם נובל M400 בשביל הפוזה.. אוטו בן בן בן *ונה שבטופגיר אמרו עליו רק דברים יפים,

ואת החלום שלי גם כן, קוניגסג CCR, כן כן, הרכב המהיר ביותר בעולם בייצור סדרתי כמעט נגח ב400קמ"ש.. (מהירות הכי גבוהה*)

500אלף פאונד בשביל זונדה נכון? לא חבל? בכלל אני לא מבין מה מתלהבים מהאוטו הספיציפי.

וכולה 600סוסים ..

עדיף לקנות צי של אימפרזות ואיבויים, בשביל שימוש חד פעמי יומי ותאמינו לי עם תכללו את כולם את עוברים מהר מהר מאוד את ה 600סוסים,

חשבון פשוט (אם אני לא טועה בנתון המטבע)

500אלף פאונד = אנחנו מדברים על משהו באזור ה 4מיליון ש"ח. = אנחנו מדברים על משהו באזור ה 900אלף דולר.

אימפרזה בארץ הקודש (ארה"ב) עולה 32אלף דולר והיא מגיע עם 300כוחות סוס, מה שאומר ש..

ב900אלף דולר אפשר לקנות בערך 30 אימפרזות, שזה אומר קרוב ל9000כוחות סוס!!

עכשיו תגידו לי מה שווה????????????

-------

יש לכם ספק בכלל שלמי שיש כסף למכונית על אמיתית, כמו הקוני או הזונדה בכלל בודק את האמינות הרכב, יש לכם בכלל דאגה לכיס שלו? כאילו, האנשים האלה אמורים* להיות כ"כ טחונים ברמות שאני מאמין לפחות שהם יכולים להרשות לעצמם להחזיק תכנאי אם לא מוסך צמוד אליהם.

תראה לי את הטמבל שיקנה 30 אימפרזות

מה זה לחבר עוד פעם את הכוחות סוס

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תראה לי את הטמבל שיקנה 30 אימפרזות

מה זה לחבר עוד פעם את הכוחות סוס

עזוב אותך אימפרזות.

קנה 80 דייהטסו סיריון, זה יותר כ"ס ביחד :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני מצטער אם אני פוגע במישהו אבל מה זאת השטות הזאת של תקנה 30 אימפרזות..

ומה הלאה תגיד לי לחבר אותן בסלוטף אחת לשניה ולהתניע בו זמנית?!

ולמה שלא תקנה מיליון טוסטוסים וזהו... זה גם יהיה יותר זול וגם יותר חזק..

אני פשוט לא מבין אנשים שהמטרה שלהם זה לרשום ולא חשוב להם מה ומה ההודעות שלהם אומרות, העיקר להגדיל את מספר ההודעות..

שוב פעם סליחה אם פגעתי במישהו..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;

ועכשיו לעניין אני גם חושב שזה מוגזם 60 אלף בשביל 50 סוסים אבל אני חושב שמי שקונה רכב כזה ומשקיע כזה סכום, הוא מאותם האנשים שיחפשו את ה50 הסוסים הנוספים האלה..

ואני גם חושב שכאשר בפאגני קבעו את המחירים הם סמכו על זה שאף אחד לא יקח את הפגאני הפחות חזקה בלי קשר למכיר, ובגלל זה הם "דפקו" לה כזה מחיר..

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

תשמע....קוניגסג זה אוטו שוודי...

הגאמבול (שאותו גם ראיתי והייתי די מופתע מהדבר הזה) הנהל בחום של דרום ארה"ב (תקנו אותי אם טעיתי) אז יש לצפות שלאוטו יהיה קשה שם..

+

זה מהדגמים הראשונים של החברה... ככה שמן הסתם האמינות השתפרה..

אבל שמעו

מי שקונה את המכונית הזאת בהחלט יכול לנסוע עם עוד אחת בסמיטריילר מאחוריו...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...