Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי cross country - הגלריה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני

אז קראתי לתחרות על שם המארגן של התחרות ,מה קרה ? מה יש להתעצבן פה?

לא התעצבנת על מיקי שכתב על הגביעים שלו את השם הזה , חילק מדבקות עם השם הזה

כתבתי גם שאני מוכן לשקול כל הצעה אחרת ,

בעולם יש תחרויות שקוראים להם SUPER SPECIAL STAGE RALLY ???

חבל להכניס עצבים לתחום שהוא הכיף שלנו , בא נעשה את הדברים באווירה טובה

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אני אתעצבן ידידי על מה שלא נכון במקרה זה מר פאהן אחרוג ממנהגי ופעם אחת ולתמידאנסה להגיד

לך אולי קצת בשחצנות!!

יש לי ידע פי מיליון מימך בנושא מירוצים, אני מנסה לטעת מושגים נכונים על מנת שיהיו ציון דרך

בספורט המוטורי לדור העתיד לבוא וגם לך!! וכן יש מירוץ כמו שציינתי וזה שמו.

אין לי אינטרס לתקוף אותך ולא אחרים ,אני מעיר לך לא פעם כהערה בונה ואתה בשלך, מה אתה בכלל מתנגח?

מה זאת אומרת כתבתי והחלטתי? אתה חייב להכניס מושגים נכונים בנושא ואם אתה לא יודע ואתה לא!!!!

תשאל, עולה כסף?

גם אין לך מושג בחוקי ארגון מירוץ, חוק ראשון, חייבת להיות על מכונית מירוץ מדבקת מארגן הבנת?

על הגביע גם מדבקת נותן הגביע הבנת? לא התעצבנתי כי אין על מה להתעצבן אבל עליך אני

מתעצבן כי זו לא פעם ראשונה שאתה עושה טעות אז בפעם ה1000 אתה לא חייב לי כלום

אבל לקוראים ולמתעניינים בהחלט!

ואני אהיה כאן כל הזמן לתקן אותך וליישר קו.אם זה מוצא חן בעיניך או לא.

רוצה רוח טובה ? אין בעיה תכתוב מונחים נכונים בתחום לא יודע? תשאל

מירוצי מכוניות

פורסם

לגבי השם של התחרות !

אריה, אני מבין ששאבת את השם בטעות , כנראה שהושפעת משם החברה

של מיקי יוחאי המארגן CROSS COUNTRY .

מריוס !

הלוואי ואני הייתי אתה בכל הקשור לידע המקצועי בתחום הספורט המוטורי והמוטוריקה

אני מוכן לעשות איתך עסקה להחלפת מידע וכישורים בנינו !!

לידיעת החברים , הייתי בביתו של מריוס ונדהמתי לראות את גודל אוסף המקטים-דגמי מכוניות מיניאטוריים מכל הסוגים ומכל השנים לאורך מדפים ובארונות זכוכית עמוסים המעטרים את סלון הבית בעוד שאשתו מספרת לי שעדיין לא ראיתי אלא עשרים אחוז מכל האוסף !!!!!

רבותי האיש פשוט משוגע וחולה בתחום המוטורי !

ביתו פשוט מוזיאון למכוניות , ממליץ לשרופים עלייה לרגל למקדש בכרמיאל !!!!!

דני !!

הגיע הזמן לשנות סגנון ההערות שלך גם כשאתה צודק !!!!

אתה מטיף בצורה לא נעימה (בלשון המעטה) !!

אריה פגע במישהו בזה שהוא קרא לתחרות קרוס קאנטרי?

ואם אתה כזה מומחה ומתקן את כולם על מנת שהמונחים , השמות וההגדרות יהיו מדויקים ומקצועיים, מדוע לא תקנת את אלה שכינו את האירוע שארגנתי בשם "ראלי ספרינט" או "ספרינט" במקום בשם "ראלי" או שם אחר לפי הבנתך כמומחה בתחום!

באתר של העמותה עליו אתה אחראי רשמת באותה כתבה "מדוברת" שעמדת מאחוריה והגדרת את אותו אירוע שארגנתי כ"ספרינט", אז זה לא הפריע לך?

אני שלא הבנתי מדוע לא מדברים על האירוע כראלי, לא תיקנתי אותך וזה גם לא הפריע לך על אי הדיוק.

מה קרה שפתאום דווקא עכשיו כשאריה קרא לזה קרוס קאנטרי אתה קופץ בצורה בוטה ומתקן????

אנא ממך, קח אויר לפני שאתה מגיב ותחשוב שהרבה עיניים קוראות את מה שאתה כותב והרושם ממש לא חיובי כשהסגנון בוטה ומתנשא!

עוד דבר אחד, הגדרת את חלוקת הגביעים שחולקו בשבת כעוד חידוש, נכון? מדוע לא ציינת זאת כשאני חילקתי בכפר נחום, אז זה לא היה חידוש? ובנושא הראלי שלי, אני לא מבין, מדוע עזבת את האירוע באמצע כשעזרת בהזנקה, נעלמת מבלי להגיד שלום ולחכות לטקס הסיום, זה מכובד?

מסתבר שהביקורת שלך לאירועים שלי, היא רק על הדברים השליליים, אך לפרגן אתה לא יודע!! ואני אסתפק בזה.

לדעתי, אני ועוד הרבה כמוני הרגשנו אי נוחות על כל הויכוחים והדיונים המיותרים על נושאים ממש לא עקרוניים שהתנהלו בשבועות האחרונים בהם השתתפת.

אני מקווה שתקבל את הביקורת בהבנה, כי אתה כיו"ר חייב לשנות כיוון כי התפקיד מחייב.

לניר לביא!

תודה על הפרגון, נעים לשמוע מחמאות.

אני מקווה שיום אחד אוכל להחזיר לך כשתשב מאחורי ההגה. אני בטוח שאתה מסוגל לזה, תודה.

ערב טוב לכולם

מישל גדז'

פורסם

דני שלום ,

אני יושב וקורא את ההשתלחות שלך באריה ופשוט לא מבין מאיפה זה יוצא.

כשאנחנו נפגשים בשטח קבלתי רושם ממש טוב , של איש רציני , מבין עניין שכיף לדבר איתו ושמאוד רוצה לקדם את התחום ואף עושה כך במשך שנים רבות לפני כולנו,

אבל פה, בערוץ הוירטואלי אתה מתנהג בצורה ממש מביישת , כאילו אין אלוהים ואנחנו לא מכירים .

ראשית אני רוצה להתנצל על שם השירשור המקורי או שם התחרות,

זה אני כתבתי את השם, מה לעשות אין לי 20 שנות ניסיון כמוך בשמות ומינוחים טכניים,

לקחתי את השם ישירות מתאור האירוע שניכתב על ידי המארגן עצמו שנישלח אלי ,

יתכן שזו היתה טעות אבל מפה ועד לכתוב לאריה משפטים כגון :

"פעם אחת ולתמיד אנסה להגיד לך אולי קצת בשחצנות!!"

"יש לי ידע פי מיליון מימך בנושא מירוצים"

"אין לך מושג בחוקי ארגון מירוץ"

"אני אהיה כאן כל הזמן לתקן אותך וליישר קו.אם זה מוצא חן בעיניך או לא.."

אני פשוט יושב ובוהה במסך בהלם .

לא יודע אם אתה צודק , לא צודק , חכם פי מליון ממני או לא ,

צריך לשאול אותך או לא , מבין או לא מבין ,

מה שאני כן יודע זה שלדבר/לכתוב בצורה שכזו זה פשוט חוסר נימוס אלמנטרי בין אנשים שאמורים לעבוד יחד למען מטרה אחת. כנראה זה סוג של חינוך שקבלתי .

לאנשים שאני לא מכיר ולא ראיתי מעודי אני לא חושב לענות בצורה כזו , אז למישהו שנמצא איתך

כל סופ"ש ? שמתחרה איתך , שרוצה לקדם ולעזור ?

אין לי מושג מאיפה זה מגיע ואני מקווה שהעננה הזו תעבור מעלינו מהר מאוד.

יום נעים

עדי

Marshals.co.il

פורסם

מישל וואלה אתה צודק!

הערה בונה קיבלתי.

דרך אגב באירוע שלך עזבתי לפני הזמן כי התייבשתי מהחום וכמעט התעלפתי בעמדת הזינוק בשמש

אבל זה לא חשוב סתם רציתי שתדע.

מירוצי מכוניות

פורסם

עדי אל תהיה בהלם! עקוב בבקשה אחרי חילופי המילים ,אריה כתב לא אתה

מצטער אם הפתיל קצר, אין פה דבר אישי ואין שום השתלחות, אתם ביחד בעלי אתר מכובד ויפה

ברצינות, לכן חובה עליכם לדעתי לדקדק במונחים הטכנים ,הצעתי לאריה כל הזמן שיתוף פעולה

תוצאה?

הוא כותב לא אתה, "אולי נקרא לזה?"......

לא מקובל לכן יצא קיצפי, לא היה יותר קל פשוט לשאול?

אז העננה התפזרה הרעיון מקובל? ונצא קדימה?

מבחינתי כן

מירוצי מכוניות

פורסם

דני שלום ,

שמי אלון , אני נמנה על האוכלוסיה שנהנת לקרוא וללמוד על תחום הספורט המוטורי אבל

לא עושה שום דבר אקטיבי ..

מה לעשות , לכל אחד יש את החיים שלו , התקציב שלו , הזמן שלו ,ולי כרגע מתאים רק

לבא ולקרוא כל יום מה מתחדש ולא לרכוש רכב תחרות או להתחרות .

כל בוקר אני נכנס לאתר הזה לקרוא מה חדש, ממש נחמד לראות מה קורה במדינה שלנו

מחוץ לזבל הפוליטי .

עד לשירשור זה השארתי את מחשבותי בראשי הקודח , אבל הפעם החלטתי לאמר מילה אחת או

שתיים מנקודת המבט של המתבונן מהצד , שלא מכיר אף אחד פה ורק מכיר את השמות מהשירשורים .

אני לא מכיר אותך ,אין לי מושג בן כמה אתה , אין לי מושג מה עשית בחיים שלך עד כה

ועל מה אתה אחראי ..

התגובות האחרונות שלך בשבועות האחרונים הם פשוט בושה וחרפה .

השפה , הבהמתיות שלך ,השקרים וה"צעקות" שלך על כל אחד שבטעות עשה משהו שלא נראה לך

או לפי דעתך לא נכון פשוט עוברות כל גבול של סטנדרטים בפורומים, כל זה נותן הרגשה פשוט מגעילה למי שקורא מהצד.

שוב - אין לי מושג מי אתה , מהשירשורים נראה שאתה אחד מעמודי התווך של הספורט המוטורי ,

היה כתוב שאתה גם רוצה להיות היו"ר של האיגוד שיקום .. אם אדם שמתבטא בצורה כזו על גבי

הפורום אמור להיות חוד החנית של הספורט המוטורי אז מצבכם פשוט מזעזע.

אני קורא את המשפטים שכתבת (שקודמי ציטט ולכן אין טעם לחזור על הבושה ) ,

אני משחזר במוחי את השירשורים שבהם התלהמת מול מנהל אירוע שגם התחרה באיזה כתבה

באתר אחר אך פה שיחקת עצמך כשה תמים ובסוף השקרים יצאו לאור, הכל מביא אותי להחלטה שזה פשוט ביזיון לקהל הספורט המוטורי שאחד כמוך אמור לייצג אותם ( כפי שכתבת אתה ) בתהליך החקיקה.

אני מציע לך לנשום עמוק לפני שאתה עונה , לי או למישהו אחר פה , אתה מבייש את השם שלך

כנראה בלי שאתה מבין , ואולי פה הבעיה.

טיפ קטן - 2 כדורים ביום של "רגיעון של הדס" יכולים לעשות אחלה עבודה ..

זהו , שיהיה לכולם בהצלחה בספורט היפה הזה .

פורסם
דני שלום ,

שמי אלון , אני נמנה על האוכלוסיה שנהנת לקרוא וללמוד על תחום הספורט המוטורי אבל

לא עושה שום דבר אקטיבי ..

מה לעשות , לכל אחד יש את החיים שלו , התקציב שלו , הזמן שלו ,ולי כרגע מתאים רק

לבא ולקרוא כל יום מה מתחדש ולא לרכוש רכב תחרות או להתחרות .

כל בוקר אני נכנס לאתר הזה לקרוא מה חדש, ממש נחמד לראות מה קורה במדינה שלנו

מחוץ לזבל הפוליטי .

עד לשירשור זה השארתי את מחשבותי בראשי הקודח , אבל הפעם החלטתי לאמר מילה אחת או

שתיים מנקודת המבט של המתבונן מהצד , שלא מכיר אף אחד פה ורק מכיר את השמות מהשירשורים .

אני לא מכיר אותך ,אין לי מושג בן כמה אתה , אין לי מושג מה עשית בחיים שלך עד כה

ועל מה אתה אחראי ..

התגובות האחרונות שלך בשבועות האחרונים הם פשוט בושה וחרפה .

השפה , הבהמתיות שלך ,השקרים וה"צעקות" שלך על כל אחד שבטעות עשה משהו שלא נראה לך

או לפי דעתך לא נכון פשוט עוברות כל גבול של סטנדרטים בפורומים, כל זה נותן הרגשה פשוט מגעילה למי שקורא מהצד.

שוב - אין לי מושג מי אתה , מהשירשורים נראה שאתה אחד מעמודי התווך של הספורט המוטורי ,

היה כתוב שאתה גם רוצה להיות היו"ר של האיגוד שיקום .. אם אדם שמתבטא בצורה כזו על גבי

הפורום אמור להיות חוד החנית של הספורט המוטורי אז מצבכם פשוט מזעזע.

אני קורא את המשפטים שכתבת (שקודמי ציטט ולכן אין טעם לחזור על הבושה ) ,

אני משחזר במוחי את השירשורים שבהם התלהמת מול מנהל אירוע שגם התחרה באיזה כתבה

באתר אחר אך פה שיחקת עצמך כשה תמים ובסוף השקרים יצאו לאור, הכל מביא אותי להחלטה שזה פשוט ביזיון לקהל הספורט המוטורי שאחד כמוך אמור לייצג אותם ( כפי שכתבת אתה ) בתהליך החקיקה.

אני מציע לך לנשום עמוק לפני שאתה עונה , לי או למישהו אחר פה , אתה מבייש את השם שלך

כנראה בלי שאתה מבין , ואולי פה הבעיה.

טיפ קטן - 2 כדורים ביום של "רגיעון של הדס" יכולים לעשות אחלה עבודה ..

זהו , שיהיה לכולם בהצלחה בספורט היפה הזה .

שלום לך,

אני מצטער אך לא הייתי יכול שלא לענות להודעה שלך,

אני מציא לך לנשום עמוק,לחשוב שלוש לא פעמיים לפני שאתה מאשים ואולי גם לקחת רטלין שזה יותר חזק מרגיעון של הדס!

תגיד מה אתה בסדר?הפורום הזה פתוח לכל הבא בדעה,ואכן יש חילוקי דעות בין המשתתפים שזה לגיטימי ולפעמים זה מתלהט אך תוך זמן קצר,לומדים לקחים מבקשים סליחה או מה שלא יהיה.

אבל אתה!אינטליגנט,מאשים בן אדם (במקרא הזה את דני,מחר לא יודע את מי) בבהמתיות,שקרים וצעקות,מה עבר לך בראש?

אולי תספר גם מאיפה אתה יודע שדני בהמה,שקרן וכו וכו?אולי אתה מישהו שלא רוצה לחשוף את עצמו אלא פחדן מוקיון שמתחבא מאחורי שם בדוי?

יש דרכים להעביר ביקורת על בן אדם,אם זה בשפה יותר יפה או בהודעה פרטית!

תקח את עצמך בידיים או שתעשה טובה ואל תזהם לנו את הפורום.

נ.ב: לפי מה שאני רואה גם יש לך בעיה שהוא יו"ר של עמותת נהגי המירוצים,מה אתה אומרףאולי תצטרף להעמותה שלנו ותוכל להצביע ליור חדש:) כיף?

פורסם

ועוד הודעה עבור כל חברי העמותה מכל רמותיהם שנמצאים פה ומשתמשים אחרים

לפעמים יוצאים מהכלים (כמו שקורה פה המוןןןןן) אבל אז מסבירים,ומתחילים לדבר בהיגיון!

אז לפני שכל אחד פה מתמרמר,צועק,מתכסח תסבירו את עצמכם בהיגיון מכיוון שזה בכל זאת כתיבה והמשמעות של מה שרשמת לא נראת לעין של המתבונן כמו שרצית.

ושוב פעם סך הכל כולנו פה לאותה מטרה...

יום טוב

הגנון של מרים!

פורסם

טוב אז אני מבין שהחום השפיע על כולם וזה ממש הזמן שאולי מישהו מהמנהלים ינעל את הדיון הזה

ואמיר

ריטלין הוא לא כדור הרגעה אלא כדור שנועד לסייע בריכוז

ובוא לא נתחיל להתווכח על זה כי לצערי יש לי ניסיון מבית עם הילד ואחרי דוקטורט בנושא

זו טעות נפוצה אצל כולם

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...