Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי עכשיו הזדמנות לקנות סוזוקי סוויפט שנת 94 1000 סמ"ק 195,000 ק"מ יד שלישית

במחיר 8000 ש"ח, כמובן יש כמה בעיות ברכב כמו נזילת שמן ובלמים חלשים וקצת חלודה

בעל הרכב הוא בן אדם שאני מכיר ואומר שכל התיקונים יעלו בסביבות 2000 ש"ח.

איך שאני מכיר את האוטו שלו לא היו לו בעיות מיוחדות אף פעם, וכל זה יוצא אפילו קצת מתחת למחירון.

השאלה האם זה עסקה כדאית?

וכמה שנים עוד יחזיק מעמד הרכב?

תודה

פורסם

הדרישות שלי שלא יתקלקל יותר מידי ויחזיק מעמד כמה שנים ובעיקרון אני צריך רק ניידות

זאת אומרת אני לא מחפש ביצועיים מטורפים

פורסם

הסוויפט קנתה לעצמה מוניטין של מכונית קטנה, אמינה, חסכונית ולא נוחה בעליל.

אם מה שאתה מחפש זה תחבורה בסיסית מנקודה א' לנקודה ב', הסוויפט בהחלט יכולה להתאים לך.

מה שכן, בדוק היטב את מצב הרכב כדי שלא תקנה חתול בשק! גם אם אתה מכיר את בעל הרכב, מנע מצבים לא נעימים איתו כבר מראש.

רוצה להיות בטוח? כך את הרכב למוסך, בקש הצעת מחיר לתיקון כל הבעיות ואז סכמו לכם על המחיר המבוקש. נזילת שמן, למשל, יכולה להגרם בגלל בורג של קארטר שלא מחוזק כמו שצריך אבל גם בגלל אטם ראש מנוע. ההבדל בתיקון - מאות שקלים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל תודה על התגובה

אני דיברתי היום אם מוסכניק והוא אמר לי שרכב בעל מנוע 1000 סמ"ק, מגיע לגבול היכולת שלו בערך ב-200,000 ק"מ. במקרה הזה הוא טוען שהרכב יחזיק מעמד עוד כחצי שנה ואז אני אצטרך כנראה להחליף מנוע וגם שהמחיר 8000 ש"ח הוא קצת גדול.

רציתי לשאול האם הוא צודק או לא, כי להחליף מנוע עוד חצי שנה לא בא בחשבון אני מחפש רכב לכמה שיותר זמן בלי תקלות גדולות.

תודה

פורסם

אני באמת לא מאיפה מר מוסכניק הגיע למסקנה כזאת.. איך אפשר להגיד שכל מנועי ה1000 הולכים לעולמם ב200K קילומטר, ועוד בצורה כזאת שלא מאפשרת תיקון?

הקילומטראז' של הרכב גבוה, זה נכון. הבלאי של המנוע כנראה גבוה גם כן. אבל מכאן ועד להגיד שהמנוע לקראת מוות, ועוד בלי לראות את המנוע - הדרך רחוקה.

מי אמר שצריך להחליף מנוע ב8000 ש"ח?! :screwy:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טעות שלי, לגבי הכתיבה התכוונתי לכתוב שהמוסכניק התכוון שמחיר האוטו (8000 ש"ח) יקר מידי, הוא אמר לי לבקש 7000 ש"ח.

אני עדיין לא החלטתי האם לקנות או לא.

תעזרו בבקשה

פורסם

תקח את האוטו לבדיקת קומפרסיה כך תדע כמה רחוק המנוע מהמוות אבל לדעתי סוויפט שטיפלו בו טוב יכול להגיע גם ל 250000 בכיף למרות שזה לא משהו קבוע זה הרבה עניין של איך טיפלו בה ומזל

פורסם

הסוויפט אמינה נכון, אבל מאוד מאוד לא נוחה לנסיעה- מתחיל מהכסאות ונגמר בכל המהמורות שאתה מרגיש.

אני לא ממליץ על הרכב הזה- אמרת שהוא מתחיל להחליד, וחוץ מזה 194K זה הרבה לדעתי לרכב שנת 94 למרות שזה יחסית הממוצע, לא חסרות סוויפטים, חפש אחת עם קילומטראז נמוך יותר.

פורסם

הסיבה שאני חושב על הרכב הזה היא שאני מאמין לבן אדם שאני קונה ממנו שיספר לי הכל על הרכב, אחרי כל הסיפורים ששמעתי על קניית רכבים ישנים אני פשוט לא רוצה להידפק עם איזו גרוטאה שתתפרק לי אחרי יומיים על הכביש, הרכב הזה לא עבר טעונות ואני יודע שבשנים אחרונות הוא נוסע בלי בעיות.

הדבר היחיד שמדאיג אותי זה המרחק שהיא עברה, ממש אין לי כוח לבעיות מנוע למרות שאני לא הולך לקרוע את הכבישים, אני צריך רק שיחזיק מעמד לפחות שנתיים.

פורסם

סוזוקי מאז ומתמיד היו אמינות.

אמנם פשוטות וזולות , אבל אמינות מעל הכל.

קח בחשבון שמדובר באוטו חסכוני, זריז, ועם מזגן מאוד אפקטיבי ביחס למנוע 1000 .

לאוטו אין תוקף, אם תתחזק ותטפל כמו שצריך ובזמן אין שום סיבה שהיא לא תאריך חיים.

אם ניקח בחשבון שהמחירון של האוטו כ- 14000 ש"ח אז מדובר בקנייה לא רעה בכלל!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...