Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאוהבי הספויילרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.....

חברה טובה של אמא שלי קנתה סוברו אמפרזה 4X4 כחולה דנדשה עם ספוילר נוצץ שרק מחכה "שיעקצו" אותו ברגע של שאננות.

בקיצור למי שעדיין לא ניחש הספוילר הכחלחל והנוצץ הורם כיומיים לאחר קבלת האוטו.

למרות כל ההזהרות שלי אל חברתה היקרה של אימי לא לקנות אוטו עם ספוילר שלא לצורך (לא לצורך=לא מאמין שהיא תיקח סיבוב על מאה עם כלהכבוד לאימפרזה). היא קיבלה כזזזזזזזזזזזזזזזזזזה :twisted:

אז למי שמתכנן לקנות אוטו שיחסוך מעצמו את עוגמת הנפש וגם זה בכלל לא יפה :!::!::!:

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לקנות את האימפרזה עם הספויילר ואז להוריד אותו.

או לארגן מתקן נשלף לזה.

נ.ב אישה קנתה WRX לעצמה ? :shock:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
למרות כל ההזהרות שלי אל חברתה היקרה של אימי לא לקנות אוטו עם ספוילר שלא לצורך (לא לצורך=לא מאמין שהיא תיקח סיבוב על מאה עם כלהכבוד לאימפרזה). היא קיבלה כזזזזזזזזזזזזזזזזזזה :twisted:

אתה מוכן להסביר בבקשה מה הקשר בין ספויילר לבין לקיחת סיבוב על 100 קמ"ש :?:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ספוילר עוזר באחיזה...והשפעתו מורגשת רק במהירויות גבוהות

ברוב המיקרים 8)

פורסם
לארגן מתקן נשלף לזה.

מה אתה אומר?????

זה לא משהו שאתה מסתובב איתו בכיס אתה יודע.

פורסם

גלעד , ב 100 קמ"ש הספוילר לא עושה כלום .

ספוילר נועד למהירויות גבוהות . ( גם שם הוא לא עושה כלום , אבל הוא גורם להצמדה... :wink: )

ואפשר לעשות ברגי פרפר . אבל למי יש עצבים לפרק כל לילה .

יאשה , שהיו זמנים שהיה עולה הביתה עם מגש אחורי שתפוסים בו זוג רמקולים ומגבר.....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

זה ברור שספוילר לא עושכ כלום כמעט.

רק רציתי לקצין ולהעביר את המסר לגבי זה שספויילר הוא מיותר ולא מוסיף הרבה לחיצוניות של הרכב לדעתי.

פורסם

רק רציתי לקצין ולהעביר את המסר לגבי זה שספויילר הוא מיותר ולא מוסיף הרבה לחיצוניות של הרכב לדעתי.

רק לידע כללי, ספויילר שבנוי בצורה מקצועית מקטין צריכת דלק במהירויות מעל 140 קמ"ש.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

רק לידע כללי, ספויילר שבנוי בצורה מקצועית מקטין צריכת דלק במהירויות מעל 140 קמ"ש.

שמוליק

זה לא נותן סיבה להתקין .

הרכב שלי אוכל כ ליטר לכל 10\9 ק"מ במהירות נמוכה של 90 -100 קבועה....

לנסוע במהירות קבועה מעל 140 לא תיתן לי אוויר לנשום מבחינה כספית... ( זה לא מה שיתן לי חשק לנסוע במהירות גבוהה... )

יאשה , שרגיל לאכילה של 1 ל 3 בלחיצה.... :shock: ( כמו למבורגיני , יחי ההבדל הקטן )

לגבי יופי , גלעד , כל אחד יש לו טעם אחר . ונסיים במשפט הידוע "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח"

יאשה , שמשחק אותה מלומד .

אל תשכחו,

פורסם

מה אתה לא מבין????

היה לה ספויילר מסריח שלא עושה כלום חוץ מלבהות בשמשה האחורית.

פורסם

אז פשוט הקצנת ע"י אמירה של משפט לא נכון בכלל? הקצנה נעשית בהגזמה ולא בקביעת משהו מופרך לגמרי. ספויילר לא עוזר בהצמדה, בטח שלא בסיבובים ובטח שלא הספויילר שיש באימפרזה GX (היחידה בארץ חוץ מ-WRX שיש הנעה כפולה)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אז פשוט הקצנת ע"י אמירה של משפט לא נכון בכלל? הקצנה נעשית בהגזמה ולא בקביעת משהו מופרך לגמרי. ספויילר לא עוזר בהצמדה, בטח שלא בסיבובים ובטח שלא הספויילר שיש באימפרזה GX (היחידה בארץ חוץ מ-WRX שיש הנעה כפולה)

לא הבנתי .

התבדחת כשאמרת שספוילר לא עוזר בהצמדה ?

אל תשכחו,

• תוכן חדש...