Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אזז ככה התמזל מזלי הרע ובידיוק שהוצאתי את הרישיון הושבתה ה106 שהייתה לנו עכשיו שנגמר לי המלווה גייסתי כספים וההורים גם עוזרים כדי שאני אוכל להביא רכב שיהיה בעיקר לשימושי וכרכב שני.

חיפשתי מכונית שלא תיהיה יקרה מדיי כי אני לא מתכוון להשקיע יותר מה8-9 לפני מיקוח עם השוכר על המחיר...

אז הגעתי למסקנה שה205 נכנסת הכי טוב לתקציב ראיתי שמחיר השוק שלה הוא ממש זול ביחס לשנה וביחס למחירון ולכן אני מתמקד בעיקר בחיפושים אחרי אחת כזו בשנים 93+- במנוע שיהיה חזק(1400) ושלא יעשה הרבה בעיות... עכשיו נתקלתי בגירסאות שונות כדוגמת gr top rxi sx עכשיו אני רציתי שתעזרו לי בבקשה לבחור בין הדגמים שונים ולהסביר לי על ההבדלים אני יודע שהrxi(אולי??) וה sx הם ספורטיביים בעלי 3 דלתות ואני אגיד לכם את האמת אני לא סגור על זה בקיצור כל מה שאני רוצה זה אוטו אמין יחסית שיתן תמורה טובה ושיהיה כמה שיותר צעיר וחסכוני(אבל עדיין נראה לי שה1100 חלש מדיי) אני פתוח לאפשרויות לדוגמא ראיתי גם 106 למכירה שנכנסת ברעף הגבוה של התקציב ואני לא יודע אם זה שווה את זה...

אני מקווה שאני אמצא אוטו טוב שלא יגמור לי את כל התקציב כי בכל זאת צריך לשמור קצת לטיול לפני הצבא...(28.7)

תודה על העזרה

פורסם

הגרסה הספורטיבית הוא ה- GTI או הראלי. שאר הגרסאות הן רמות אבזור.

חפש שרשור של SK מהשבוע/שבוע שכבר, יש שם דיון על הדגמים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה על העזרה אבל....

כנראה שלא הבנת אותי אני לא מעוניין בגי טי אי אני מעוניין ב205 1400 אין לי בעייה של יותר ספורטיבית פחות פשוט אני רוצה לבין מה בידיוק ההבדלים בין הדגמים שרשמתי או אחרים שיכולים להתאים לי וייעוץ ממכם שיש לכם ניסיון...

פורסם

לכל גרסה יש רמות אבזור.

האבזור המלא יהיה מזגן, חלונות חשמל, נעילה, אזעקה מקורית, חישוקים קלים וכו'.

סביר שברכב ב-9000 ש"ח, גם אם הוא מהגרסאות המאובזרות, לא כל האבזור יעבוד, כך שזה ממש לא משנה. (למרות שתמיד יש יוצאי דופן).

תמצא אחת שמורה וזהו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מצאתי אחת עם 110 קילומטר שנת 93 יד 3 ועוד אחת שנראת מושקעת יותר ועם יותר תוספות ו170 אלף קילומטר שנת 92 במחיר יותר גבוה ב 500 שקל אילו הכי טובות שמצאתי(הייתי אחת sx של מישהו מהפורום ועוד אחת xri שאלייהם אני לא יודע איך להתייחס כי אני לא מבין בדגמים האילו...) אזזז מה אתם אומרים בכללי כדיי לי להתעסק עם ה 205 או שעדיף לי לנסות לבדוק את ה106 שהזכרתי(xr) או קליאו שנת 92 שמצאתי שנראת ממבט ראשון בסדר ב8 אלף.

תודה לעוזרים

פורסם

קודם כל אבל קודם ידידי , אם אתה רוצה רכב חסכוני אז שכח מהספורטיביות (xr , xS ושות'..).

כי רוב הסיכויים שהם עברו מסכת התעלליות רצינית על ידי צעירים ותצטרך לעשות ישור קיו מאוד רציני.............................

דבר אחר שאני יכול להמליץ לך זה על האוטו שיש לי עכשיו (ונקווה שהוא יוחלף בעתיד הקרוב ב306 קבריולט... בעזרת השם..:-D ), כי הוא פשוט אחלה!

האוטו הוא 205 gr 1400 שנת 93.

עכשיו ברור שיקומו כל מיני חברי פורום וגידו לך אותו צרפתי לא אמין אל תתקרב!!!!!!!

נכון, יש המון רכבי 205 ששיכים לצעירים שעברו הזנחה קשה. אבל אם תמצא 205 שטופלה כמו שצריך על ידי בעלים רציני אז אתה מאוד תהנה מהאוטו (כמו שאני נהנה ממנו).

המחירון זה בסביבות ה10K , ככה שזה בכיף יכול להכנס לך בתקציב.

נ.ב :שתמצא את הכלה המיועדת אז תיקח אותה לבדיקה ותברר בעיקר על מצב מערכת המים שלה.

אם יש משהו שאני מסכים איתו פה עם חברי הפורום על האמינות הצרפתית הוא שהמערכת הסגורה הזאת בהחלט מאוד מסובבכת.

אבל אם תתפוס אותה כמו שצריך ובזמן (רדיאטור ,משאבת מים, פקמ ראש , צנרת , )

אז היא ממש ממש לא תעשה לך בעיות!!!!!!!!!!!!!

בהצלחה בחתונה המתקרבת..

יוגב 205

פורסם

תודה רבה רבה................................

דווקא הsx נראת בתמונה לפחות במצב סבבה אבל אני גם ככה חושב לוותר עליה בגלל ה3 דלתות..

אני אבדוק את האפשרויות שקיימות לפני כמו שרשמתי מקודם ואתם תגידו לי אם יש משהו חשוד או ממש כדאי ואזז אני אלך לבדוק אותה מקרוב ובעזרת השם יהיה לנו בפורום 2 יוגבים עם 205!!! אחד קיבוצניק אחד מושבניק...

פורסם

האלן היום ביררתי בנוגע לקליאו 92 ידנית 1400 rt יד 4 145 אלף קילומטר עם קצת מכות פח..(חניות)

עכשיו השאלה שלי היא איך האוטו??? נחשב לאמין יחסית?? זוזלל דלק ביחס למנוע?? זריז..??

ובשורה התחתונה איך הוא ביחס ל205 שנתון קצת יותר גבוה..??? ואיך האקזמפל הזה נשמע לכם?

• תוכן חדש...