Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אח שלי קונה אוטו ואני רוצה להפתיע אותו במע' חדשה לרכב כדי שגם אני אוכל להנות ממנה אוטוטו אז רציתי לשאול מישהו שמבין... אם אני רוצה לשמוע בווליום גבוה באוטו אבל באיכות טובה בלי רעשים מגעילים כאלה שצצים כשאתה מגביר טיפה ת'ווליום הכוונה היא צליל נקי אם מישהו יכול טיפה לתת לי מושג על כל מה שכתוב במפרטים הטכניים איזה רמקולים אני צריך פחות או יותר מבחינת וואט, הספקים, הספקים אפקטיביים, way וכל אלה אם מישהו יכול טיפה לתת מושג מה אני צריך אם אלה הדרישות שלי(לשמוע בווליום גבוה צליל נקי)?....... אשמח מאד לתשובה כי אני טובע עם כל המפרטים בטכניים באתרים האלה...

תודה רבה מראש

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לקרוא קצת בF.A.Q, חוץ מזה תקציב היא מילת המפתח פה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אתה יכול להוסיף עוד 100 שקל ולקחת כבר את הפיוניר 770 ,שהיא אחלה מערכת שמעתי אותה אצל חבר שלי והתלהבתי.

ואם אתה קצת יותר משוגע תוסיף עוד 500 ותקח אלפיין 9830 , אני מאוד מרוצה וממליץ לכל אחד שיכול להרשות לעצמו לקחת כזו...

• תוכן חדש...