Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מאחר ולא רציתי להקפיץ את הדיון הישן שהיה לפני כמה שבועות אני מפרסם נושא חדש.

קישור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=74823&highlight=%E3%E9%E9%F0%EE%E9%E8

כאמור שוחחנו עם תחליף לדיינמיט והומלץ על ידי ועל ידי M.Sherling להשתמש בחומר שנקרא סופרטייט. אני זוכר שהייתם סקפטיים בקשר לאיכות החומר ובקשר ליכולתו לשרוד בתנאי אקלים קשים.

אני כבר משתמש בחומר הזה כפי שציינתי אז חודשים ארוכים (סביר להניח בערך חצי שנה). אתמול פרקתי את הדלתות כדי לוודא שהכל תקין בפנים וצלמתי כמה תמונות חפוזות עם המצלמה של הסלולרי (נורא מצטער על האיכות הירודה). כפי שאתם רואים זה נראה בדיוק כמה שזה נראה לפני חצי שנה - שלם, במקום ויציב.

כמובן שזאת הדרישה היחידה. מן הסתם זה גם אמור לשפר את הסאונד. בקשר לזה, אני לא אוכל להוכיח לכם שזה נשמע הרבה יותר אתם. אתם תהיו צריכים לשמוע.

אז האם יש תחליף ראוי לדיינמיט? למי שרוצה לנסות משהו חדש, אין לו כסף ואינו אדיו-פיל מטורף אני חושב שבהחלט!

ד"א: אני מציע את האוטו של כהדגמה ליכולתו של הסופרטייט. כל מי שרוצה לשמוע, אני אהיה במפגש הבא.

24-06-05_1719.jpg

24-06-05_1720.jpg

24-06-05_1832.jpg

24-06-05_1833.jpg

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר לקנות את הסופרטייט בחנויות לבניין?

ואם כן היכן רכשת אותו?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

כל הכבוד שניסית וחלקת את הניסיון שלך.

על איזו עלות מדובר פה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הוא לא ממש נפוץ, אבל אחרי מעבר על כמה חניות בדפי זהב ניתן למצוא משהו שיש לו את זה.

אנחנו רכשנו גליל של 20מטר (המון, מספיק בערך ל15 זוגות דלתות פלוס מינוס) בסביבת ה400ש"ח.

מלבד שהחנות הייתה בבני ברק, אני לא זוכר הרבה.

פורסם

אחחח זה היה נורא מזמן ולא טרחתי לצלם, לצערי.

אבל אין יותר מדיי אקשן שם :) דלת רגילה של יפנומטית, סאני בפרט.

*ד"א האיטום כמובן בוצע גם בפנים וגם בחוץ (אפשר לראות רק את הבחוץ כעת).

פורסם

סופרטייט אלומיניום - יריעה ביטומנית המשמשת כמחסום אדים הנדבקת מעצמה

יריעה ביטומנית בהדבקה עצמית, עשויה מסה ביטומנית על בסיס S.B.S הכוללת שכבת חיזוק והגנה העשויה מרדיד אלומיניום ולבד זכוכית. היריעה משמשת ליצירת מחסום אדים באיטום גגות, מרתפים, מבנים תת קרקעיים ולחיפוי גגות פח וגגות אסבסט דולפים.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

נראה טוב מבחוץ השאלה עם הוא נותן את האפקט המבוקש כי לפי משכתב murik אין שום דבר שמזכיר את היעוד שאנחנו מחפשים ?

תגיד מה עובי החומר פלוס מינוס ?

שחר

פורסם

בפועל זאת יריאה עם חומר שחור סמיך כזה, דמוי זפת דיינמיט עם שכבה של אלומניום.

זה מאוד מזכיר דיינמיט.

פורסם

יש הבדלים רציניים בינו לבין הדינאמט שעולה פול כסף אני גם שוקל לעשות אטימה לאוטו ואני מוגבל במזומנים כרגע האם זה חומר שעושה תעבודה או שעדיף לי לחכות קצת ולהשקיע בדיינמט...

פורסם

אמנם אנשי מקצוע אמרו לי שההבדל בין החומרים גדול מאד אני נוטה לא להאמין, בכל זאת הם מוכרים דינאמט...

לפי העין וההרגשה זה דומה מאד, אבל גם פולס דומה להייבריד :)

אם יש מישהו שבאמת מבין מה העניין, מה הסוד, אם אפשר בבקשה הסבר אשמח מאד ואני בטוח שגם אחרים.

תודה מראש :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

שיבי, אם מבחינתך פולס דומה להייבריד אז לפי דעתי הבעיה במקום אחר לגמרי... ;)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

האם החומר אטימה של דינמיאט הוא אוטם את הדלת גם מלחות מים תנאי אקלים שונים וחום?

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

חחח אני מתכוון מתמונות וכאלה...

לא משמיעה :)

בכל מקרה, הבנאדם היחידי שבאמת הסביר מזה דינאמט מה הוא עושה ולמה היה אריאל (פוקו) אבל שוב, הוא מכר את החומר ולכן אני מאמין שהוא קצת לא "פיירי" בעניין המתחרים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אתם לא מבינים משהו כאן. תנו לי לנסות ולהסביר שוב.

אני לא בא להגיד שהחומר הזה מיועד להיות תחליף לדיינמיט במקור. אומנם החומר כן דומה באופי שלו לדיינמיט המקורי. אני לא מציג נתונים שעל פי הם ניתן לעשות השוואה.

בואו נשכח שנייה מהדיינמיט. הריי כרגע המצב עומד כך: או שעושים השקעה ממש גדולה ועושים איטום לכל האוטו או שלא עושים השקעה ואז השמע הרבה פחות איכות. מה שאני מנסה לעשות זה אולי לעזור למלא את השטח האפור באמצע. אני כן יודע כעובדה מוכחת שהחומר הזה עוזר רבות לשיפור השמע מניסיון אישי ומבדיקה פשוטה של דלת אטומה+דלת לא אטומה ומשחק של באלאנס. לא צריך להיות גאון כדי לשמוע את ההבדל. האם דיינמיט היה עושה את העובדה יותר טוב? ללא ספק!

אבל אני לא מוכן להשקיע זה עתק כזה עדכנית לעכשיו, לעומת זאת עלות החומר לאיטום שלי עלה לי פרוטות בהשוואה לעלות איטום דיינמיט.

אז כמו שאמרתי בהתחלה - לדעתי למי שבאמת אדיו פיל ולא רוצה לעשות שום פשרה, שיקנה ויעשה איטום מדיינמיט. אבל למי שאין ממון או רצון להשקיע סכום מטורף לדעתי, שיבדוק אלטרנטיבות, כמו שאני עשיתי.

הריי אני לא מנסה להרווח כאן שום דבר. אני לא נציב של פז, הייצרנית. אני סתם עוד חובב מוסיקה שלא רוצה לשלם אלפי שקלים על איזה יריעה שבבירור אינה עולה כסף כה רב לייצור.

יאה לכם? קחו את הניסיון והעבודה שלי שכבר נעשה ללא תמורה והפיקו ממנה את המיטב. לא יאה, עברו לת'רד הבא.

• תוכן חדש...