Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[quote name=ירחמיאל

...תארתי לעצמי שזאת תהיה התשובה. אוי ואבוי לנו.בהחלט.

אז זאת הטעות הכי גדולה,כי אני הייתי ממליץ אחרי דבר כזה לחרוט צלינדר...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הטעות היא:

שהשבבים שחדרו פנימה לא בהכרח יצאו מבלי לפגוע בצלינדר\בוכנה.

תחשוב שאתה נוסע עם פילטר אוויר בדיוק בשביל למנוע חדירת גופים זרים\ליכלוך לחלל הצלינדר.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

למדתי משהוא.

בפעם הבאה (ואני מקווה שלא תהיה כזו) אני אשתמש בשואב אבק רציני.

אם מישהוא יכול להראות לי תמונה של נזק שגרדים גורמים אני אשמח.

כל החיים זה בית ספר.

תודה

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם

דרך אגב רציתי לדעת מה אתם חושבים על אותם מתאמים לפלגים (התותבים הקוניים).

הרי שאני מכניס את התותב הוא מבצע פעולה דומה לזו של מברז ( להפרשי גובה אני מודע).

ולשאלת השאלות מה אתם הייתם עושים במקרה שהלכה הברזה.

תודה מראש לכל העונים

פורסם

עושים אותו דבר רק עם הורדת ראש.

וגם שואב אבק לא טוב,בקיצור בפעם הבאה שזה קורה אתה צריך להוריד ראש מנוע ואין דרך אחרת.

ובמקום לחכות לפעם הבאה אני הייתי ממליץ שתנקוט באמצעי מניעה,כמו גריז להברגות(גופרית נדמה לי) ואפילו סגירה עם מד ממונט\או ממש עם רגש.

פורסם

גריז על הפלגים זה פטנט בינלאומי .

כבר כמה שנים שאני מורח על הפלאגים פשוט תענוג לפתוח אותם אחרי תקופה.

פורסם

כאשר הברגה מתפגרת וזה קורה בדרך כלל כאשר פותחים פלאג כשהמנוע עדיין חם (בראשי אלומיניום במכונות חדשות, המכונאים מפרקים מצתים כאשר המנוע עדיין חם וגומרים על התבריג), או כאשר בענטיקות עסקינן, יש שתי דרכים לתיקון (כמו כול דבר בחיים): הדרך הקלה של החאפר והדרך הארוכה יותר שתחזיק 100 שנה, של הסבלני (לא כתבתי "מיקצוען", כי רובנו, אני מניח, [אני לפחות], לא מקצוענים אלא משפצי ענטיקות): הדרך החאפרית תוארה לעיל.

הדרך השניה היא להוריד הראש ולחרוט תותב בעל הברגת זכר הפוכה אותו מבריגים למקום ההרוס, לאחר הברזת תבריג Over Size מתאים. התותב יהיה בעל "כתף" וכמובן שיהיה "אפס" עם גובה השטח של הראש. הבעיה היא למצוא משהו שיודע להקפיד לעשות זאת; יש היום בשוק כול מיני חרטים (מחרטטים?)שמסתובבים עם ערכת תיקון בין המוסכים ומתקנים בדיוק בדרך החאפרית הנ"ל, כאשר אין הקפדה על גובה התותב. האחרון הוא מוצר מוגמר "אוניברסלי" שמתאים לכוווול המכוניות ("יהיה בסדר אח שלי! אני בעל מקצוע!"). על הורדת ראש לניקוי שבבים - אין מה לדבר בכלל.

פורסם

אותו תותב שאני השתמשתי בו ואתה תיארת אותו כבעל הברגה הפוכה עולה 25 ש"ח אצל חנות בשם מאירמן ברחוב אורלוב בפ"ת, אז ככה שאין צורך לרוץ לחפש חרט אם יש מוצר מדף מוכן.

כבר ראיתי עבודות שבהן השתמשו בכזה תותב אבל אותו תותב לא יוצא (יכול להיות שאת החלק התחתון

לחצו טיפה בפרס).

במנוע אלייד שהיה לי בעבר כל הוצאת פלגים היתה סיפור (צריך לפתוח אותם עם שני אומים ומלחציים

פעולה שלקחה לי שעתיים ל-4 פלאגים) כל הבלאגן בשביל להוריד את התותב\מתאם\איך שקוראים לזה.

פורסם

היה לי פעם 50 CC (זקס "קרוס). היה קשה להשיג לו בוכנה ורינגים. בגלל זה עשיתי "קומבינה" והישתלתי לו בוכנה אחרת... תותב נחרט אחרי שנימצאה בונה שתתאים למידות וכו'...

הדבר היחידי שלא זכרתי הוא את הכיוון של הרינגים ושמתי אותם הפוכים, עם הנקודת חיבור מופנת לאגזוז... אחרי כמה ק"מ הרינגים נישברו... למזלי זה היה צילינדר מצופה בחומר קשיח כך שלא קרה כלום לצילינדר...

עוד שטות, פעם שחכתי לחזק את האגזוז. הוא עף לי באמצע נסיעה :-D

שטות 3, יש פין במחבר את השרשרת, נסעתי איזה יום השבילים ליד הישוב, פתאום, טורים בשמיים ואין "דחף"...

אני יורד "מהאופנוע", במבט ראשון הכל נראה סבבה....

אחרי כמה ניסיונות לינסוע, אני מבין מה קרה, זה לא הגיר שקרס זו השרשרת שהלכה לטייל.... אותה מצאתי בקלות. את הפין... זה כבר סיפור אחר :lol: (גם אותו מצאתי!)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
הסיפורים נלקחו מ"שרשור האידיוטים הגדול" בג'יפולוג:

http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=3807&postdays=0&postorder=asc&start=0

בהחלט אחד השירשורים המצחיקים שקראתי, אני זוכר אותו נבנה לאיטו על בסיס טמבלים.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
הטעות היא:

שהשבבים שחדרו פנימה לא בהכרח יצאו מבלי לפגוע בצלינדר\בוכנה.

תחשוב שאתה נוסע עם פילטר אוויר בדיוק בשביל למנוע חדירת גופים זרים\ליכלוך לחלל הצלינדר.

ועוד לחשוב שהגופים הזרים האלו הם לא חול (וכידוע הקוורץ הוא קטלני למנוע), אלא ישר מברזל... לא יכולת לפחות להכניס קצת מסיר חלודה כדי שהשיוף הפנימי יהיה יעיל יותר? כבר שמעתי על הגדלת נפל בחיפושית, אבל לא ככה... :-)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אותו תותב שאני השתמשתי בו ואתה תיארת אותו כבעל הברגה הפוכה עולה 25 ש"ח אצל חנות בשם מאירמן ברחוב אורלוב בפ"ת, אז ככה שאין צורך לרוץ לחפש חרט אם יש מוצר מדף מוכן.

ובדיוק על מוצר זה דברתי...

פורסם

ובדיוק על מוצר זה דברתי...

אתה קוטל ואני מסביר:mm_tongue

את התותב עושים עם הברגה חיצונית והברגה פנימית.

ההברגה הפנימית היא בעצם ההברגה של הפלג(שהפלג מתברג אלייה).

ההברגה החיצונית היא הברגה גדולה יותר שתכנס לראש המנוע במקום ההברגה של הפלג הישן.

כעקרון אחרי שמכינים את התותב שמים על ההברגה החיצונית(שמתחבר לראש המנוע)לוק טייט ובכך בעצם התותב הופך לחלק בלתי נפרד מראש המנוע ובכך שחזרנו את ההברגה למצב מקורי.

ובעצם לא תבזבז שעה על כל פלג בזמן הפתיחה.

אם תרצה אני מוכן להכין שרטוט קטן ע"מ להמחיש את הדבר.

• תוכן חדש...