Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שאמזון התאפסו על עצמם בכל הקשור למשלוחים לישראל, חזרתי להזמין. בכל המשלוחים האחרונים חווית קבלת המשלוח הייתה פשוט לא מוצלחת. סטטוס משלוח שלא קשור למציאות, הודעות שקר של חברות השילוח שניסו לבצע או הודעה שכתובת לא נכונה וכו' (כמובן שזו אותה כתובת באמזון כבר 100 שנה). לעומת זאת משלוחים מעלי-אקספרס מגיעים מהר יותר, עם עדכון מדויק של סטטוס המשלוח ובלי קשקושים ושקרים. 

באחד המשלוחים אני מקבל פילטר שמן שלא ניתן לאשר את המקוריות שלו באתר היצרן (פילטר של MANN), כותב לאמזון והמפגרים בלי לשאול פשוט שולחים לי את אותו הפילטר שוב ורצו שאחזיר את מה שקבלתי (המוכר והמשלח זה אמזון גרמניה). אז בסוף שלמתי על שני פילטרים שאני לא בטוח מה המקוריות שלהם, למרות שסביר להניח שהם אכן מקוריים. 

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזמין הרבה מאמזון גרמניה וגם אמזון אמריקה.

לצערי זמני המשלוחים ארוכים.. אבל בסה"כ מגיעים ליעדם. 

לפעמים יש תקלות - אבל זה די נדיר. 

ודווקא מוכרים שאינם אמזון, המשלוח מגיע הרבה הרבה יותר מהר. 

מאמזון גרמניה הזמנתי צבע מקורי לסקודה, הגיע תוך שבוע לדעתי, שזה זמן שיא. 

618Rb0ft-NL._AC_SL1000_.jpg

• אהבתי 3

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הבעיה היא בתכלס בעיקר עם חברות השילוח המקומיות שלנו, לדוגמה משלוח שהיה אמור להגיע היום, שלחו שהמשלוח בדרך, שתי דקות אחרי שלחו עוד SMS עם הודעה שהכתובת לא נכונה. יש לי תחושה שהם עושים את זה כי יש להם מחויבות זמנים לאמזון אז אוטומטית הם פשוט שולחים הודעה כזו ואז סוגרים לעצמם את הבעיות מול אמזון בטענה שהבעיה היא בכלל בלקוח. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

נהוג לקשר\להפיל\להאשים הכל לחברות שילוח שלנו,אבל יש פה בעיה גדולה גם באמזון עצמם.

פעם היית מזמין (סל דברים מעל 49,או פחות) וזה היה נשלח מהר יחסית (תוך יום יומיים,שלושה-ארבעה גג)

כנ"ל אקספרס,היה נשלח יחסית מהר (נמכר ומטופל באמזון,במלאי) תוך יום יומיים

היום כאילו אנחנו בתחתית העדיפויות (לא מרוויחים מישראל?),דברים נשלחים אחרי שבוע או שבועיים,צפי לא הגיוני גם כשיש טיסות והכל תקין (יחסית,להארץ)

ענין הנציגים שווה פוסט בפני עצמו,כאילו מעסיקים כל מי שהולך ברחוב "בוא בוא מחפשים עובדים"

חודש שעבר הזמנתי באקספרס,נשלח אחרי שבוע ויום (הגיע לפני ה ETA,אבל עדיין באסה שנשלח מאוחר,בשביל מה משלמים אקספרס?)

שלשום עוד הזמנה אקספרס (הכל ארהב),אותו סיפור (לא נראה לי ששולחים בסופש)

כאמור משלוח רגיל בתשלום או חינמי מעל 49 (בלי קשר שהרבה דברים כבר בלי שילוח חינם וצריך ממש לחפור) מקבל תאריך של חודש קדימה

וכן,כרגע עלי תותחים ואמזון גרועים,ממש ממש לא מה שהיו כמה שנים אחורה...

מבאס אבל זה המצב,ומי אנחנו שנדגדג לענקית כזו...

• אהבתי 3

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

השיבושים לאחרונה לא מקומיים ולא נגרמים על ידי חברות שילוח הקצה המקומיות.

למשלוחים מארצות הברית לוקח המון זמן לצאת.

זה חלק מגל ההדף הרגיל בכל פעם שיש מלחמה, החזרה למצב מלחמתי ל-24 שעות איפה שהוא שם באמצע מאי בלבלה לגמרי את המערכת, שעדיין לא התאוששה לגמרי מהפקק שנוצר מהמלחמה עצמה.

לגבי בעיות עם המוצרים עצמם - שום דבר, אצלי הכול פיקס. רק זמן.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני כשבוע קיבלתי הזמנה קטנה בדיוק חודשיים מיום ההזמנה שלה.

חלקים לרכב שהזמנתי חודש אחרי, הגיעו שבועיים לפני אותה הזמנה מאמזון.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני שעתיים, ezuf כתב:

נהוג לקשר\להפיל\להאשים הכל לחברות שילוח שלנו,אבל יש פה בעיה גדולה גם באמזון עצמם.

במקרה שלי זה אכן החברה המקומית שכן המוצרים כבר בארץ. לגבי זמנים באמזון, כן, כנראה שאתה צודק ועבורם השוק הישראלי לא משהו וכנראה שבצדק. לקוח אמריקאי לא חושב בכלל ופשוט רוכש בשל הנוחות שבדבר. לנו יש משלוחים + מסים ואם בעבר היה יותר משתלם לרכוש באמזון, כיום זה כבר פחות ופחות. יוצא לי בתקופה האחרונה (שנתיים אחרונות) להזמין בעיקר דברים שפשוט לא זמינים בארץ. 

אחד הדברים המוזרים לאחרונה זה שכבר מספר הזמנות שלי מאמזון גרמניה נשלחו, לפי אמזון, בכלל מאוסטרליה זאת כאשר השילוח הוא של אמזון עצמה והמוצרים הם Made in Germany. 

פורסם
לפני 22 דקות, Supertigre כתב:

אחד הדברים המוזרים לאחרונה זה שכבר מספר הזמנות שלי מאמזון גרמניה נשלחו, לפי אמזון, בכלל מאוסטרליה

גם אצלי ראיתי דבר כזה. שהשירות זה שירות הדואר של אוסטרליה.

ולגבי אמזון, מה לעשות שבארץ אני לא מוצא/רואה את המוצרים שאני מחפש. אם זה ביגוד מסויים או סירים או ציוד לאוטו כמו פולישר נטען..או כלי עבודה במחירים טובים, גם אחרי המשלוח. גם זיכרון למחשב מצאתי במחיר הרבה יותר זול מבארץ.

לכן אמשיך לקנות..

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2025 

פורסם

חדשות ישנות. אמזון משתמשים בדואר האוסטרלי כבר 4 שנים לפחות, במשלוחים מגרמניה.

מספרי המעקב שלהם שווים לטוסיק, אבל זה מה שיש.

• אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני 3 שבועות בערך הזמנתי מאמזון ארה"ב נעלי עבודה (כמו שאני עושה כל הזמן) ולא היתה בעיה. הגיע בזמנים הרגילים ועד לפתח הדלת.

אולי מדובר בבעיה נקודתית באיזור שלך או באמאזון שמגיע ממדינה אחרת (אולי לא עובר את אותו המסלול).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מדברים פה בעיקר על אמזון אירופה,

אבל נכון להיום עליאקספרס עם מעקב RSXXXXXXY מגיע מהר יותר מאמזון ארה"ב גם כן.

קיבלתי היום משלוח מעליאקספרס תוך כ-10 ימים, מאמזון ארה"ב זה לקח 20 ימים לאחרונה.

לפני חודש יוני 2025 אמזון ארה"ב היה מגיע לפני עליאקספרס לדעתי, בקצת.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, saar5555 כתב:

גם זיכרון למחשב מצאתי במחיר הרבה יותר זול מבארץ.

לכן אמשיך לקנות..

כנ"ל

בינואר כשקניתי את המחשב (אחרי דחיה של עשור [!]) ובדיוק שנרדמתי בעמידה עם הזינוק (טיסה) במחירי זכרונות ודיסקים קשיחים,ראיתי שמה שרציתי (32גיגה קינקסטון,6000MTS,CL4) בארץ לא יורד מ2000+,וגם זה בהתניה שמי שתקנה ממנו רק בתנאי שתקנה מחשב שלם

באמזון ישבתי על מוכר צד שלישי שרק מכר דרכם כמעט שבוע וחצי,בסוף הצלחתי להזמין ב1150שח עגול (300 וקצת דולר,הרכישה הכי גדולה שלי אצלם עד היום),לגמרי היה שווה את זה.

לגבי החרטא של אוסטרליה מאמזון האירופאים,מכפת לכם מאיפה שולחים? שישלחו גם מאמזון יופיטר\נגה\ירח,העיקר שיש מעקב באפליקציה תקין,וכמובן להיות עם יד על הדופק להעיר את הנציגים בזמן אם יש בעיה...

כאמור אמזון זה בעיקר לדברים רציניים,עלי גם אבל יותר לשטויות\פיצ'פעקס (לפחות במקרה שלי)

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • אהבתי 2

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 27 דקות, ezuf כתב:

בסוף הצלחתי להזמין ב1150שח עגול (300 וקצת דולר,הרכישה הכי גדולה שלי אצלם עד היום),לגמרי היה שווה את זה.

מאחל לך שתזמין עוד מוצרים איכותיים ויקרים...

יצא לי להזמין מחשב שלם מאמזון.. אומנם I7 אבל DELL עם וינדוס 11.. הגיע עד הבית.. ועובד מעולה טפו טפו.

רכישה יקרה אחרת היא שעון של קסיו שלא מצאתי בארץ באיזור 350 דולר.. 

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...