Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצערי בשל מצב כלכלי גרוע נסעתי ברכב שלי ללא טסט.

לפני כשבוע עצר אותי שוטר והוריד את הרכב מהכביש ונתן לי 1,000₪.

השוטר נתן לי שלושה ימים להעביר את הרכב טסט אחרת יורידו אותו מהכביש.

שוב בשל מצב כלכלי קשה העמדתי את האוטו בחניה ועברתי לקורקינט החשמלי.

כמה שאלות בבקשה, בהמשך כשיהיה לי כסף, מה הפרצדורה שצריך לעשות כדי להחזיר את הרכב לכביש? והאם בזמן שהרכב מורד מהכביש אני עדיין צריך לשלם אגרת טסט כל חצי שנה?

תודה מקרב לב לעזורים והמגיבים 🙏

פורסם (נערך)

אם אתה לא רוצה לשלם אגרות , ניתן לבצע הקפאה של הרשיון. 
בעת ביצוע הפעולה אתה צריך להיות ללא חובות , כלומר אם יש אגרות שלא שילמת , אז אתה צריך לשלם כעת.

בנוסף קח בחשבון שברוב העיריות / מועצות ,  אסור להעמיד ברחוב רכב ללא טסט.  כך שיש להקפיד להעמיד אותו בתוך חניה פרטית 

כמו כן אם זה לא בחצר סגורה , הייתי מקפיד לנקות את סביבת הרכב אחת לכמה זמן , שלא יראה כרכב נטוש / מפגע  
קח בחשבון שהעמדה של רכב לתקופה דורשת מספר פעולות אם רוצים להשמיש בעתיד בעלות נמוכה 
כמו למשל להעמיד על בוקים , למרוח ולזין על גומיות לרוקן דלק  , מצבר לחבר לטעינה וכד' 

הכל תלוי לאיזה תקופה אתה רוצה להעמיד את הרכב 

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני 24 דקות, eladns כתב:

כמה זמן ללא טסט?

האם תוכל להעלות פה את הדוח ללא פרטים מזהים?

לצערי איבדתי את הדוח אני לא מוצא אותו בשום מקום. הרכב ללא טסט משהו כמו חצי שנה.

לפני 24 דקות, YaronNahum כתב:

אם אתה לא רוצה לשלם אגרות , ניתן לבצע הקפאה של הרשיון. 
בעת ביצוע הפעולה אתה צריך להיות ללא חובות , כלומר אם יש אגרות שלא שילמת , אז אתה צריך לשלם כעת.

בנוסף קח בחשבון שברוב העיריות / מועצות ,  אסור להעמיד ברחוב רכב ללא טסט.  כך שיש להקפיד להעמיד אותו בתוך חניה פרטית 

כמו כן אם זה לא בחצר סגורה , הייתי מקפיד לנקות את סביבת הרכב אחת לכמה זמן , שלא יראה כרכב נטוש / מפגע  
קח בחשבון שהעמדה של רכב לתקופה דורשת מספר פעולות אם רוצים להשמיש בעתיד בעלות נמוכה 
כמו למשל להעמיד על בוקים , למרוח ולזין על גומיות לרוקן דלק  , מצבר לחבר לטעינה וכד' 

הכל תלוי לאיזה תקופה אתה רוצה להעמיד את הרכב 

כן יש לי חניה פרטית ככה שאין בעיה.

אני צריך לגשת להקפיא רישיון רכב למרות שקיבלתי הורדה מהכביש? האגרה שולמה אבל הטסט לא בוצע. אני מתכנן להעמיד את הרכב באזור החודשיים שלושה לכל היותר. זה מספיק זמן בשבילי להשיג כסף לכל הפרצדורה. ברגע שיהיה לי את הכסף אני פשוט ניגש למכון טסטים? ואחרי שעבר טסט הוא כבר לא מורד מהכביש?

תודה 🙏

פורסם

אפשר דרך האיזור האישי לשחזר דוחות

הרכב שלי פיאט 500 עמד 4 חודשים ,הוצאתי מצבר, 

הנעתי

נסעתי לטסט עברתי מכה ראשונה

image.thumb.png.862432b4b3a5d68b7d89a8df4893cec6.png

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...