Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 11 שעות, Coresh כתב:

המצלמה + הסט עדיין לא הותקנו 🙂 

עלו $262 

מכס סה"כ 255 ש"ח. 

מצלמה שניה + סט שבדרך - $265

מכס כבר שילמתי - סה"כ 260 ש"ח. 

שתי המצלמות עם כרטיסי ddpai 128GB שהיו אופציונליים לבחירה בחינם, עד שאקנה משהו אחר. 

שחרור מהמכס ומשלוח שתי המצלמות ע"י חברת השילוח DSV. 

מה שמעצבן זה שהחברה הזו לא מביאה את המשלוח הביתה, היא שמה אותו בנקודת איסוף. 

רכשנו את אותו הסט בדיוק (גם אצלי הכרטיס היה לבחירה בחינם).

בדיוק לפני כמה דקות קיבלתי מ DSV הודעת טקסט עם חבילה של 263$ שנדרש לשחרר מהמכס בימים הקרובים.

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

בהתקנה של ה Z50 Pro הרסתי את כל המדבקות האלקטרוסטטיות, וגם לא נשאר לי מדבקות VHB כמו שהם נותנים. אז הדבקתי עם הדו צדדי שפרסמתי.

ה OCD עשה את שלו, הזמנתי מדבקות ומדבקות VHB גם כדי שבעתיד אוכל להסיר את זה בקלות, כבר שבוע ומחזיק מצוין. 

ממליץ.

https://he.aliexpress.com/item/1005005049895891.html

נ.ב

גם הזזתי את הכבל מהצד של הנהג לצד של הנוסע. כל פעם שהייתי פותח את המקום שנמצא בו ה OBD הכבל היה יוצא.

יש ב 208 פלסטיקים עגולים שעליהם שמים מה שנקרא בעליאקספרס "Cable Organizer Clips wire"

image.png.686a9085975eac2ffb6014a4b19555cf.pngIMG_20260713_001534.thumb.jpg.640a1ee4a360d76f96f2889f8f459009.jpgIMG_20260713_001529.thumb.jpg.fc4a5f673010915dc311b49b93b2d3f4.jpgIMG_20260713_001524.thumb.jpg.c06f47022a063cb47f46fd7613323167.jpg

היה לי רק קליפ אחד, עוד כמה בהזמנה בדרך. גם יתרון נוסף שאני לא נוגע עם הרגל בכבל המעצבן הזה, זה בצד הנוסע.

וזה גם מסודר בצורה כזו שגם הוא לא יגע עם הרגל בזה. בקיצור אם לא מחברים לפיוזים או ל OBD אין סיבה להעביר דרך הצד של מושב הנהג.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

המשלוח עולה 9$, 

DDPAI לא יעלו את זה כרגע לחנות שלהם בעליאקספרס - כדי שנוכל לקבל משלוח חינם, דיברתי איתם.

האופציה הייתה לקנות משהו שיש לו ביקורות טובות ושאין לו את ה "חלון" שאומר לך איפה לשים את המצלמה עצמה על המדבקה האלקטרוסטטית, אבל זה מחזיק מצוין.

מה שקניתי זה לא 1 ל-1 המקורי. אבל זה מספיק טוב. אין את ה"חלון" שאומר לך איפה להדביק את המצלמה, אבל לא בעיה לכוון ולשים.

פורסם (נערך)

כן,

כולל מדבקות אלקטרוסטטיות אחוריות ו 3M אחוריות, שכרגע אני לא בדיוק צריך - למרות שמאחורה לא שמתי מדבקה אלקטרוסטטית, אולי בעתיד, כדי שברגע האמת אוכל לשלוף את זה בלי בעייה

IMG_20260713_144628.jpg

פורסם

בינתיים הוא עובד מצויין (על ה Z50 PRO שהותקנה בברלינגו), אין תלונות.

קיבלתי שבוע שעבר את ה DDPAI Z90 MASTER.... וזה חתיכת סט. הוא אפילו כבר 98% מורכב על הדיפאל S05. נשאר לי טאצ'אפ אחרון (קיבוע המצלמה הפנימית וחיבור 3 חוטים בבית פיוזים. כל החוטים כבר סלולים והמצלמות מחוברות).

המתאם 4G הגיע אפילו עם כרטיס סים-קארד בשקית נפרדת... הסים עובד !. אין לי מושג מה גודל החבילה ולכמה זמן, אבל וואלה - הפתיעו.

הגיע כרטיס זיכרון 64GB למצלמה השלישית וגם 128GB (מתנה) למצלמה עצמה, בנוסף ל 64GB זיכרון פנימי שיש למצלמה הראשית.

הסט מגיע גם עם עדשה נוספת להפחתת השתקפויות וכשיוצרים יוזר ב DDPAI ומצמדים את המצלמה לאפליקציה, אפשר לגשת אליה 24/7 דרך הסים שמותקן במתאם.

התקנת המצלמה האחורית היתה אטרקציה (להעביר את הכבל בשרוול גומי בין הדלת תא מטען לגוף הרכב) אבל בתור אחד שעשה את זה כמה פעמים, יותר היה לי קשה עם הפאנלים הצדדים בתא המטען (שעוד לא ידעתי איך מפרקים אותם ברכב הזה) אבל הסתדרתי והכל חזר למקומו 100%.

איציק

• מעניין 2

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

סט מעולה בעיניי, לא התקמצנו על כלום, יש בו הכל ועוד קצת. לדעתי מאוד מרשים עם תמורה מעולה למחיר. 

לפני 54 דקות, איציק נ. כתב:

קיבוע המצלמה הפנימית וחיבור 3 חוטים בבית פיוזים.

למה שלא תזמין את קיט ה OBD במקום לחבר לתיבת פיוזים? 

לפני 52 דקות, איציק נ. כתב:

המתאם 4G הגיע אפילו עם כרטיס סים-קארד בשקית נפרדת... הסים עובד !. אין לי מושג מה גודל החבילה ולכמה זמן, אבל וואלה - הפתיעו.

כזכור לי 90 יום בחינם, לא יודע מה גודל החבילה. 

לפני 55 דקות, איציק נ. כתב:

בנוסף ל 64GB זיכרון פנימי שיש למצלמה הראשית.

למיטב הבנתי זה זיכרון גיבוי למקרה של כשל של כרטיס הזיכרון ולא ניתן להשתמש רק בזיכרון המובנה הזה ללא כרטיס הזיכרון. 

פורסם

גם שלי מתחבאת מאחורי המראה כדי שלא תפריע לי בעיניים. מצידה הימני דווקא. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפי ה Manual של DDPAI שתי האופציות סבבה כל עוד זה צמוד לפינה מתחת לפס השחור יחסית

החסרון בצד ימין זה שקצת יותר קשה לגשת לתפריטים של המסך

החסרון בצד הנהג שזה אולי טיפה יותר מפריע לנהג אם באמת יש לו OCD קשה על זה שהכל חייב להיות "לפי הספר" - לא המצב אצלי

פורסם

בכל רכב יש אילוצים.

אם אין אילוצים אז ממקמים מימין או משמאל למראה המרכזית ברכב.

אני שם דגש על 2 דברים:

1. שהמיקום של המצלמה יהיה בתוך השטח שהמגבים הקדמיים מנקים.

2. ששום דבר לא יפריע לטווח של העדשה.

ברכב אחד שמתי מימין למעלה. לא היתה בעיה (לא עם המגבים ולא עם משהו שמפריע לשדה הראיה של העדשה).

ברכב השני לא הצליח לי - היו 2 בעיות: גם המגב הימני ממש קצר, אז הוא לא מנגב שם... ואם אני ממקם אותה קרוב למרכז - רואים בתמונה את הפלסטיק השחור (זה שמתחת למראה) מסתיר לעדשה את הצד השמאלי של הרכב. נאלצתי להוריד אותה למטה ובסוף מרכזתי אותה מתחת לאותו פלסטיק - אחרי שווידאתי שזה לא פוגע לי בשדה ראיה קדימה. לשים בצד שמאל לפעמים בעייתי בגלל המראה המרכזית (היא נוטה מעט שמאלה בד"כ ולא תמיד יש מקום).

לפני 45 דקות, גולדן191 כתב:

יש דרך יותר אלגנטית לשים את הכבל בישורת האחרונה לפני החיבור למטען? 

קונים HW ומחברים ישירות לבית פיוזים.

• אהבתי 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...