Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי טוסון 2023

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אשמח לחוות דעת על יונדאי טוסון 2023.

האם יש בעיות ידועות כלשהן וכו'

הרכב לא הולך לנסוע מעל 5000 ק.מ בשנה.

האם יש סיבה לכך שאני רואה מודעות של הרכב שנמכר ב 10 ואפילו 15k מתחת למחירון? האם יש בעיות עם הגיר בדגם הטורבו? כל כמה זמן צריך להחליף אותו?

תודה!

פורסם

כן הגיר של דגם הטורבו בעייתי. בחלק מהמקרים לא מגיעים להחלפה אבל כן עלולים להגיע למצב שהרכב נתקע וצריך לקרר כמה דקות. יש כאלו שהגיעו להחלפה. מעבר לכך המכונית בסדר גמור. 

אם לא אכפת לך הכוח או צריכת דלק של 1:12 מספיקה לך, אז יש לך את האטמוספרית עם המנוע 2.0 ליטר וגיר "רגיל". הן מאוד אמינות, אבל בד"כ לא נסחרות מתחת למחירון, אלא להפך. מצד שלישי, השוק קצת מת עכשיו אז אפשר להתמקח. 

אני מחזיק טוסון 22 אטמוספרית, זו לא מכונית פאר אבל היא נוחה ונעימה לנסיעה, מרווחת, וסך הכל מאובזרת בסדר ביחד לשנתון. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה משהו בסדר גודל של ריקול? האם כדאי לי לחפש אחד שהוחלף לו המצמדים?

הייתה לי טוסון 21 אטמוספרית אז מכיר קצת את הרכב למרות שלא אותו הדגם.

כמו שרשמתי הרכב לא ייסע מעל 5k בשנה אז צריכת הדלק פה פחות משמעותית

פורסם (נערך)

זה תלוי מה הבעיה. 

לעתים עדכון תכנה פתר את הרעידות בתחילת נסיעה, אהל זה עדיין לא סותר שצריך לנהוג נכון בפקק. 

אם יש תקלה גדולה, מצמדים או מחשב, אז יכול להגיע לאלפי שקלים לתקן. 

אני לא יודע אם יש נטייה לתקלה לחזור אחרי החלפה. מניח שאם הבעיה במצמדים אז כן, כי גיר שמתחמם בגלל נסיעה ימשיך להתחמם בגלל אותה נסיעה לנצח. 

אם החימום יצר בעיה ב"מוח" או ברכיב אחר, העלות תהיה אחרת. 

אני גם לא יודע כמה הבעיות האלו נפוצות כי אני מכיר מקרים ספורים. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...