Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Stangg כתב:

לא יודע אם זה מעניין מישהו אבל גם בטורנטו המחיר דלק עלה מ(המרה ישירה) 2.8~ שח לליטר ל4.1~ שח. 

יש לקנדה מאגרים עצומים של דלק באיכות גבוה אבל הממשלה שבשלטון כבר מעל עשור פלוס ליברלים גרין פיס (שמממנים עי חברות הנפט האמריקאיות אגב) נגד בניית צינורות נפט, אז הנפט הקנדי נשאר מתחת לאדמה. ובינתיים פרובנציות קונות נפט מהמזרח התיכון, לך תסביר לליברל שההובלה של הנפט שגם ככה מפיקים מהאדמה באותו תהליך שהיו עושים ליד הבית שלו מזהמת יותר מאשר להעביר צינור ולהנות מדלק מקומי משמעותית זול יותר. 

אבל זה צרות של אחרים ופחות רלוונטי לישראל 😞

הרבה מדינות מושפעות. במלזיה עוברים לעבודה מהבית כדי לחסוך בדלק:

https://www.ibtimes.sg/malaysia-work-home-policy-2026-government-wfh-tackle-energy-crisis-84934

אולי גם בארץ ילכו לכיוון הזה.

התחושה שלי שאחרי שעבר זמן מהקורונה המעסיקים הפסיקו/הקטינו את העבודה מהבית.

אולי נצליח להכניס בהם קצת שכל עם מחיר דלק של 11 שקל לליטר.

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם
לפני שעתיים, Gorpi כתב:

. במלזיה עוברים לעבודה מהבית כדי לחסוך בדלק

גם בארץ הרבה עובדים מהבית מאז 1.3. לא כדי לחסוך בדלק אבל איכשהו זה גם מתקשר לעליית מחירי הדלק ;-)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 4 שעות, Gorpi כתב:

הרבה מדינות מושפעות. במלזיה עוברים לעבודה מהבית כדי לחסוך בדלק:

https://www.ibtimes.sg/malaysia-work-home-policy-2026-government-wfh-tackle-energy-crisis-84934

אולי גם בארץ ילכו לכיוון הזה.

התחושה שלי שאחרי שעבר זמן מהקורונה המעסיקים הפסיקו/הקטינו את העבודה מהבית.

אולי נצליח להכניס בהם קצת שכל עם מחיר דלק של 11 שקל לליטר.

רוב המעסיקים בארץ משלמים נסיעות לפי תעריך חופשי חודשי, והוא לא יעלה כל כך מהר - מה שאומר שאנשים יסעו לעבודה וישארו עם פחות כסף בכיס, 

ואז עוד יזכו להינות מהאינפלציה שתגרם מעליית מחירי השילוח (וזה עוד לפני שהחות'ים יחזרו להשבית את באב על מאנדב...)

פורסם
לפני 44 דקות, ay115 כתב:

רוב המעסיקים בארץ משלמים נסיעות

הכוונה לדעתי הייתה שההנחיה מגיעה מדרג מדיני ולא ממעסיקים

פורסם

זה המינימום שמעסיק חייב לשלם לפי החוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 32 דקות, EliC25 כתב:

הכוונה לדעתי הייתה שההנחיה מגיעה מדרג מדיני ולא ממעסיקים

לא הייתי בונה על זה - הם פתחו את המשק אחרי שבוע של מלחמה, הם לא רוצים להשבית את המשק. בנוסף המדינה מרוויחה הרבה מהבלו (והמע"מ כמובן), אין להם אינטרס להפחית את השימוש בדלק.

לפני 21 דקות, sperial כתב:

זה המינימום שמעסיק חייב לשלם לפי החוק.

ולצערנו, הרבה מעסיקים מסתפקים בכך (כנ"ל במספר ימי החופש ובשכר המינימום עצמו...).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 דקות, ay115 כתב:

אינטרס להפחית את השימוש בדלק.

אני לא מספיק מבין בנושא אבל אני מניח שהגבלות נובעות מירידה בהיצע

פורסם

אני מסתכל על מבחן התוצאה.

היום נכנסתי לתחנת דלק לתדלק רכב מבחן. הרכב עם דלקן. 

אני יודע שמחיר ליטר בנזין עולה 8.30 ש"ח, ועדיין לקח לי שניה להבין מה אני רואה במשאבה. 

• מבאס 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
בתאריך 2.4.2026 בשעה 21:34, EliC25 כתב:

אני לא מספיק מבין בנושא אבל אני מניח שהגבלות נובעות מירידה בהיצע

נכון. הם רוצים שישאר דלק לרכבי חירום, גנרטורים בבתי חולים, משאיות שמעבירות מזון וכד'.

אין שום הגיון שכל מיני אנשים פרטיים יבזבזו דלק על נסיעה לעבודה במצב חירום אנרגטי, אם הם יכולים לעבוד מהבית.

זה בכלל לא משנה מי משלם על הדלק, בין אם זה המעסיק שמכסה את ההוצאה או שזה נופל על העובד (כשהמעסיק מכסה מחיר חופשי חודשי בלבד).

פורסם

גנרטורים תעשייתיים ומשאיות עובדים על דיזל.

מה שעוד הרבה פחות הגיוני - גם אחרי עליית מחירי הדלק, אני רואה אנשים ממתינים ברכב מונע. מנהג נוראי ונפוץ.

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 36 דקות, amosbmw כתב:

גנרטורים תעשייתיים ומשאיות עובדים על דיזל.

מה שעוד הרבה פחות הגיוני - גם אחרי עליית מחירי הדלק, אני רואה אנשים ממתינים ברכב מונע. מנהג נוראי ונפוץ.

אנרגיה ואביזרים

אם אני ממתין עד חמש דקות אני מעדיף להשאיר את הרכב מונע, למניעת בלאי.

אם אני לא בטוח כמה זמן אחכה אז אני תמיד רכבה את המנוע.

• רעיון טוב! 2
פורסם

אם זה בקיץ עם מזגן, מובן.  אם זה בחור שחצי שעה בטלפון בערב נעים- נשגב מבינתי למה לא לכבות..

[אם האשה בקניות ואני באוטו כמובן לכבות כי ייקח זמן..☺️😝 בדוק!]

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...