Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר ל YES

3n

פוסטים מומלצים

פורסם

די נמאס לי לשלם 10 שקלים לחודש עבור 3 מימירים לשירותי YES...

האם יש המלצות לממיר חלופי אשר מתאים לשירותי YES ?

אשמח להפניות ...

פורסם

ה״ממיר״ הוא סטרימר. כל הסטרימרים שהם לא סינים עלומי שם (mibox, google tv וכו׳) יספיקו.

אם הטלויזיה היא חכמה, אפשר להריץ את האפליקציה של יס ישירות על הטלויזיה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 40 דקות, פינדר כתב:

ה״ממיר״ הוא סטרימר. כל הסטרימרים שהם לא סינים עלומי שם (mibox, google tv וכו׳) יספיקו.

אם הטלויזיה היא חכמה, אפשר להריץ את האפליקציה של יס ישירות על הטלויזיה.

תודה על התגובה.

השאלה היא באם אני משתמש באפלקציה של יס ישירות על הטלוזיה , האם אני יכול לעשות שימוש בשירותי התוכן כמו צפיה בסרטים מתוך הספריה של YES ואו זה מחייב סטרימר חיצוני ?

פורסם
לפני 8 דקות, 3n כתב:

השאלה היא באם אני משתמש באפלקציה של יס ישירות על הטלוזיה , האם אני יכול לעשות שימוש בשירותי התוכן כמו צפיה בסרטים מתוך הספריה של YES

בהחלט יכול.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מתעלק על השרשור לשאלה דומה רק על cellcomTV.
חיפשתי את האפליקצה בGoogle TV Streamer/Chormecast TV/Mibox 4, והיא פשוט או שאינה קיימת, או שעד שמוצאים אותה, רשום שהיא לא נתמכת במכשיר. זה הגיוני כל הדבר הזה...?
בסוף הצלחתי דרך הplaystore בטלפון להוריד אותה למכשירי הgoogle אבל זו הייתה חוויה מוזרה ביותר

פורסם
לפני 8 שעות, samg כתב:

נצל"ש, יש המלצה לכאלה עם חיבור LAN?

למיבוקס יש כרטיס רשת USB שניתן להוסיף לו, עובד טוב מאוד.
פות"ש שים לב שאת האפליקציה של יס לא ניתן להתקין על כל סטרימר אנדרואיד.
אגב, מניסיון (לפחות עם LG) האפליקציה עובדת הרבה יותר טוב במיבוקס/בסטרימר המקורי של יס
מאשר ישירות על הטלויזיה.

פורסם

פות״ש - במחיר 10 ש״ח לחודש נקודת האיזון בין רכישת מיבוקס לבין תשלום ליס תהיה כעבור שנתיים. מבחינתך מצדיק את הנרכישה וההתעסקות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנסיון שלי עם שתי טלוויזיות lg, האפליקציה של יס עבדה טוב על שתיהן. לאחרונה היא התחילה לקרטע באחת מהן (הטלוויזיה עצמה נהייתה איטית, גם נטפליקס בקושי זזה), אז חיברתי אותה למיבוקס.

בכל אופן, אם יש טלוויזיה כזו, כדאי כמובן לבדוק קודם אם האפליקציה רצה עליה כמו שצריך, לפני שמשקיעים כסף בסטרימר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
בתאריך 30.12.2025 בשעה 12:48, samg כתב:

נצל"ש, יש המלצה לכאלה עם חיבור LAN?

אם כבר יש לך סטרימר, חבל להחליף רק בשביל חיבור LAN

יש מתאם USB ליציאת רשת בעלות של שקלים בודדים בדוד עלי.

ממליץ על משהו של חברה מוכרת כמו ugreen

https://he.aliexpress.com/item/32400737540.html

אחד של 100Mbps אמור להספיק, עדיף להוסיף כמה שקלים לתמיכה ב 1000Mbps

• תוכן חדש...