Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מומלץ 20 אלף

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 30.12.2025 בשעה 08:41, Gavrik כתב:

לעניות דעתי לא מדובר במחלות/תקלות משביתות או יקרות לטיפול ואם מוצאים רכב עם קילומטראז נמוך אחרי 2014 ומחליפים שמן גיר כל 40K אז מדובר באופציה פחות "בעייתית" מצרפתית VTI עם גיר AL4.

איפה יש ביקורות שליליות על ה AL4 בבקשה?

חיפשתי ולא מצאתי

לדעתך, אני צריך להחליף שמן גיר אחרי כמה זמן? הרכב עבר כ 45K ק"מ והוא משנת 2014. שמור.

פורסם

לא קשה למצוא, מוזמן להשתמש בפונקציית החיפוש בפורום תוכל לראות עשרות תוצאות ושרשורים על הגיר הנ"ל.

אגב ברנו הוא היה נקרא dp0.

לגבי שמן הגיר הייתי כבר מחליף מתוך ההנחה שאם הרכב עבר רק 45 אלף אז הוא כנראה נוסע נסיעות קצרות ועירוניות בעיקר.

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Gavrik כתב:

לא קשה למצוא, מוזמן להשתמש בפונקציית החיפוש בפורום תוכל לראות עשרות תוצאות ושרשורים על הגיר הנ"ל.

מצאתי גם תגובה כזו:
"

אחרי נסיון עם 7 רכבים של פיגו סיטרואן עם AL4 אני יכול להעיד שהגיר אמין,אבל התפקוד שלו לא חלק כמו גירים מודרניים,ולפעמים מעצבן.

"

ועוד כל מיני תגובות שסה"כ סבבה, אני לא יכול להעיד כי נסעתי רק 38K ק"מ ב3.5 שנים על מנוע שבקושי נסע בסה"כ. אבל לא אכזב אותי. לא יודע מה טומן העתיד.

"
מודה שלא חיפשתי מספיק בפורום אלא ברדיט בעיקר אמשיך לחפש
לפני 6 דקות, Gavrik כתב:

לגבי שמן הגיר הייתי כבר מחליף מתוך ההנחה שאם הרכב עבר רק 45 אלף אז הוא כנראה נוסע נסיעות קצרות ועירוניות בעיקר.

הוא הגיע אלי כמתנת סיום תואר, בן 8 עם רק 6K ק"מ מסבא שלי, הרכב חד משמעית עבר בעיקר בינעירוני. אני נסעתי לפחות 80% בינעירוני.

*הפונט יהיה כהה בגלל התוסף Dark Reader.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

מנסיון של אנשים שאני מכיר דווקא הגיר מגלה אמינות לא רעה,  בפיגו 208, 301 ו206 כאשר שנףתי האחרונות עברו מעל 200 אלף ק"מ וב206 הגיר  שיפוץ פעם אחת בעלות כמה אלפים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 58 דקות, yulianx כתב:

מנסיון של אנשים שאני מכיר דווקא הגיר מגלה אמינות לא רעה,  בפיגו 208, 301 ו206 כאשר שנףתי האחרונות עברו מעל 200 אלף ק"מ וב206 הגיר  שיפוץ פעם אחת בעלות כמה אלפים.

האם הוחלף שמן גיר? 

פורסם

לא יודע, אשאל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב206 הגור הוחלף באזור ה100 אלף,  ונסע מצוין עד שהלך הגיר באזור ה 250 אלף. לא הוחלף שמן גיר.

208 נסעה 180 אלף ק"מ לא בעיות בגיר, הוא לא זוכר אם הוחלף שמן.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...