Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אתמול (יום שישי) בשעה 19:15, כשאני נוסע על כביש 20 מצפון לדרום, לפני הירידה ל-431 שוטר מדד אותי עם ממל"ז ועצר אותי.

המהירות שנמדדה 154 קמ"ש, 149 לאחר הפחתה.

אין לי עבר תעבורתי בכלל.

בן 28, בעל רישיון 9 שנים.

שימוע אצל קצין, הוא החליט לפסול אותי מנהלית ל-30 יום. אמר שאני בחור טוב ואין לי עבר והכל אבל עקב חומרת המהירות הוא חייב לפסול. אמר שאם זה היה לפחות 150 או משהו כזה אז היה שוקל לא לפסול.

הסברתי לו שאמא שלי נכה ואני זה שלוקח אותה לסידורים/קופ"ח/תורים וכו' (הרכב עם תו נכה). כמובן שאני מבין שאז עולה השאלה "אז למה אתה נוסע מהר?", אבל בכל זאת.

יש לי הזמנה למשפט במרץ.

מצרף פה את הדו"ח והסרטון.

אני יכול פחות או יותר להתמודד עם השלילה המנהלית של 30 יום. אם במשפט אני אקבל שלילה לזמן נוסף זה יהיה בעייתי מאוד.

מנסה להבין מה כדאי לי לעשות -

האם לקחת עו"ד כבר מעכשיו שיטפל בפסילה המנהלית וינסה לעזור לי לא לקבל שלילה במשפט

או ליצג את עצמי במשפט ולנסות להגיע להסדר עם התובע, האם עקב העבר התעבורתי שלי הוא יסכים רק על קנס ונקודות ללא שלילה? או שהמהירות המדוברת מוגזמת מאוד ואין סיכוי?

בסרטון אפשר לראות שכן היו כמה רכבים בנתיבים לידי, לא יודע אם זה עוזר.

אשמח לעזרתכם,

תודה

20251227_125145[1].jpg

פורסם
לפני 9 דקות, Apricot כתב:

האם לקחת עו"ד כבר מעכשיו שיטפל בפסילה המנהלית וינסה לעזור לי לא לקבל שלילה במשפט

אם זאת השאלה, אני חושב שכדאי. לפחות לא מזיק. לדבר עם מי שרואה דברים כאלה ביום יום. אתה לא יכול להניח מראש מה העונש שיתנו. 

אגב, אני מכיר מישהי שנתפסה בבינעירוני על 140 במקום 90, בסוף שילמה קנס וזהו. אפילו בלי נקודות. בעזרת עו"ד. 

לגבי הסרטון: 

נראה לי שהתאריך לא מדוייק ובכלל אין סאונד. מבחינתי רק רואים שהנסיעה מהירה. תמתין למומחים של הפורום. 

בהצלחה.

• אהבתי 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

עבר נקי לגמרי? תתחיל בבדיקה באיזור האישי בשער הממשלה, לוודא שאין עוד דו״ח שאינך מודע אליו או רישום של נקודות. כבר נתקלנו כאן בדברים כאלה. זה יכול לשנות את התמונה.

עורך דין עולה כסף, תצטרך לברר כמה, והאם מבחינתך ההוצאה מוצדקת. לשיקולך.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, Apricot כתב:

לקחת עו"ד כבר מעכשיו שיטפל בפסילה המנהלית וינסה לעזור לי לא לקבל שלילה במשפט

בדיוק זה.

כל ניסיון לייצוג עצמי עשוי להיתקל בתביעה עיקשת שעשויה אפילו להחמיר את מצבך (אל תשאל איך אני יודע) 

לפני שעה, Apricot כתב:

לא עוזר, בקטע שבו נמדדת הייתה די בודד, מטרה ברורה ומבודדת.

הסרטון מפליל למדי בעיקר כי ניתן למדוד על ידי חישוב את המהירות מכיוון שיש מספיק עמודים בצידי הדרך במרחקים קבועים.

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

עבר נקי לגמרי? תתחיל בבדיקה באיזור האישי בשער הממשלה, לוודא שאין עוד דו״ח שאינך מודע אליו או רישום של נקודות. כבר נתקלנו כאן בדברים כאלה. זה יכול לשנות את התמונה.

עורך דין עולה כסף, תצטרך לברר כמה, והאם מבחינתך ההוצאה מוצדקת. לשיקולך.

כן. בדקתי עכשיו בפורטל. אין לי כלום

תודה על העזרה חברים. אצור קשר מחר עם עו"ד תעבורה.

אשמח להמלצות אם אתם מכירים מישהו באיזור חולון/ראשון

פורסם

אינני מכיר אישית, אך בעבר שמעתי המלצות חמות על עו"ד אילון אורון (תחפש בגוגל).

אל תסתכל על איך הבנאדם נראה (כתמי אוכל על הבגד, וכו'), כי זה מטעה. שמעתי עליו שהוא מאוד חריף/ מאוד טוב.

בעקרון הוא מייצג בכל הארץ.

• אהבתי 1
פורסם

עו"ד אסף שמיר.

ג.נ - היה בעבר ספונסר פה בפורום.

ג.נ.נ - לא בגלל זה אני ממליץ עליו, אלא מנסיון אישי, רב פעמי, לאורך יותר מעשור, בתוצאות משביעות רצון כל פעם.

אתה צריך להבהיר לו מראש מה חשוב לך.

הוא כמובן לא יבטיח כלום מראש, אבל יבהיר לך מה טווח הסבירות של מה שאתה מבקש.

• רעיון טוב! 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לי לפחות הסרטון לא נפתח וחשוב לראות אותו כי בלילה צריך שני תנאים להתקיים

הראשון - איזור מואר 

השני רכב בודד בזירה ולפי התיאור שלך היו עוד כלי רכב סביבך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 9 שעות, Apricot כתב:

ישה, בסרטון רואים בברור, בקטע שבו נמדד היה די בודד, מטרה ברורה ומבודדת. כביש מואר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מה שאתה כותב עומד בסתירה למה שכותב השוטר וכל ההתפתלויות שלו בקשר לרכבים בסביבה אמורים לעזור להפיל את הדו"ח

לכן הייתי שמייח לראות את הסרטון בעצמי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

דרך הפעולה

שכירת עו"ד לביטול הפסילה המינהלית פעולה שלוקחת מספר ימים ותך כדי זה הוא סוגר עיסקת טיעון לסגירת התיק העיקרי ומסיימים זאת  בישיבת בית משפט אחת

• אהבתי 1

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הסרטון מוגדר כפרטי. 

מעניין איך עוד לא עשו משהו עם השקר של "שמרתי קשר עין רצוף" עם רכב שנוסע 150 קמ"ש מאה מטרים ממך. מניח שנוח לכולם, גם לשוטרים, גם לבית המשפט וגם לעו"ד. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למיטב ידעתי, אין דרישה לרכב בודד בכביש. זו הרי דרישה שלא ניתן לכמת. אם יש רכב 500 מטר מאחור אבל הוא בשדה הראיה, אז הוא לא בודד ואסור למדוד?

הדרישה היא לשדה ראיה נקי מהפרעות בין המודד לרכב הנמדד. זה מה שציין השוטר בדול, וזה גם מה שמופיע בנוהל הפעלת ממל"ז.

גם פסק הדין שהוביל למגבלות, לא מציין בעיה במדידה ממרחק שקצר מ-300 מטר, וגם שם ההתייחסות היא לבודד "בנתיבו", לא בנתיבים סמוכים:

"א)  חרף התבדרותה של הקרן מספק המכשיר תוצאה מדויקת שעה שהוא מכוון לרכב בודד הנוסע בנתיבו, וכך הוא המצב גם כאשר לצדו נוסע רכב אחר.

ב)  כאשר רכב קדמי מסתיר באופן חלקי את רכב המטרה הנוסע בעקבותיו, עלול הממל"ז בטווחים שמעל ל-300 מ', למדוד את הרכב הקרוב כתוצאה מרעידת ידו של המפעיל. סכנה זו חולפת כאשר המפעיל משעין את ידו על גבי מסעד או על גג  של רכב.

...

נמדדה מהירות נסיעתו של רכב בודד; אותו רכב נמדד כאשר במקביל לו נסע רכב אחר; נמדדה מהירותו של רכב מתרחק (המדידה נעשתה בטווח של 377.1 מטרים); נמדדה מהירותו של רכב אשר מוקם שני בשיירה"

ממה שזכור לי בצפיה בסרטון אתמול, בחישוב גס של מרחק וזמן, בנקודת המדידה אין רכב קרוב שמפריע לקו המדידה, כך שהסרטון לא סותר את טענת השוטר בנקודה זו.

זכור לי גם שהתנועה היתה מאוד דלילה וקטע הכביש ישר, כך שיהיה גם קשה לתקוף את נושא קשר העין עם הרכב עד לעצירתו, אבל לך תדע, לעורכי דין בתחום יש נסיון וכלים שלנו אין. יכול להיות שספק קטן יספיק כדי לשנכע את התובע להציע עסקת טיעון שווה.

פורסם

טוף

פסק  הדין שממנו מצוטטים המגבלות על האכיפה בפסק הדין של העליון שהבאת הוא של כבוד השופט אביטל חן  שחלקים ממנו מצוטטים בפסק הדין של העליון סעיף 16 לפסק הדין  ומה שלא צוטט אצטט להלן.

והם מסייעים להגיע לעסקאות טיעון ועד לזיכוי 

לאזכרך הציטוט אוזכר כבר בדיון לפני כחודש + בפורום 

6.         בהפעלת לילה:

א.         הממל"ז יופעל בקטע דרך מואר במלואו.

ב.         רכב המטרה יהא בודד בכביש.

ג.          מרחק רכב המטרה ממקום עמידת המפעיל לא יעלה על 300 מטר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...