Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בת הזוג שלי מעוניינת למכור את הרכב שלה- קיה ספורטאז 2017
היא היד השנייה ברכב, נסיעות מינימליות של בית עבודה

העניין הוא שיש שני דברים שדורשים טיפול- נורת ABS שנדלקה ודשבורד ש"התבקע" כתוצאה מהשמש. היא מתלבטת מה כדאי לתקן לפני פרסום למכירה

מה דעתכם?
מצרף תמונה של הדשבורד

photo_5843650684270611400_y.jpg

פורסם

את הדשבורד היה ניתן לתקן במסגרת הסדר פשרה. איני יודע האם עדין מכבדים את זה באופן כלשהו עבור השנתון שלכם. אם לא, העלות תהיה די גבוהה לדעתי. 

הייתי מציע (אני לא) לשים כיסוי ולהצהיר על הבעיה בפני קונה פוטנציאלי, אילולא כרית האוויר היתה יושבת בדיוק איפה שהסדק (מתואר גם בכתבה הנ"ל). 

לגבי נורת ה-ABS צריך לאבחן מה הבעיה קודם. 

ובכל מקרה, זה משהו שנאות לתקן כל עוד משתמשים ברכב לטובת הבטיחות. 

פורסם

כיסוי זה רעיון רע מאד, במקרה של תאונה הוא יעוף עם כרית האוויר על פני הנוסעים ברכב ואף עלול להתלקח מהחום של הפיצוץ.

האפשרויות האמיתיות הן או ללמוד לחיות עם הסדקים או להחליף את הדש.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 11 שעות, שי כתב:

כיסוי זה רעיון רע מאד, במקרה של תאונה הוא יעוף עם כרית האוויר על פני הנוסעים ברכב ואף עלול להתלקח מהחום של הפיצוץ.

לפני 23 שעות, Tom_22 כתב:

את הדשבורד היה ניתן לתקן במסגרת הסדר פשרה. איני יודע האם עדין מכבדים את זה באופן כלשהו עבור השנתון שלכם. אם לא, העלות תהיה די גבוהה לדעתי. 

הייתי מציע (אני לא) לשים כיסוי ולהצהיר על הבעיה בפני קונה פוטנציאלי, אילולא כרית האוויר היתה יושבת בדיוק איפה שהסדק (מתואר גם בכתבה הנ"ל). 

לגבי נורת ה-ABS צריך לאבחן מה הבעיה קודם. 

ובכל מקרה, זה משהו שנאות לתקן כל עוד משתמשים ברכב לטובת הבטיחות. 

לפני 11 שעות, שי כתב:

תקנו אותי אם אני טועה אבל ממה שאני מבין ממכם- לא לתקן אף נורה. נשמע שיקר מאוד ועדיף לגלגל לקונה

פורסם

מה זה אף נורה?

כתבת רק נורת ABS.

ובתגובה שלי רשמתי שצריך לבדוק מה מהות התקלה. ושכן חשוב לדעתי לתקן ככל שממשיכים לנסוע עם הרכב (עד שימכר). זה ענין בטיחותי שהיה אמור להיבדק ולהיות מטופל מרגע שהנורה נדלקה. ענין האיבחון עשוי להיות רלוונטי גם במכירה, כשהנושא יעלה לטובת מיקוח על מחיר הרכב.

שי התייחס רק לענין הסדקים בדשבורד, וכמוני הציע לא לשים סתם כיסוי מעל.

לגבי גלגול למוכר, אתה יכול לנסות. כל עוד אתה מצהיר על הבעיות בגלוי (לא שקשה לפספס נורת אזהרה ואת הסדקים).

השאלה היא כמה אלטרנטיבות לרכב כמו שלכם יש לקונה פוטנציאלי לבחור מהן, שבו אין את אותן בעיות. וגם כמה מהר אתם לחוצים למכור.

בסופו של דבר, הכל ימכר במחיר הנכון. את העלות של תיקון הבעיות לא בטוח כלל שתחזירו במכירה.

פורסם

לדעתי תבדוק אם ההסדר עדיין בתוקף וניתן לתקן בהנחה. אישית לא הייתי רוכש רכב עם דשבורד מפוצץ כשאני יודע שעלות התיקון היא במחוזות 7-8 אלפי ש"ח מבלי להפחית זאת במחיר, כאשר בשוק יש שפע רכבים שהחליפו דשבורד או שהדשבורד שלהם שלם.

• רעיון טוב! 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 9 שעות, סולידיצעיר כתב:

תקנו אותי אם אני טועה אבל ממה שאני מבין ממכם- לא לתקן אף נורה. נשמע שיקר מאוד ועדיף לגלגל לקונה

הקונה לא פרייאר, הוא יוריד במחיר או שתקשה למכור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...