Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, sperial כתב:

היו לי הרבה פציינטים רוסים שהשתמשו באפליקציית תרגום שכנראה היתה טובה, אבל איני יודה באיזו אפליקציה מדובר והאם היא ייחודית או אוניברסלית. אם יש בסביבה שלך עולים מבוגרים אולי הם ידעו.

עובד זר שמחזיק רכב? על זה עוד לא שמעתי. רוב בחבר׳ה האלה שולחים את רוב הכסף הביתה.

אגב, האם יש לכם רישיון להעסקת מטפל זר, או כל המסמכים וההמלצות הדרושים להגשת בקשה לרישיון? כשהתעסקתי עם העניין סרקתי עשרות אם לא מאות דפים לצורך הבקשות.

איך למצוא עובד? די מפה לאוזן. אבל כשהחם שלי היה מאושפז בבית חולים גריאטרי (שיקומי) היו במקום לא מעט מבקשי עבודה שהשתחררו ממטופלים קודמים.

שים לב להגבלת זמן השהות של הזרים - אאל״ט 8 שנים - אז שים לב לאופק העבקה מספק.

כן יש לנו היתר העסקה ,כבר לפני חודשים התחלנו הליך של הזמנת עובד זר מהודו (ראינו כמה ווידאו של עובדים שהציגו עצמם) ,והזמנו הבנו מהחברה שמזמינה ,שההזמנה תעלה לנו 200 שח ,ואם לא ימצא חן בעיננו נוכל להתחרט ,והזמנו לגיבוי ולמידת הצורך. העובד לא הגיע בזמן ולנו נהיה דחוף ומצאנו את העובד הזה.

בנוגע למציאת עובד ,לא בטוח שהבנתי ,אתה מציע לקפוץ לבתי חולים גריאטרים ??

פורסם

לא מציע כלום, חוץ מלספר על הניסיון של אשתי ואחיה. יש גם עניין של תקופת ניסיון קצרה של שבוע, אבל זה תלוי בנסיבות.

הדרך הפשוטה ביותר היא להיעזר בחברת כוח האדם, כמובן בתשלום. ולהם גם יש כל הידע לגבי הפרוצדורות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

לא מציע כלום, חוץ מלספר על הניסיון של אשתי ואחיה. יש גם עניין של תקופת ניסיון קצרה של שבוע, אבל זה תלוי בנסיבות.

הדרך הפשוטה ביותר היא להיעזר בחברת כוח האדם, כמובן בתשלום. ולהם גם יש כל הידע לגבי הפרוצדורות.

כן ,אנחנו עם חברת כוח אדם ,ונאמר לי שכדאי לי לפנות לכמה חברות במקביל .

פורסם (נערך)

כמובן. רק לשים לב שתשלם רק לאחת. כלומר לדעת לעצור את התהליך בחברות האחרות לפנינשהן דדורשות כסף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...