Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 41 דקות, Beacon כתב:

בחשמליות, היברידיות וטורבו-בנזין עוצמתיות, לדעתי פשוט מסוכן להוציא רכב כזה מהעיר

אם שומרים מרחק כחוק לא אמור להיות בעיה, כמובן נהגי ה'קטנות' צריכים להיות עירניים ומודעים לכוחם המוגבל..

• אהבתי 1

משתדל לעזור

פורסם

אין שום סיכון מיוחד ברכב איטי, פשוט צריך להיות מודע למגבלות של הרכב. עקפתי אין ספור טסלות בדרך מאילת וחזרה 😀,בסוף זה תלוי בנהג לא ברכב.

• אהבתי 1
פורסם

אני גם לא רואה סיכון, פשוט לפני עקיפה צריך להבין אם זה אפשרי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הבעיה היא שאתם מניחים שכל נהג על הכביש ניחן במיומנות נהיגה דומה לשלכם. מישהו פחות מיומן שקונה רכב כזה ויוצא לעקיפה בכביש דו-סיטרי בדרך לאילת, יש סיכוי לא רע שהוא לא יצליח להשלים את העקיפה הזו. 

עריכה אחרונה על ידי Beacon
פורסם

אין שום דבר מסוכן בפיקנטו החדשה. ואין מקום להצהרות בומבסטיות שזה רכב מסוכן. זה לא הרכב היחיד שהתאוצה שלו לא מרשימה בלשון המעטה. לא כל כלי הרכב על הכביש עושים 0 ל 100 בשבע שניות. 

אפשר להרגיע את ההיסטריה.  

• אהבתי 4

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

אויי מסכנה הפיקנטו, היא כבר הייתה נוראית עם הגיר הרובוטי והמנוע חלש ועכשיו עוד יותר חלש..

לפחות יש מבצע עליה ב 95 אלף במקום 99.

החלישו את המנוע כדי שפחות תרגיש את טלטולי החלפת ההילוכים.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, discoTD5 כתב:

אין שום דבר מסוכן בפיקנטו החדשה. ואין מקום להצהרות בומבסטיות שזה רכב מסוכן. זה לא הרכב היחיד שהתאוצה שלו לא מרשימה בלשון המעטה. לא כל כלי הרכב על הכביש עושים 0 ל 100 בשבע שניות. 

אפשר להרגיע את ההיסטריה.  

גם לא כל רכב עושה 17.2 

תראה לי רכב חדש שנמכר בעשור האחרון שיש לו ביצועים שכאלה 

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

החלישו את המנוע כדי שפחות תרגיש את טלטולי החלפת ההילוכים.

בשביל לא להרגיש את הטילטולים צריך פשוט לא להניע אותה.

לפני 3 דקות, GTאי כתב:

איך אפשרי? אתה יוצא לעקיפה בעין תות ומסיים אותה בקסם

פשוט לא יוצאים לעקיפה. זה באמת רכב לאנשים מאוד סבלנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 21 דקות, Beacon כתב:

גם לא כל רכב עושה 17.2 

תראה לי רכב חדש שנמכר בעשור האחרון שיש לו ביצועים שכאלה 

יש 4,000,000 כלי רכב על הכביש. לא כולם חדשים. 

אני לא בטוח שהלנדקרוזר שלי עושה 0 ל 100 יותר מהר. הוא לא מסוכן. אני גם יודע לא לצאת איתו לעקיפות אם אין לי שדה ראייה של מסלול נחיתה בנתבג. 

והוא לא היחיד. 

לא חייבים לצאת בהצהרות היסטריות. 

• אהבתי 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 4 שעות, Beacon כתב:

יש סיכוי לא רע שהוא לא יצליח להשלים את העקיפה הזו.

ראה אותי כדוגמה, עם פאסאט 2.0 TDI הייתי עוקף גם מודל 3 בלי לחשוב פעמיים,

עם פוקוס כבדה 1.6 יצאתי פעם לעקיפת היילקס בעליה וראיתי שאיני מצליח פשוט חזרתי לנתיב הימני וזהו, מאז למדתי לחשוב טוב לפני שעוקף, ובמידת הצורך לקבע הילוך נמוך ע''י טיפטרוניק וכיום אני מסתדר מעולה, עניין של תרגול.

• אהבתי 1

משתדל לעזור

פורסם

לנסות לערוף ולחזור מאחורי הרכב הנעקף? תמרון די שגרתי. לא מעט נהגים מגלים שהם נעקפים ויש להם רפלקס לחיצה ברגל ימין שגורמים זאת גם בתענון נכון.

וגם משאיות עוקפות לפעמים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...