Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל נתתי לך קישור לפחות לאתר רשמי אחד של מוטול עם מיכל 4L. יש עוד אתרים רשמיים. מה הויכוח פה... או שבאתר של היום סנטר יש טעות ומדובר במיכל 4L או בטעות ומדובר ב-5L. 

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 8.8.2025 בשעה 19:43, Haim_gds כתב:

בנוסף, למה בכלל יש מיכל 4 ליטר? לא ידעתי שדבר כזה בכלל קיים.

אני קונה קבוע 4ליטר (קסטרול), הקיה ריו צריכה 3.3L

פורסם
לפני 9 שעות, Tom_22 כתב:

תתי לך קישור לפחות לאתר רשמי אחד של מוטול עם מיכל 4L.

אני אדם פשוט, גיגלתי "מוטול" ופניתי ללינק הראשון עם סייומת com...

לפני 9 שעות, FROGIE כתב:

אני קונה קבוע 4ליטר (קסטרול), הקיה ריו צריכה 3.3L

לא אמרתי שאין, אמרתי שמעולם לא נתקלתי בזה.

פורסם (נערך)
בתאריך 7.8.2025 בשעה 12:41, Haim_gds כתב:

אך בשנים האחרונות המחיר שלו קפץ לסביבות ה 200 ש"ח/גלון.

כי במדינה שלנו שוב דופקים את האזרח (בלו גבוה על שמן סיכה) במקום לעשות את העבודה הקשה והנכונה של לתפוס ולדפוק את הרמאים (המוהלים למינהם). כמובן שעל הדגם היבואנים ניצלו את ההזדמנות והוסיפו עוד כמה שקלים על המס הנוסף שעומד על כ-3.5 שקלים לליטר שמן. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
פורסם (נערך)

אני גם משתמש בשמן הספציפי הזה בדיוק כבר הרבה שנים.

בהום סנטר הם מוכרים באריזות של 4 ליטר. זה מחיר רגיל לחלוטין.

לפני הקורונה קניתי אצל חבר 5 ליטר ב-90 ש"ח, היום קונה אצלו ב-130 ש"ח. מחיר שהוא נותן למישהו רנדומלי מהרחוב 160 ש"ח. כל ההתעסקות הזו בשביל כמה שקלים אחת לשנה? זה מנת פלאפל (בלי שתיה).

עריכה אחרונה על ידי Shmelov
  • אהבתי 3

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בתאריך 9.8.2025 בשעה 21:21, Haim_gds כתב:

לא אני.

יש לי סניף דואר שתי דקות הליכה מהעבודה, אני שם לפחות פעם בחודש לאסוף חבילות. מספיק? בתור ישראלי ממוצע אני שונא לצאת פראיר, אפילו אם לא יצא דבר מכל התהליך ארגיש מרוצה על כך שהרסתי להם את הט.ל.ח.

באתר הראשי של מוטול (https://www.motul.com/en-FR/products?search=8100+X-CESS) לא מופיעה אריזה כזו, אני כבר עם רכב כ 40 שנה ומעולם לא נתקלתי ב 4 ליטר. מה שאני מכיר זה ליטר אחד או "גלון" של חמישה ליטר (שלפי השם אמור להיות 3.8 ליטר)

תעשה לך ולכולם טובה. תפסיק להשתמש במילה גלון לתאר מיכל. גלון זה 3.78 ליטרים. לא יכול להיות גלון 5 ליטרים. 

• אהבתי 2
  • מצחיק 2

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

וכדי לבלבל אותנו יש גם גלון אימפריאלי, 4.54 ליטר

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דרוש פיינט בריטי (568 מ״ל) ואל תסכים לאמריקאי (473 מ״ל).

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 שעות, Cerebral Cortex כתב:

תעשה לך ולכולם טובה. תפסיק להשתמש במילה גלון לתאר מיכל. גלון זה 3.78 ליטרים. לא יכול להיות גלון 5 ליטרים. 

צודק, לא גלון אלא 'גלון', מספיק טוב?😄

היכנס לחנות חלפים, בקש אחד ושליש גלון אמיתי(!)  של שמן וספר מה הייתה התגובה....

פורסם

אכן 4 ליטר....

באתר האופציה של שירות לקוחות מוגבלת לבחירות מסויימות בלבד, אין מייל/כתובת ליצירת קשר. (מעניין למה😉)

אצטרך להתחיל לחפש.

פורסם
בתאריך 11.8.2025 בשעה 22:09, sperial כתב:

דרוש פיינט בריטי (568 מ״ל) ואל תסכים לאמריקאי (473 מ״ל).

הייתי יכול לחיות עם פיינט אמריקאי, הבעיה בפאבים בארץ שהם מוזגים פיינט ישראלי, שמכון התקנים הישראלי מגדיר כ"שליש ועוד אפסילון".

פורסם

פיינט הודי

אנחנו קוראים לו ״שליש״.

אני חשבתי שהסקוטים קמצנים, אצלם הפיינט דווקא נדיב. כמעט 1.7 ליטר.

פורסם

הייתי בהום סנטר וראיתי שם את השמן המדובר, הייתה עליו מדבקה של אאל"ט 189 שח, לא ניסיתי בקופה אבל סיכוי גדול שזה גם המחיר בקופה.  

הפרשנות שלי לעניין היא די פשוטה, המחיר שראית באתר הוא למי שקונה באתר, הם מרוויחים אותך כלקוח, על הצד שבחרת באיסוף מהסניף, אתה נכנס לחנות מספר שיש לך הזמנה לאסוף, וכבר מציעים לך 10 אחוז הנחה אם אתה קונה עכשיו (לא בטוח אם זה היה שם או באייס), אז אם יש לך זמן אתה כבר עושה סיבוב, אחרי הסיבוב מעט מאוד לא ימצאו משהו לקנות, למשל ראית סופר 7, אספת, בחנות עולה 45 שח, (באתר או חנויות אחרות אזור ה30) והנה כבר הם הרוויחו עוד 15 שח, עוד בורג או שתיים והם כבר בבונוס על ההפרש של השמן...  

גם אם אתה לא אוסף מהסניף אלא עושה משלוח עדין הם הרוויחו לקוח שלא היה קונה אצלם ובזכות האתר הוא כבר לקוח.  על הדרך מציעים לך גם הנחה של 20 שקל אם תירשם לכל הספאם שלהם ותרשה להם גם להעביר לצד שלישי וכוכוכו'... והנה הם קיבלו לקוח פוטנציאלי שהם יכולים לדחוף לו פרסומות ישירות למוח..  

בקיצור אף אחד לא מפסיד עלינו... פשוט שיטת שיווק מותאמת לשוק. 

פורסם

מצאתי בסוף באיזהשהו אתר, קצת מטריד אין אצלהם לינק ליצירת קשר... שלחתי מייל ונראה מתי אקבל תשובה, מעניין יהיה לראות אם הדף ישתנה.

טעות בפרסום באתר

קניתי לפני כשבוע שני מכלים של שמן מנוע (הזמנה מס' ******) בהזמנה דרך האתר. בדף המוצר מופיעה התמונה של המיכל באריזה של 5 ליטר ואילו בטקסט כתוב "שמן מנוע 4L 5W40 MOTUL.". ההזמנה נאספה מהחנות ולמרבה הפליאה קיבלתי את השמן במיכל של 4 ליטר בזמן שציפיתי למיכל של 5 ליטר.

1. שדה הטקסט לא מכיל שום אינפורמציה בנוגע לשמן למעט צמיגות, ושמן זה (5W40 MOTUL) מופיע במספר תת סוגים למנועים שונים (8100 X-CESS 5W-40, 8100 X-CLEAN 5W-40,MOTUL 8100 POWER 5W-40) ואריזות שונות (ליטר אחד, 5 ליטר ועוד) כך שבזמן ביצוע ההזמנה התבססתי על הנתונים מהתמונה בלבד.
  2. מעולם לא נתקלתי במיכל של 4 ליטר שמן מנוע ורכשתי שמן מנוע מספר רב של פעמים.
  3. באתר הרשמי של מוטול לא מופיע שמן זה באריזה של 4 ליטר https://www.motul.com/en-MD/products/17600?id=17600&product=MOTUL+8100+X-CESS+5W-40

אבקש לקבל את שני הליטר הנוספים. אנא צרו קשר במייל או בטלפון *******

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...