Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

image.thumb.jpeg.0804e9bec87c4798bac44ad1104aa4b8.jpeg

כבר מספר שנים אני משתמש בשמן סינטטי מלא של מוטול כי בזמנו הוא היה האיכותי שנמכר במחיר נורמלי לשמן בסיווג שכזה, אך בשנים האחרונות המחיר שלו קפץ לסביבות ה 200 ש"ח/גלון. נו טוב, שמן מוצלח זה לא משהו שמשחקים איתו אז חרקתי שיניים וקניתי 3 גלון כל שנתיים (החלפת שמן אצלי היא קצת יותר מ 7 ליטר).

בזמן הקרוב אני צריך לבצע טיפול קטן ושוב חיפשתי אותו, בזמן שברוב החנויות הוא נמכר ב 180-200 ש"ח קפץ לי פתאום מבצע בהום סנטר ב 135.92 ₪😵

הסתכלתי בפירוט וזה אכן השמן (לפעמים נמכרת נגזרת דומה בשם clean ולא X-cess) אבל זה הגיוני שזה יהיה המחיר? המנוע כבר עם 285K ואני לא רוצה לקחת סיכון עם שמן מזויף/לא מתאים.

ד:א, מישהו יכול להמליץ על שמן איכותי דומה במחיר שפוי?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה לי להאמין שהום סנטר שהיא רשת מכובדת ימכרו זיוף (למרות כל הזיופים שיש בשוק). 

תנסה לראות האם מאחורה יש רישום של היבואן מטרו מוטור. אפשר להתקשר אליהם גם לבדוק האם הם מספקים שמן להום סנטר ובזה לסגור את הסיפור.

פורסם

לפי מה שראיתי, הום סנטר עובדים עם "סולו" שהם קשורים לאוטוורקס במידה כזו או אחרת. השמן לא אמור להיות מזויף, ובכללי קסטרול מזייפים הרבה יותר אם בכלל מזייפים מוטול

פורסם

מבצע באינטרנט או מבצע מול העיניים של מוצר מוחשי שמיששת בידיים? כי באינטרנט הום סנטר מפרסמים כל מיני דברים שלא קיימים בפועל.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אוטווורקס הם היבואנים (או אחד מהם) של מוטול, בסולו המחיר היה 120-130 לא מעט זמן. אני גם רכשתי בהום סנטר, יש לי איזה 7-8 בקבוקים שרכשתי כל פעם שהיה מבצע כזה או אחר כי ידעתי שאלו מחירים שלא יחזרו, אין פה קאץ, שמן מצויין במחיר סביר.

אגב זה לא איזה דיל מטורף, בעבר 140-150 היה מחיר קבוע למוטול.

אגב2, בהום סנטר יש מיליון כרטיסי הנחה של מועדונים שונים שבעזרתם תוכל לקנות גם בפחות מ 135 , כמו כרטיסי ״שלם 150 קבל 200״

• רעיון טוב! 1

Miata ND2

פורסם
לפני 12 שעות, Or05230 כתב:

בעבר 140-150 היה מחיר קבוע למוטול.

אני משתמש בו כבר 5-6 שנים. עד לפני שנתיים שלוש הייתי קונה ב 110-130 ש"ח לגלון, שזה מחיר מצויין לשמן איכותי סינטטי מלא. בשנה שעברה הוא עלה לי 180 ש"ח לגלון....

לא בטוח כי קיים במלאי, לא ניתן להשיג שם מישהו בטלפון.

פורסם
לפני 14 שעות, Haim_gds כתב:

https://www.homecenter.co.il/products/1652941659022?variant=44424564801783&country=IL&currency=ILS&gad_campaignid=20808496496

נקודה מעניינת, אתקשר מחר לשאול אם קיים במלאי. בדף כתוב זמן אספקה: 7 ימי עסקים

האם כבודו שם לב שמדובר באריזת 4 ליטר?

לפני 23 שעות, Haim_gds כתב:

image.thumb.jpeg.0804e9bec87c4798bac44ad1104aa4b8.jpeg

כבר מספר שנים אני משתמש בשמן סינטטי מלא של מוטול כי בזמנו הוא היה האיכותי שנמכר במחיר נורמלי לשמן בסיווג שכזה, אך בשנים האחרונות המחיר שלו קפץ לסביבות ה 200 ש"ח/גלון. נו טוב, שמן מוצלח זה לא משהו שמשחקים איתו אז חרקתי שיניים וקניתי 3 גלון כל שנתיים (החלפת שמן אצלי היא קצת יותר מ 7 ליטר).

בזמן הקרוב אני צריך לבצע טיפול קטן ושוב חיפשתי אותו, בזמן שברוב החנויות הוא נמכר ב 180-200 ש"ח קפץ לי פתאום מבצע בהום סנטר ב 135.92 ₪😵

הסתכלתי בפירוט וזה אכן השמן (לפעמים נמכרת נגזרת דומה בשם clean ולא X-cess) אבל זה הגיוני שזה יהיה המחיר? המנוע כבר עם 285K ואני לא רוצה לקחת סיכון עם שמן מזויף/לא מתאים.

ד:א, מישהו יכול להמליץ על שמן איכותי דומה במחיר שפוי?

האם כבודו שם לב שהמבצע המדובר ברשת הוא לאריזת 4 ליטר ואילו כאן שמת תמונה של 5 ליטר? אני קונה מיכל 5 ליטר ב 150 שקלים ללא שום מבצעים כאלה ואחרים.

• אהבתי 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 23 דקות, Haim_gds כתב:

אני משתמש בו כבר 5-6 שנים. עד לפני שנתיים שלוש הייתי קונה ב 110-130 ש"ח לגלון, שזה מחיר מצויין לשמן איכותי סינטטי מלא. בשנה שעברה הוא עלה לי 180 ש"ח לגלון....

לא בטוח כי קיים במלאי, לא ניתן להשיג שם מישהו בטלפון.

כשאני רכשתי בהום סנטר היה מלאי בסניפים + המבצע הנ״ל, ייתכן ועדיין יש.

Miata ND2

פורסם

פאק.

כתוב "שמן מנוע 4L 5W40 MOTUL." בתמונה מוצג המיכל של ה 5 ליטר. זו אולי לא הטעייה בלשון החוק אבל מאוד אזהר בפעם הבאה שבכלל אחשוב לעשות איתם עסקים....

בנוסף, למה בכלל יש מיכל 4 ליטר? לא ידעתי שדבר כזה בכלל קיים.

• אהבתי 1
פורסם

נופל להגדרה של ט.ל.ח., לא כל טעות היא בזדון. כך או כך, הטקסט קובע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

נגיד.... סביר להניח שאני לא הפראיר הראשון שנפל במלכודת הזו, נראה לך שאף אחד לא התלונן? הכסת"ח של ט.ל.ח. מכסה עד שמתגלה הטעות ולא נראה לי שאם זה נמכר כבר אף אחד לא התלונן. בכל מקרה, אם אקבל את האריזה של ה 4 ליטר אשלח להם בדואר רשום הודעה על ה"טעות" ואבקש פיצוי. אחרי זה הכסת"ח של ט.ל.ח. כבר לא יחזיק מים.

באתר של מוטול לא מופיעה אריזה כזו, השמנים מהסדרה הזו מופיעים בליטר וחמישה ליטר בלבד. חיפוש בגוגל מעלה כי נמכרים השמנים באריזה של 4 ליטר רק בארץ, נארזים מחדש? לשם מה האריזה הלא סטנדרטית הזו? מה שמטריד הוא שהחלפת השמן בנוע שלי היא 7.5 ליטר, מה שמשאיר לי חצי ליטר בלבד, ובשנים האחרונות אני צריך להוסיף מעט שמן בין טיפולים. עושה רושם שאצטרך לקנות עוד מארז...

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
תוספת
פורסם (נערך)

אתה רוצה לריב? תריב כמה שבא לך.

יש לך זמן גם לכתוב דואר רשום וגם להמתין בתור של הדואר ולשלם על המשלוח? תפאדל תיהנה.

יש אנשים עם יותר מדי זמן כנראה (או שזה תחביב אחר שנקרא "איומי מקלדת").

ספציפית בנוגע לנפחים השונים - לא חיפשת מספיק, כמעט לכל שמן יש גרסה של 1 ליטר, של 4 וגרסה של 5 ולפעמים גרסה של נפח שונה במידות אמריקניות וכו'. 

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 4 שעות, Haim_gds כתב:

באתר של מוטול לא מופיעה אריזה כזו, השמנים מהסדרה הזו מופיעים בליטר וחמישה ליטר בלבד. חיפוש בגוגל מעלה כי נמכרים השמנים באריזה של 4 ליטר רק בארץ, נארזים מחדש? לשם מה האריזה הלא סטנדרטית הזו?

טעות בידך. מופיע לכל הפחות גם באתר הבריטי למשל.

image.thumb.png.9da1a3b0ec33819fb04486d2f128090d.png

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, hans כתב:

(או שזה תחביב אחר שנקרא "איומי מקלדת").

לא אני.

יש לי סניף דואר שתי דקות הליכה מהעבודה, אני שם לפחות פעם בחודש לאסוף חבילות. מספיק? בתור ישראלי ממוצע אני שונא לצאת פראיר, אפילו אם לא יצא דבר מכל התהליך ארגיש מרוצה על כך שהרסתי להם את הט.ל.ח.

באתר הראשי של מוטול (https://www.motul.com/en-FR/products?search=8100+X-CESS) לא מופיעה אריזה כזו, אני כבר עם רכב כ 40 שנה ומעולם לא נתקלתי ב 4 ליטר. מה שאני מכיר זה ליטר אחד או "גלון" של חמישה ליטר (שלפי השם אמור להיות 3.8 ליטר)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...