Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש שמועות על וולוו V40 החדש, לא מצאתי נתונים ברורים, מה ידוע עליה? מתי תגיע לארץ, מה המפרט שלה? האם היא דומה לדגם הקודם או דומה יותר לקרוס קאנטרי כמו V60?

מה שראיתי מדובר על דגמים T3 ו T4 כמו בדגם הקודם, לא ברורה לי האמינות של הנתונים.

עריכה אחרונה על ידי רוצו
פורסם
לפני שעתיים, רוצו כתב:

יש שמועות על וולוו V40 החדש, לא מצאתי נתונים ברורים, מה ידוע עליה? מתי תגיע לארץ, מה המפרט שלה? האם היא דומה לדגם הקודם או דומה יותר לקרוס קאנטרי כמו V60?

מה שראיתי מדובר על דגמים T3 ו T4 כמו בדגם הקודם, לא ברורה לי האמינות של הנתונים.

נראה שהשמועות היו לא מבוססות. אין דגם חדש. עדיין. 

פורסם (נערך)

סליחה שאני שואל אבל מה נדבקת לרכב הזה דווקא?

למה הוא היה איזה פאר היצירה שאתה מחכה דווקא לדור חדש שלו?

יש מספיק רכבים מתחרים ובאופן כללי קטגוריית רכבי האצ"בק היא קטגורייה מתה ללא ביקוש ובייחוד לא לוולוו האצ'בק.

עקב כך לא נראה לי שוולוו בכלל יוציאו לו דור חדש.

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, bigzoltar כתב:

סליחה שאני שואל אבל מה נדבקת לרכב הזה דווקא?

למה הוא היה איזה פאר היצירה שאתה מחכה דווקא לדור חדש שלו?

יש מספיק רכבים מתחרים ובאופן כללי קטגוריית רכבי האצ"בק היא קטגורייה מתה ללא ביקוש ובייחוד לא לוולוו האצ'בק.

עקב כך לא נראה לי שוולוו בכלל יוציאו לו דור חדש.

קטגוריית ההאצבק חיה ובועטת ,  דווקא הסדאן דעכה מהעבר בעיקר בישראל ובאירופה והיום אנשים קונים יותר גיפונים והאצבק. הסיבה שהפסיקו לייצר את הרכב זה בעיקר כי וולוו תכננה לחשמל את רוב הדגמים שלה בעזרת גילי , וכדי לפנות מקום ל xc40 כחלק ממעבר לייצור גיפונים כחלק מהאופנה שקיימת גם פה . אין שום היגיון לתכנן את הדגם הזה מחדש כולל שלדה ועיצוב פנים . עשו את הv60 למי שרוצה האצבק בסגנון.

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם (נערך)

אולי בועטת בלקוחות שבורחים 🤣

מוכרים אולי 5,000 רכבים בשנה בכל הסגמנט הזה (כשהגולף מוכרת את הרוב) ורכבי האצ'בק פרימיום במקרה הטוב מוכרים כמה מאות ואולי פחות בשנה....

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar
פורסם
לפני 23 דקות, bigzoltar כתב:

מוכרים אולי 5,000 רכבים בשנה בכל הסגמנט הזה (כשהגולף מוכרת את הרוב) ורכבי האצ'בק פרימיום במקרה הטוב מוכרים כמה מאות ואולי פחות בשנה....

קודם כל אנחנו מדברים פה על אירופה כי זה קהל היעד של הרכב שדובר באשכול , שם הסדאן נמוך במכירות לעומת suv והאצבקים למיניהם לפחות מהמידע שקיים עד 2023

עזוב את זה שהשוק הישראלי הוא לא דוגמה לשוק שמעריך איכות , בישראל גם שוק הגיפונים מאוד פופולרי ורובם מגיעים בתצורת האצבק.

הנתון שכתבת מוטעה ואם תסתכל על נתוני מסירות עד יוני 25 תראה שנמכרו הרבה יותר רכבים בתצורה הזו, מבלי אפילו להכליל suv שהם גם האצ׳בק בהגדרה , ממליץ לך להתעדכן במה זה אומר האצ׳בק . 

הסדאנים שמכרו הרבה בחציון בישראל :

אוקטביה ואלנטרה - 8k בערך יחד 

כמעט כל השאר הם בתצורות האצ׳בק שונות או suv

פורסם
לפני שעתיים, bigzoltar כתב:

מה שכתבת זה בדיוק הקטע "רכבי האצ'בק פרימיום" קומפקטים הם רכבים יקרים, ה V40 היה mfv מעולה ב 2019 במחיר 160K. ואני ממשיך להנות ממנו בכל רגע. אגב באירופה ובאמריקה מוכרים גם V60 וגם V90, השוק אצלנו כנראה שונה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...