Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

הייתי שם בספטמבר ב2019 והיה נעים מאד, רק שביום האחרון היה גשם מטורף.

לגבי רכב, אפילו באוטובוס לא השתמשנו הלכנו ברגל לכל מקום. 

סנטוריני זה משהו אחר לגמרי. 

ספטמבר 2019 וואוה, עוד לא הכרתי את אשתי אז 😂

לפני כשעה, sperial כתב:

הייתי בסלוניקי באוקטובר. מזג האוויר היה מעולה.

אחזור על מה שכתבתי במעלה השירשור: העיר עצמה מתאימה לשני ימי סיור - אחד קל (על החוף) ואחד מאומץ (המצודה על ההר. אנחנו טיפסנו רגלית, אם כי אפשר להגיע באוטובוס). בסביבה יש לא מעט מה לראות, אפשר לשכור רכב ואפשר לקחת טיולים מאורגנים יומיים, אפילו בשפה בעברית. אנחנו בחרנו באופציה השניה כי היינו שישה, מה שהיה מסבך את נושא שכירת הרכב.

אחותי נסעה לאיזור לאחרונה לשבועיים (שהתארכו לשלושה בגלל המלחמה עם איראן) - עוד לא שמעתי אתֶהרשמים שלה, אבל נראה שעשו חופשה רגועה מאוד ואהבו.

באוקטובר האחרון היית? מעניין.

ולא היו סגורים אתרים למיניהם, אטרקציות, מסעדות וכו'?

כי אם לא, אולי באמת סלוניקי יכולה להפוך ליעד שווה, לדעתי באמצע ספטמבר עוד מזג אוויר סביר בשביל בטן גב (לא?).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה שיהיה סגור?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא באוקטובר האחרון אלא זה שלפניו. אוקטובר השחור, הגעתי יום לפני פרוץ המלחמה.

@maor23 עד כמה שאני הבנתי (בביקור ברודוס לפני המון שנים) הבעיה היא בעיקר באיים: חלק גדול מהעובדים בתיירות הם סטודנטים שעוזבים את המלונות והאתרים לקראת פתיחת שנת הלימודים. וכיוון שיוון היא יעד עונתי המלונות והאתרים מצמצמים פעילות עד כדי סגירה בתקופה זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם תגיעו לאזור סלוניקי, ביקור במנזרי מטאורה הוא בגדר חובה. דבר מדהים, אחד הדברים היפים שראיתי. כל השאר תלוי בסדר העדיפויות שלכם. אם אתם אוהבים נופים הרריים, בצפון יוון ישנם אזורים יפהפיים כמו צומרקה וזגוריה ששווה מאוד לבקר בהם.

פורסם (נערך)

טוב אני בא עם עדכון חשוב!!!!!

אשתי אמרה שהיא מעדיפה בטן גב. עם האמירה הזו, הייתם אומרים יוון? קפריסין? אולי בכלל לכיוון מזרח כמו באקו? בטומי? משהו אחר?

עריכה אחרונה על ידי maor23
פורסם

סיישל?

בשאר המקומות שהזכרת אתה בהחלט יכול ליפול על מז״א לא מתאים (גשם).

אתה יכול לקחת סיכון ולהזמין ממש בדקה ה90 כשיש תשקיף מז״א סביר, אבל אז יש סיכון שלא תמצא משהו.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 12 שעות, borsood כתב:

סיישל?

בשאר המקומות שהזכרת אתה בהחלט יכול ליפול על מז״א לא מתאים (גשם).

אתה יכול לקחת סיכון ולהזמין ממש בדקה ה90 כשיש תשקיף מז״א סביר, אבל אז יש סיכון שלא תמצא משהו.

לא מה פתאום, אנחנו מחפשים משהו קל"ב, לא עכשיו להתחיל עם טיסות ארוכות ויעדים שכדאי לסגור בהם יותר משבוע.

רוצה לעדכן שעשיתי בדיקה, חיפשתי טיסות דרך מנוע החיפוש של גוגל בתאריכים שלנו, עם סינון לפי שעות טיסה רצויות וכו', והיעדים שנמצאו הם: קפריסין(לרנקה, פאפוס) יוון(רודוס, כרתים, סנטוריני, אתונה, קפלוניה, סלוניקי ועוד שלל אייה), בטומי, באקו, בוקרשט, סופיה/בורגס, רומא, בודפשט, פראג, וינה.

אם זה יוון או קפריסין, הייתי מעדיף יוון.

בוקרשט לדעתי פחות מתאים לבטן גב, כנ"ל בולגריה ורומא.

בודפשט - פראג - וינה, שלוש ערים מאוד יפות, בשתיים מהן היינו, אבל גם כאן כמו למעלה, לדעתי לא בטן גב, תקנו אותי אם אני טועה.

במצב כזה נשארתי +- עם יוון, בטומי, באקו.

נניח וזה יוון, אני שואל את עצמי אם כדאי לקחת טיסה ומלון, או כמו שאמרתי כמה פעמים שייט עם מנו ספנות וסה טו.

בנוסף אני מזכיר שאני לא רוצה לשכור רכב באף מדינה ככה שאני רוצה להיות תלוי נטו במטוס, רגליים ותחבצ (כולל מוניות).

פורסם

הפלגתי פעמים רבות במעבורות מאיטליה לישראל דרך יוון, קפריסין ופעם אחת דרך יוגוסלביה (דוברובניק). כשאין גלים, לא מרגישים כלום. אבל אם מזג האוויר טיפה מתקלקל זה כבר לא כיף אפילו לאנשים שאין להם בעיה עם אוניות, בלי לדבר על אלה הסובלים ממחלת ים. ראיתי לא מעט נוסעים מסתובבים עם שקיות נייר, וזה יכול לקורות גם בקיץ.

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

הפלגתי פעמים רבות במעבורות מאיטליה לישראל דרך יוון, קפריסין ופעם אחת דרך יוגוסלביה (דוברובניק). כשאין גלים, לא מרגישים כלום. אבל אם מזג האוויר טיפה מתקלקל זה כבר לא כיף אפילו לאנשים שאין להם בעיה עם אוניות, בלי לדבר על אלה הסובלים ממחלת ים. ראיתי לא מעט נוסעים מסתובבים עם שקיות נייר, וזה יכול לקורות גם בקיץ.

אתה מדבר על מעבורות, אבל מעבורות כרגע לא אופציה. 

אם משהו שקשור לים, אז מנו ספנות ולא מעבר לכך. 

כל אופציה אחרת תהיה טיסה ושהות במלון(ובחוף ים)

פורסם

מבלי לפגוע... לקהל של מנו ספנות רומא פחות מומלצת.

אם לא אהבתם את פראג... אדרבא

בורגוס, כרתים, אתונה, איה נאפה

לא קר, אוכל טוב ולא יקר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...