Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,
סימנתי היכן הציר נשבר. התמונה היא רק להמחשה וגם כדי להסביר כבר מראש, שפלטת תיקון כפי שרואים כאן היא לא רלוונטית במיקרה שלי.
הייתי ב- 2 חנויות בתחום, אין להשיג יותר את הצירים הללו.
היות ואני בטוח שאני לא האדם היחידי בעולם עם הבעיה הזו ולא אזמין מטבח חדש בגלל ציר דלת, אני זקוק לעזרתכם ולייעוצכם, כיצד אני רוכש ציר כזה בעליאקספרס?
מה המידות שעלי לשים לב אליהן? מה אני צריך לדעת בכדי להזמין את הציר הנכון? כי אני מניח שיהיו אלפי צירים אם אחפש שם.
איך אדע איזה?

ציר דלת.png

פורסם

יש בעליאקספרס חיפוש לפי תמונה. 

לוחץ על האייקון של המצלמה בשורת החיפוש. 

תריץ את התמונה הזו שם רק תחתוך את הפלטת תיקון זאת אומרת תמקד אותו על הציר ולא על הפלטה אחרת הוא מוצא את הפלטות תיקון עצמה ולא את הציר. 

כך תגיע למספר מצומצם של מוצרים דומים או זהים ושם יהיה לך קל לבחור לפי מידה. 

• אהבתי 1

פורסם

ירחמיאל יקירי, למיטב ידיעתי הצירים הללו הם אחד הדברים הבודדים בעולם שאין בהם יותר מדי וריאציות. גודל אחיד, סטנדרטי. 

לראייה, המבול של הג'יגים שניתן לרכוש שנועדו לעזור ליוצרים לקדוח את החור קוטר 35 ממ (אאל"ט. יכול להיות 30- לא זוכר) בדיוק במיקום הנכון. 

את הכוונון עושים בדיעבד, עם משחק עם כמה מהברגים, כדי לקבל סגירה סימטרית ככל הניתן. 

הצעתי לך, פשוט תמדוד כמה נקודות. תמצא מוכר שנותן מידות. תקנה 2 (או 3, כמה צירים שיש בדלת אחת) ותחליף את כולם וזהו. המרחק של העיגול הגדול מהקצה יהיה זהה בכולם. שאר החורים, מקסימום תקדח חדשים בפלטה (לא מאמין שזה המקרה). 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, ברווז כתב:

הצירים הללו הם אחד הדברים הבודדים בעולם שאין בהם יותר מדי וריאציות

גם לי זה נראה הציר הסטנדרט, אבל כן יש בזה ציר לחצי קנט (כפוף) ולקנט מלא (ישר). 

ציר ישר 110 מח 52 ממ טריקה שקטה לדלתות מטבח ורהיטים - DTC

עריכה אחרונה על ידי ELI001
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

וזה, זיהוי ויזואלי לפי התמונה יספיק לדעתי... 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...