Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שואל בשביל חבר שלי בעבודה.

רכש בשעה טובה ניסן XTray 2021 

אני מנסה לעזור לו לחבר מצלמת דרך. חיברנו וחיווטנו הכל אבל יש 2 בעיות:

1. יש לו שקע USB אחד שאינו עובד

2. השקע מצית עובד קבוע.

אם נחבר את המצלמה לשקע מצית הבעיה שזה יחסל לו את המצבר.

יש למישהו רעיון כיצד ניתן לתקן עצמאי? או שאני חייב לפנות לחשמלאי?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לבדוק אם יש פיוזים שרופים זו הפעולה הכי פשוטה. צריך למצוא את הדיאגרמה של הפיוזים, של השקע מצית ושל ה-USB, יכול להיות שהם על אותו מעגל. 

פורסם

מוזר - אין דיאגרמה בספר רכב. הוצאתי את כל הנתיכים אחד אחד וכולם תקינים. בשלב מסוין העיניים מתעייפות כדי לראות אם הם שרופים או לא במיוחד שעשינו זאת בחניון ואין תנאי תאורה נאותים. צילמתי את 2 תיבות הנתיכים. יש למישהו מושג מה שייך לשקע USB ?

דבר נוסף - בקופסת הנתיכים בתא כפפות ישנם איזה 3 חסרים (העברתי לשם פיוז ספייר של 10 אמפר בכל אחד מהם וגם לא עבד)

אשמח לכיוון נוסף....

קופסת נתיכים נהג.jpg

קופסת נתיכים תא כפפות.jpg

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תודה.

אך אני כן הייתי רוצה לנסות למצוא את הפיוז הסורר לפני .

פורסם

ממש לא בטוח שזה פיוז, הUSB רוב הפעמים מגיע מהמערכת מולטימדיה, אם הוא לא עובד או שיש נתק בינהם או שמשהו נדפק למערכת. 

פורסם

מצוין. אכן הוא עדכן אותי שלאחר שהוא רכש את הרכב הוא התקין אצצל מורשה מערכת מולטימדיה עם מסך חדש.

ייעצתי לו לחזור אליו וכנראה ששכחו לחבר או ניתקו משהו.

אעדכן בהמשך.

תודה

פורסם

תבדקו אם יש בתא כפפות איזה זנב של USB. מערכות אפטר מרקט הרבה פעמים לא מגיעות עם כל המתאמים לחיבור הUSB המקוריים ומוציאים להם בתא כפפות שקעי USB שלהם.

פורסם

מה זה אפטר מרקט ?

ו...

אם מצאתי זנב של USB - מה לעשות?

מה הפתרון ?

פורסם
לפני שעתיים, rafi_vk כתב:

מה זה אפטר מרקט ?

מערכת שהותקנה לאחר רכישת הרכב, כלומר לא מקורית.. 

לפני שעתיים, rafi_vk כתב:

אם מצאתי זנב של USB - מה לעשות?

פשוט לחבר לשם ולראות אם עובד

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...