Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות שהמקום עבודה ירכוש עבורי את הרכב הזה או שנמתין עד שיופיע רכב עם ק"ם נמוך יותר. בהנחה והכוונה היא להחזיק את האוטו 7-8 שנים והנסועה השנתית היא כ-20K, זה אומר שהרכב יגיע לקראת סוף חייו אצלי לכ 280K. האם זה בהכרח אומר שיהיו לי מלא בעיות איתו?  התיקונים לא עליי, אבל אני לא רוצה להיתקע הרבה ללא רכב. התחושה שלי שכדאי להמתין עד להופעה של רכב עם 60-80K, השאלה מה באמת הסבירות שזה יקרה והרכב לא יחטף בשניה. בינתיים השארתי פרטים בשצי חברות ליסינג שיצרו איתי קשר אם יופיע אצלם רכב כזה, אבל אני יכול להיות לא היחיד..

והרכב המדובר בכותרת. עשה 40K לשנה, מה זה אומר על מצבו ועל העתיד של השימוש בו?

פורסם

אני מנחש שמדובר בפוקוס עם מנוע 1.0 155 כ"ס מליסינג.

אין לי מושג מה היתה איכות הטיפול בו. בעקרון בהנחה שרוב הנסיעות היו בינעירוניות הבלאי צריך להיות נמוך יחסית לקילומטראז'.

אני משער שהרכב הספציפי נבחר כי מחירו זול.

אני לא בטוח שזאת היתה בחירה שלי אם הייתי צריך לרכוש רכב אמין ל7-8 שנים בלי קשר לקילומטראז' שדווקא פחות מדאיג אותי.

אני הייתי דואג מזמינות חלפים בעתיד, ואמינות לאורך זמן.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

באותה שנה נמכרו גם 1.5 וגם 1.0. ה1.0 נפסלה עקב מנוע קטן וגיר רובוטי. ככה שמדובר ב1.5 עם גיר פלנטרי.

מעניין שכבר הבוקר קיבלתי טלפון מאחת החברות שיהיה להם רכב עם 55K קם. 

הרכב נבחר כי אני מחבב את הדגם והחדש טיפה מוגבה יותר ואני צריך את זה, כי נוסע מדי פעם לפארקים שהכבישים הפנימיים בהם על הפנים. האלטרנטיבה הייתה קורולה ספייס אבל היא יושבת כל כך נמוך במיוחד תחת עומס שזה מפחיד אותי.

אז עם הנתון של הק"ם החדש אין לי ממה לחשוש? ידוע איך האלקטרוניקה בדגם הזה? בשתי הפוקוס הקודמות שהיו לי לא היו בעיות עם מערכות בטיחות, אבל בזה יהיה פי 3 מערכות

עריכה אחרונה על ידי Arco

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...