Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש לרכוש רכב מליסינג בכדי שאוכל לשלם בתשלומים, מבחינת תשלום זה לא בעייתי, אני מחפש עדיפות למסלול של שנתיים ולא יותר.

בעיקרון הרכב שאני מחפש הוא להורים שלי, צריך שיהיה מרווח עם מקום להליכון.

חשוב לי שהשתלשום לא יעלה על 2000 ש"ח בחודש.

אשמח לעזרתכם בנושא, האם יש רכב מומלץ שערכו לא יורד יותר מדי לאחר ליסינג? חברת ליסינג מומלצת?

תודה!

פורסם (נערך)

מה לגבי הלוואה בנקאית? תוכל לקחת הלוואה בתנאים המתאימים לך, לפרוע אותה כשתרצה למכור את הרכב, והרכב יהיה בבעלותך (עם שיעבוד).

תביא בחשבון שתנאי הליסינג לא בהכרח נוחים, אתה מתחייב להחזיר את הרכב בחלון זמן מוגדר מראש שאולי לא יתאים לך, ואם אתה חורג ממנו יש ״קנסות״, וערך הרכב בהחזרה נקבע על ידי שמאי מטעם חברת הליסינג, שיכול לגרום חיובים לא צפויים.

ממליץ לך לבדוק קודם את תנאי ההלוואה שתוכל לקבל בבנק (ובדוק יותר מבנק אחד).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש לי הצעה קצת שונה - תבדוק מבצע של מאזדה לדגם CX30, גם המחיר מפתה וגם מימון של 100 אלף₪ ללא ריבית.

תקבל רכב מיבואן, ללא כתם ליסינג ועם שמירת ערך טובה באופן כללי.

https://campaigns.mazda.co.il/Mazda_SalesDays_May25/?utm_source=Google_model&utm_medium=Search_Models&utm_term=מאזדה cx-30&utm_campaign=Mazda_SalesDays_May25!id!782&description=Phrase&audiences=Search_Models&creative=מאזדה cx-30&car_model=&utm_content=Google_model_Phrase_Mazda_SalesDays_May25&gad_source=1&gad_campaignid=11968098473&gbraid=0AAAAADkTiHKUSKNO2evwRWcLTvP6qN-it&gclid=Cj0KCQjwotDBBhCQARIsAG5pinPKvEWBuZwYapYolSl5YrabxUTKBDrFQTYlq-tplZv_cGVmqxNr8KEaApwAEALw_wcB

אם ההליכון נכנס לבגאז' של CX3, אפשר לחסוך 15 אלף₪ בקניה.

מה שאתה מתכוון בהודעת הפתיחה ( תשלום חודשי עד 2000₪) נקרא ליסינג פרטי. מין השכרה לטווח ארוך.

כאן לא משנה מה ירידת ערך של הרכב, הוא לא שייך לך אלא לחברת ליסינג.

אם התכוונת לרכוש בתשלומים רכב בן 3 שהיה בליסינג , אין צורך לקנות משהו שעולה 150 אלף₪ אלא הרבה פחות, בהלוואה מהבנק. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חידוד של מה שנכתב:

תעשה שיעורי בית, תבין את הצרכים והיכולות של ההורים, וגם את המושגים הכלכליים כמו ריבית אפקטיבית וכל מה שקשור.

בגדול יש שני סוגים של החכר (ליסינג) מימוני ותפעולי. בשניהם הרכב נשאר בבעלות החברה המחכירה. כמעט תמיד אתה מקבל רכב "מהניילונים", ומחזיר אותו לאחר שלוש שנים. בהחזרה החברה תוריד מערכו של הרכב כמה שיותר היות וזהו אחד ממוקדי הרווח שלה.

ליסינג מימוני זה בעצם הלוואה, באחריותך לבצע את כל מה שנדרש בתחזוקת הרכב כמו טיפולים, בלאי וכו. יש תשלום ראשוני, תשלום חודשי וסגירה בהתאם למצב ושווי הרכב בסוף התקופה.

בליסינג תפעולי החברה מבצעת את התחזוקה בעצמה למעט דלק ומספר החלפות של צמיגים ומצבר. יש גם הגבלה על הנסועה. והשירות הזה יותר יקר.

הלוואה אולי תהיה יותר כלכלית כי פה לא מוגבלים לגיל הרכב ולמספר השנים של ההחזר. אפשר לרכוש רכב שספג קצת ירידת ערך ולהחזיק אותו לזמן יותר ארוך או קצר בהתאם ליכולת ההחזר. צריך לבדוק הצעות מהבנק שלך, בנקים אחרים, ונותני אשראי אחרים כמו קרנות השתלמות וחברות ביטוח.

עשיית שיעורי בית תחסוך לך לא מעט כסף.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...