Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בבחירת סדאן עד 90K בשאיפה לפחות

...

פוסטים מומלצים

שלום,

מתלבט ברכישת רכב במרכב סדאן ולמען האמת מתלבט מאוד גם על התקציב. חשוב לי שהרכב יהיה (בסדר החשיבות שלהלן) -

1. בטיחותי ככל הניתן

2. אמין ככל הניתן

3. נוח ככל הניתן

4. נמוך (בלי קרוסאוברים וכו').

שקלתי בהתחלה מאזדה 3 מהדור האחרון, שמבחני הריסוק שלה הם הגבוהים ביותר בסגמנט, אבל כשישבתי בה היא הרגישה לי צפופה מדי בסביבת הנהג וירדתי מזה.

ולכן חשבתי שאולי עדיף לי דווקא להתרכז בסגמנט המנהלים/mid-size כמו מאזדה 6, קאמרי, סונטה, אלטימה, אופטימה וכו'.

שקלתי כמובן גם קורולה (שהיא נוחה לי יותר) וכו', אבל אני נוטה לרדת ממנה ומחברותיה לסגמנט בשל שיקולי בטיחות (שבטוחני שהם מצויינים בתוך הסגמנט עצמו, אבל בתאונה בממלכת ה-SUV's שהיא ישראל, אני מניח שעדיף משהו מסיבי יותר).

הרכב צפוי לנסועה נמוכה מהממוצע ולכן לא מפריע לי לרכוש משהו מד אוץ על 170,000 למשל (עד 200 זה סביר בעיניי) וזה מסתדר לי גם מבחינת תקציב - שאני בהחלט מעדיף שיהיה לכיוון ה-60K אם אפשר.

אשמח להצעות, הערות והארות

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאזדה 3 זה רכב צפוף גם יחסית למשפחתיות מקבילות. 

במקומך הייתי קונה יונדאי I35 ( אלנטרה ) מנוע בנזין 1.6,  הכי חדשה והכי שמורה שנכנסת לתקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 14.5.2025 בשעה 21:29, vladclar כתב:

מאזדה 3 זה רכב צפוף גם יחסית למשפחתיות מקבילות. 

במקומך הייתי קונה יונדאי I35 ( אלנטרה ) מנוע בנזין 1.6,  הכי חדשה והכי שמורה שנכנסת לתקציב.

בטיחות? אמינות? לא מכיר מבחני ריסוק עדכניים שלה

בתאריך 15.5.2025 בשעה 19:26, ארז 1 כתב:

תסתכל על ניסאן סנטרה sv שנת 2022 (מנוע 2000).

נראה לי שעונה על מה שרשמת.

מבחני ריסוק עדכניים? אמינות לאורך זמן? דור ומערכות הנעה רלוונטיות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליונדאי יש מבחני ריסוק אמריקאיים של IIHS.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשאלתך - לניסאן סנטרה 2022 יש מבחני ריסוק עדכניים וציונים מאוד גבוהים.

אם אתה רוצה מידע מיידי, מפורט ועדכני, עם פירוט ברור של מקורות המידע, כמו גם מידע מפורט על האמינות, אני ממליץ לך לא להמתין למענה כאן דווקא אלא לרשום שאלה ב- ChatGPT.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...