Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

מבקש להציב בחדר המגורים של דודתי המבוגרת מצלמת אבטחה. אנו מכניסים לדירה מטפלת וחשוב לנו שנוכל לפקוח עין על המתרחש.

הדרישות הינן למצלמה פשוטה להפעלה שנוכל להיכנס לפיד ולראות מה מתרחש וכן שיהיה לה אודיו דו כיווני.

וכמובן - הדגש הינו על פשטות התקנה ותפעול להדיוטות שלא עברו הכשרה במוסד או ב-8200...

עדיפות לרכישה ב-KSP.

אשמח דעתכם על המצלמה הבאה - או לכל המלצה אחרת.

https://ksp.co.il/web/item/258298

פורסם (נערך)

מוניטור של חדר ילדים. יש מבחר אצל עלי הזריז .

יש אצלה חיבור אינטרנט ווייפיי?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בוודאי. הבכור שלי התקין שתי מצלמות (בסלון ובחדר של הילדה) ויכול לצפות בטלפון מכל מקום. לא שאלתי אותו לגבי הקלטה.

עריכה : יש אפשרות הקלטה.

ההתקנה היתה פשוטה - קנה שני מדפים קטנים באיקיאה, כל אחד על שני ברגים, והגדרה באפליקציה בטלפון.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה אפילו יותר משוכלל. אבל, כן, זה הרעיון הבסיסי.

השאלה היחידה היא האם שדה הראיה מספיק רחב. צריך םמקם בפינת החדר.

פורסם

ממליץ על  TP-LINK TAPO 2K, מקליטה על מיני SD וגם יש אפשרות להקלטה בענן בתשלום חודשי.

צפיה אונליין ואפשרות הזזה מהאפליקציה עם דיבור וכו.

קניתי באמאזון הקנדי, לא בטוח כמה זה עולה בארץ.

• רעיון טוב! 1
פורסם

טאפו או אחד המתחרים שלה (wyze, yi וכו') כנראה יהיו הפתרון הכי אלגנטי. יש להם שלל דגמים במחיר סביר עם התקנה פשוטה ושלל פונקציות שימושיות, לשגרה ולתקופות שהבית ריק. אני מעדיף את מצלמות הכיפה (dome) שניתן לסובב ב-360°, אבל גם הקבועות סבבה. אפשר לצייד אותן בכרטיסי זכרון פשוטים ואז לא לטרוח עם אחסון בענן.

בתור בונוס, לטאפו יש אפליקציה נוחה שלא מפציצה בפרסומות (בניגוד ל-yi למשל) ומאפשרת לשלוט גם בתאורה חכמה, שקעים חכמים וכד'.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לגבי yi ממש נכון, יש לי מצלמה שלהם כמה שנים. בהתחלה בקושי הייתי שומע מהם. עכשיו אני מקבל מהם כמה הודעות מדיי יום עם בקשה להצטרף למסלולי תשלום שלהם.

פורסם

יש לי 4 מצלמות של שיואמי. הזקנה כבר בת יותר מ 5. חלק 360 חלק קבועות עובדות אחלה. חלקן עם מיקרופון ורמקול חלקן לא... בקיצור ממליץ על שיואמי 

החיסרון שהן לא נתמכות ב hone assistance 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...