Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, Deutz912 כתב:

שאני מבין המנוע והגיר לא משהו.

מאיפה הבנת אז זה?

אני לא הבנתי את זה בכלל.

אמנם לא מדובר כאן באמינות של מאזדה3, אבל בהחלט לא רחוק ממנה.

מה שכן, הייתה מאוד פופולארית, אך כבר לא רואים אותה כמו פעם.  בכל זאת רכב בן 15-20 שנה.

בהגשה שלי, בלי לעשות סקר, היא ירדה יחסית מהר מהכביש בהשוואה למאזדות פופולריות אחרות בנות דורה (וגם ישנות ממנה).

ייתכן בגלל עליות אחזקה וצריכת דלק. מנוע 2 ליטר.

פורסם

הגיר באמת ידוע בחוסר האמינות שלו, מכיר כמה בעלי מאזדה 5 כולם יצא להם לשפץ או להחליף את הגיר

אבא שלי מחזיק במאזדה 5 כשבע שנים יצא לו לשפץ ולהחליף גיר למרות אופי נסיעה המתון שלו ותיחזוק קבוע

דווקא המנוע ידוע כמנוע מוצלח, ללא בעיות מיוחדות. אם כבר שיקול שהוא משמעותי בעיני זה צריכת דלק גבוהה מאוד באזור 1:7

פורסם
לפני 3 שעות, shlomiko כתב:

הגיר באמת ידוע בחוסר האמינות שלו, מכיר כמה בעלי מאזדה 5 כולם יצא להם לשפץ או להחליף את הגיר

ידוע לך בערך בכמה ק"מ הם נוטים להתפגר ? לפי מה שראיתי פה בפורום הצביעו על 200K ק"מ, האם שמעת על כאלה שפחות ק"מ וגם נהרס הגיר ?

פורסם

אני מכיר שני בעלי מאזדה 5 שהלך להם הגיר באזור ה170K ק"מ, אם אני זוכר נכון הבעיה הייתה אז במוח גיר

מוסכניק אמר לי אז שצימצום זמני החלפת השמן גיר יכולים לצמצם את התקלות

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...