Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צופר במיני מיינור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצפצפה לפני כמה ימים הפסיקה לעבוד...

פירקתי את החיבורים לפיוזים, שייפתי אותם קצת, התזתי ספריי מגעים והתחזרתי

עדיין לא עובד...

אח"כ פירקתי את הצפצפה והחיבורים שלה, שייפתי וחיברתי אותה ישירות למצבר, הצפצפה עובדת.

בדקתי אם מגיעה אליה מתח כשאני לוחץ על הידית ולא מגיע... עכשיו אני רוצה לבדוק מתח מייד אחרי הידית לדעת אם היא לא בסדר...

מישהו יכול לעזור לי בעניין? איזה חוט זה של הצפצפה? אחרי הידית הוא מגיע לקופסת פיוזים? או לפניה?

והאם הידית הזאת נפתחת? (זאת הידית של האיתות אבל לוחצים אותה פניה, רציתי לפתוח לראות מה קורה שם בפנים)

בתודה,

ניב

פורסם

מנסייון עם הצפצפה של המיני

אתה יכול לפתוח את הראש של הידית וליראות אם נישאר שם ברזל או שהוא נאכל

זה עובד על מינוס קבוע ופלוס שאתה לוחץ על הידית אתה סוגר מעגל ואת יש ציפצוף

תיבדוק את זה

ותודיע מה קורה או אם אתה רוצה אתה מוזמן לצלצל אלי

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

אני יודע איך זה עובד וגם "בדקתי אם מגיעה אליה מתח כשאני לוחץ על הידית ולא מגיע"

אז אולי באמת זה בידית, ניסיתי לפתוח את הראש שלה ולא הצלחתי, פשוט למשוך? ואיפה זה אמור להתפרק? באמצע הפלסטיק או בחיבור של הפלסטיק לברזל?

שייפתי גם את הגוף של הצפצפה (איפה שהיא מקבלת את המינוס) ואת השלדה במקום שהיא מחוברת...

פורסם

אם היה לך לפני כמה ימים מינוס אז אין סיבה שלא תיהיה לך גם היום מינוס אין צורך בשיפשוף

רק הראש של הידית מתפרק ממש איפה שאתה לוחץ כדי להפעיל את הצופר

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

תודה על העזרה,

פירקתי ובדקתי, המגעים של בסדר, מחר בבוקר אני אבדוק עם נורה אם מגיע לשם + ואם כן אז אני אצטרך לראות איפה הוא נקטע... אולי בקופסת פיוזים בכל זאת...

טוב נחכה למחר

פורסם

בדקתי עם מנורת ביקורת, לא הגיע + לידית,

עקבתי אחרי החוט לקופסת פיוזים ושם הפיוז לא העביר את הזרם, שייפתי אותו קצת והצפצפה עובדת!

תודה על העזרה :)

פורסם

תבדוק גם אם הפיוז לא משוחרר

לי היתה בעיה בפיוזים כנירא היו ישנים

באמצע נסיעה נכבה לי האורות לא היה לי שום זרם חשמל באוטו

לפעמים הפיוזים מתחממים יותר מדי וגם אם הוא נירא טוב הוא לא טוב

תיתפוס את הפיוז בקצבות של הברזל ותנסה לסובב אותו עם שני הידים כול יד בקצה

אם הוא מסתובב אז תחליף לחדש

בבקשה

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

לא, הפיוז בסדר, בדקתי עם המכשיר הזה (שכחתי איך קוראים לו :roll: ) שבודק אם המעגל סגור והוא בסדר...

המגעים לא היו בסדר

• תוכן חדש...