Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי אתמול סיאט אטקה בת7, ק״מ נמוך מהממוצע (~80k). נראית שמורה מבחוץ ומבפנים, פלסטיקים סבבה והכל במקום. יד שניה מ0 קמ.

הבעלים טוען שהוא מטפל אצל קרוב משפחה ושאין לו תיעוד מוסדר, אמר משהו על שני טיפולים שנעשו לפני שנתיים ולפני ארבע.

האם לדעתכם שווה בדיקה במכון או לוותר מראש?

נסעתי על הרכב ליד הבית שלו, אין יותר מדי. הרגיש לי אולי שחסר כוח קצת רק במעבר מעצירה לנסיעה אבל חשבתי שזה אולי בגלל הגיר הרובוטי וההדממה האוטומטית.

פורסם

יכול להיות שהוא באמת טופל ואפילו עם חלפים איכותיים ואולי גם לא!

לאיכות הטיפול יש השפעה בטווח הארוך.

טם בכל זאת אתה רוצה להתקדם לכל הפחות קח את הרכב למוסך רון או אופיר שיבדקו את מצבו המכני. הם לא ספק יוכלו לדעת יותר.

• מעניין 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, סולל הדרך כתב:

יכול להיות שהוא באמת טופל ואפילו עם חלפים איכותיים ואולי גם לא!

לאיכות הטיפול יש השפעה בטווח הארוך.

טם בכל זאת אתה רוצה להתקדם לכל הפחות קח את הרכב למוסך רון או אופיר שיבדקו את מצבו המכני. הם לא ספק יוכלו לדעת יותר.

תודה רבה.

אני קצת בספק על הטופל, זה לא נשמע שהבן אדם ביקר יותר מדי במוסך פרט להחלפה של מערכת קירור.

חשבתי לקחת למרכזי בפתח תקווה שקראתי עליהם הרבה בפורום, השאלה אם שווה ללכת או שיש דברים שאי אפשר למצוא בבדיקה וכדאי מראש להתרחק.

במקרה הגרוע הפסדתי 600 ש״ח ולא קניתי אבל במקרה המאוד גרוע יש דברים שלא עלו בבדיקה ובטווח הארוך זה יעלה לי ביוקר? או שאולי אני מגזים.

אהבתי את הרכב ואני כבר צריך להתקדם לקניה השבוע, אבל לא הייתי רוצה לעשות פה טעות בגלל שאני לחוץ בזמן

עריכה אחרונה על ידי היברידי
פורסם

אני הייתי מוותר על הרכב.

לפי מה שרשמת הוא טיפל אחת לשנתיים שזה משמעותי ולא לפי הנחיות היצרן. במיוחד במנועי טורבו החלפת שמן בזמן היא קריטית.

מכיוון שאין היסטורית טיפולים אי אפשר לאמת גם את הק"מ שהרכב לא עבר דיאטה ואי אפשר לדעת אם הוא נסע 40 אלף בשנתיים האחרונות או 20 אלף.

גם אם כן טופל, מה החליפו? באיזה חלקים ושמנים השתמשו? מקורי? תחליפי סוג ז'?

יותר מדי נסתר יש פה וזה מחשיד בעיניי לא הייתי אפילו טורח לבדוק את הרכב חבל על הכסף של הבדיקה.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, TZR84 כתב:

אני הייתי מוותר על הרכב.

לפי מה שרשמת הוא טיפל אחת לשנתיים שזה משמעותי ולא לפי הנחיות היצרן. במיוחד במנועי טורבו החלפת שמן בזמן היא קריטית.

מכיוון שאין היסטורית טיפולים אי אפשר לאמת גם את הק"מ שהרכב לא עבר דיאטה ואי אפשר לדעת אם הוא נסע 40 אלף בשנתיים האחרונות או 20 אלף.

גם אם כן טופל, מה החליפו? באיזה חלקים ושמנים השתמשו? מקורי? תחליפי סוג ז'?

יותר מדי נסתר יש פה וזה מחשיד בעיניי לא הייתי אפילו טורח לבדוק את הרכב חבל על הכסף של הבדיקה.

תודה רבה 

אם לא תהיה פה איזה תגובה תומכת, אני גם נוטה לוותר לצערי למרות שכבר ממש בניתי עליו

לגבי הק״מ לפי הטסט זה נראה סבבה 

עריכה אחרונה על ידי היברידי
פורסם

אני גם הייתי מוותר.

אצלי תיעוד טיפולים זה חובה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 8 שעות, היברידי כתב:

טוען שהוא מטפל אצל קרוב משפחה ושאין לו תיעוד מוסדר

איו בעיה עם טיפול כזה. לפעמים מכוניות כאלה מטופלות יותר טוב מאשר במוסך אבל שיציג תיעוד.

מה בוצע, מתי בוצע, צילום חשבוניות על קניית חלפים וצילום לוח שעונים + אריזות החלפים בזמן ביצוע טיפול.

אין את זה?

תודה, שלום, עובר לרכב אחר. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...