Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

נסעתי בערך עשור (עם שתי מכוניות) עם Goodyear Performance EfficientGrip.

פעם אחרונה החלפתי ל-Michelim Primacy 4, ולמרות שלא הרגיש לי שהם פחות טובים, היה נראה לי די מהר שצריכת הדלק איתם פחות טובה.

עכשיו אחד מהם עם פנצ'ר שאי אפשר לתקן ותהיתי איזה צמיג הכי מומלץ במידה שלי. מחיפוש באינטרנט לא ברור אם עוד יש את הגודייר במידה שאני צריך.

תודה

פורסם

תתקשר לכמה פנצ'ריות באזור שלך, האפיגריפ באמת צמיג מעולה ושווה לשהקיע עבודה למצוא אותו. 

אבל אם אתה מחליף מודל תחליף זוג (בכל מקרה עדיף). 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 7 שעות, Tom_22 כתב:

מבין ה-3, אך ורק הפרימיום קונטקט. 

לצערי נראה שפנצ'ריות סתם כותבות באתר שיש להם צמיגים כדי שאנשים יבואו, יגלו שאין וכבר יתקינו משהו אחר כי הגיעו. 

אתה מכיר מקום במרכז שיש לו?

פורסם

לא מכיר ספציפית. 

בדוק באופן כללי אצל צמיגי שואף ברמת גן, חנניה ביפו (יפת), צמיגי אור בראשל"צ. חפש קצת בפורום לגבי צמיגיות בכיוון פ"ת, אם יותר רלוונטי. 

נסה לבדוק מול זייתוני בגבעתיים לגבי הגודייר אפישנטגריפ. לפני חודשיים בערך התקין כאלו טריים יחסית אצל אבא שלי במידה קרובה (185/65R15). למרות שבאתר היבואן מופיע רק ה-Assurance Duraplus 2 שהתחילו לייבא מהמזרח. תופעה הולכת ומתרחבת. 

עוד כמה אפשרויות צמיגים - קלבר דינקסר HP4, נקסן N'Blue HD Plus, הנקוק K425/K435 או K125.

רק תראה גם שמה שאתה קונה מתאים מבחינת קוד עומס ומהירות. 

פורסם
לפני 6 שעות, Tom_22 כתב:

נקסן N'Blue HD Plus

האיביזה שלי הגיעה חדשה מהיבואן עם הנקסן האלה. יצרן קוריאני

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, Tom_22 כתב:

לא מכיר ספציפית. 

בדוק באופן כללי אצל צמיגי שואף ברמת גן, חנניה ביפו (יפת), צמיגי אור בראשל"צ. חפש קצת בפורום לגבי צמיגיות בכיוון פ"ת, אם יותר רלוונטי. 

נסה לבדוק מול זייתוני בגבעתיים לגבי הגודייר אפישנטגריפ. לפני חודשיים בערך התקין כאלו טריים יחסית אצל אבא שלי במידה קרובה (185/65R15). למרות שבאתר היבואן מופיע רק ה-Assurance Duraplus 2 שהתחילו לייבא מהמזרח. תופעה הולכת ומתרחבת. 

עוד כמה אפשרויות צמיגים - קלבר דינקסר HP4, נקסן N'Blue HD Plus, הנקוק K425/K435 או K125.

רק תראה גם שמה שאתה קונה מתאים מבחינת קוד עומס ומהירות. 

הקלבר דינקסר hp4 מסתבר שיש בארץ רק מאינדונזיה ולא אירופה, כמה זה מוריד באיכות?

אתה יודע להגיד איך toyo proxess comfort?

זה אחד משניהם, או continental eco contact 6 .

עריכה אחרונה על ידי Shimshon20
פורסם (נערך)

עלה בפורום לאחרונה (למשל מכאן והלאה), שהקלבר מגיע במידות קטנות יותר אפילו מסין. אבל במידות הגדולות עדין מאירופה. האם בדקת לגבי המידה הפרטנית שלך?

תאורטית זה לא אמור להשפיע מדי. אבל רק הזמן יעיד. כאמור, זו תופעה הולכת ומתרחבת של ייבוא צמיגים מהמזרח וגם דגמים ספציפיים של אותם שווקים (לא הקלבר במקרה זה), ומוקדם מדי כדי להבין התנהגות ארוכת טווח שלהם ואחרים. 

לגבי הטויו, לא זכורות לי ביקורות מקומיות לגביו, אבל יתכן שגם מדובר בצמיג סביר, גם בהתחשב שהחליף לכאורה את דגם CF2 שהיה מומלץ בזמנו. 

תוכל לראות עוד מבחנים וביקורות כאן למשל. 

הייתי נמנע מהאקו-קונטקט 6. ביקורות לא מחמיאות בארץ ובחו"ל. 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני 59 דקות, Tom_22 כתב:

עלה בפורום לאחרונה (למשל מכאן והלאה), שהקלבר מגיע במידות קטנות יותר אפילו מסין. אבל במידות הגדולות עדין מאירופה. האם בדקת לגבי המידה הפרטנית שלך?

תאורטית זה לא אמור להשפיע מדי. אבל רק הזמן יעיד. כאמור, זו תופעה הולכת ומתרחבת של ייבוא צמיגים מהמזרח וגם דגמים ספציפיים של אותם שווקים (לא הקלבר במקרה זה), ומוקדם מדי כדי להבין התנהגות ארוכת טווח שלהם ואחרים. 

לגבי הטויו, לא זכורות לי ביקורות מקומיות לגביו, אבל יתכן שגם מדובר בצמיג סביר, גם בהתחשב שהחליף לכאורה את דגם CF2 שהיה מומלץ בזמנו. 

תוכל לראות עוד מבחנים וביקורות כאן למשל. 

הייתי נמנע מהאקו-קונטקט 6. ביקורות לא מחמיאות בארץ ובחו"ל. 

כן, דיברתי עם מישהי מאוד נחמדה מצמיגי דורון שעברה איתי על כל הצמיגים הרלוונטיים ואמרה לי מה הדירוג דילים, מאיפה מיובאים וכו'. 

ספציפית קלבר במידה שלי היא אמרה שבסוף הדגם יש k, וזה מיובא מאינדונזיה. חבל מאוד, כי דווקא יש עליו ביקורות טובות בחו"ל, אבל אני מניח שזה לא מאינדונזיה.

Tyre review זה בדיוק האתר שאני מסתכל עליו, בגלל זה כל כך שמחתי לראות באתרים שיש קונטי פרימיום קונטקט, אבל זה פרסומים שקריים, לא מביאים אותו לארץ. 

כנראה שאלך על טויו בסופו של דבר, היא אמרה שמה שמגיע אליהם מיוצר ביפן, ומבחינת עמידות זה גם יכול להחזיק לכיוון הארבע שנים (והיא שאלה כמה אני נוסע בשנה ואמרתי 25 אלף)

פורסם (נערך)

לא יודע אם הייתי מגדיר את זה בדיוק כפרסומים שקריים (עם כוונת זדון), פשוט הרבה אתרים לא מעודכנים במלאי האמיתי של מה שיש בצמיגיות. רעיון טוב, יישום ככה-ככה.

תזכור לעדכן עוד X שנים לגבי הטויו 😉

סע בדרכים טובות! 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני שעתיים, Shimshon20 כתב:

מה דעתך עליהם?

דעתי חיובית. עם זאת, נוהג איתם רק שנה ובערך 10k קילומטר עד כה. 

הם אוחזים בסדר. בכמה בלימות פתאומיות הם היו לי בסדר. צריכת הדלק 1:15..1:16.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 26 דקות, Tom_22 כתב:

לא יודע אם הייתי מגדיר את זה בדיוק כפרסומים שקריים (עם כוונת זדון), פשוט הרבה אתרים לא מעודכנים במלאי האמיתי של מה שיש בצמיגיות. רעיון טוב, יישום ככה-ככה.

תזכור לעדכן עוד X שנים לגבי הטויו 😉

סע בדרכים טובות! 

תודה רבה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...