Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל המכוניות שאני רושם הם נפח 1.6

מאזדה 3

פיזו 307

פורד פוקוס

טויוטה קורולה

ניסן אלמרה

הונדה סיווק

רנו מגאן

סובארו אימפרזה

מיציבושי לאנסר

סיטרואן C4

מה שאני מחפש במכונית שתיהיה נוחה , לא שותה הרבה דלק , מהירה - חזקה

*נא להתייחס בהנחה שכולם אותו מחיר

תודה מראש .

פורסם

אוי משה... כמה דיברנו על הנושאים האלה פה ביומיים האחרונים תקרא כמה שרשרוים לפנייך.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

אני יודע אני עשיתי חיפוש בפורום לפני זה ..

אבל עדיין לא מצאתי החלטה לגבי כל הרשימה הזאת...

אם תוכל לתת חוות דעת .. תודה

פורסם

ברוך הבא לפורום. תעיף גם מבט בכללי הפורום.

אין משהו שעונה לכל הרכבים הללו, אבל יש מידע על כל אחד מהם. אני לא חושב שביצעת חיפוש מעמיק, אבל אני אענה לך חלקית כרגע.

אם אתה רושם להתייחס כאילו כולם באותו המחיר, האם מדובר בליסינג? ובמידה וכן, מה איכפת לך מה עלות הדלק? ואם היא חשובה, רכב שנוסע מהר, חזק כהגדרתך, צריכת הדלק שלו גבוהה בעשרות אחוזים בהשוואה לרכב זהה בנסיעה רגועה. אתה מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, תחליט מה אתה מעדיף. בנוסף תזכור שאף אחת מהן לא מהירה במיוחד. יש איטיות פחות, ויש סתם איטיות.

הכי נוחה מהרשימה הזו - המגאן. היא גם מבין הכי בטוחות ברשימה. עגלה היא לא ,אבל היא גם לא מטוס.

אתה רוצה לדעת מי תהיה הכי מהירה ב0-100? בדוק בGOOGLE \ באתרי היבואנים את המדדים.

גיא

פורסם

חבל על הזמן (עבר זמנן)

ניסן אלמרה

הונדה סיווק

סובארו אימפרזה

מיציבושי לאנסר

מכוניות שכדאי להסתכל עליהן רק אם אתה לוקח את האוטו בליסינג:

רנו מגאן - מרווחת ובטוחה

פיזו 307 - אופציה מעניינת אם כי אני הייתי בוחר את ה-C4

סיטרואן C4 - סיטרואן על כל המשתמע מכך

מכוניות שכדאי לשקל גם בתור לקוח פרטי:

פורד פוקוס - לא נהגתי אין לי דעה

טויוטה קורולה - יש לי ואני בהחלט ממליץ, יש לה ביצועים טובים והיא די מרווחת לקבוצתה

מאזדה 3 - מושב אחורי צפוף, ביטוח לא זול ( בתור פרטי ), נעימה לנהיגה.

אני הייתי מתלבט בין המאזדה 3 לטויוטה קורולה. לדעתי השילוב המנצחשל מנוע וגיר נמצא בקורולה.

אף אחת מהמכוניות שנרשמו כאן אינה ממש חסכונית.

ה"ביצועיסטיות"בקבוצה (אם בכלל אפשר לומר זאת על הקבוצה הזאת...) הן הקורולה, וה-3.

אם חשקה נפשך בביצועים ואתה לקוח פרטי, קח את המאזדה 3 2 ליטר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מאזדה 3

פיזו 307

פורד פוקוס

טויוטה קורולה

ניסן אלמרה

הונדה סיווק

רנו מגאן

סובארו אימפרזה

מיציבושי לאנסר

סיטרואן C4

תודה מראש .

אני התלבטתי באותה "בעיה" עד לא מזמן. צמצמתי את הרשימה לדגמים החדשים יותר: מגאן, C4, 307, 3 ופוקוס ובצעתי נסיעת מבחן על כולן. זו שהכי מצאה חן בעיניי היתה המגאן, בגלל כמה סיבות: 1. ביצועים (לפי תחושותי, ה 307 והפוקוס הרגישו "עגלות", הC4 והמזדה 3 היו סבירות) 2. צריכת דלק הנמוכה בקטגוריה (לפחות לפי נתוני יצרן) 3. בטיחות (היחידה בליסינג שמגיעה עם 6 כריות אויר) 3. גודל ומרווח של מכונית מנהלים, עם תא מטען הכי גדול בקטגוריה (עגלות ילדים וכו'). 4. (חשוב מבחינתי, אך לא בהכרח לכל אחד) אפשרות לגיר ידני , שמשפר גם את הביצועים וגם את צריכת הדלק.

זאת למרות שלא אהבתי את העיצוב שלה (המזדה 3 הכי יפה לדעתי). בליסינג הסחירות כמובן לא משחקת תפקיד, כך שאפילו לא בדקתי את הנושא.

בכל מקרה, ההמלצה שלי היא לעשות כמוני: לצמצם את הרשימה לדגמים החדשים יותר, ואז לבצע נסיעות מבחן שיאפשרו להחליט. בסופו של דבר האלמנט הקובע הוא התרשמות אישית שלך מהנהיגה ברכב.

פורסם

מאזדה 3

פיזו 307

פורד פוקוס

טויוטה קורולה

ניסן אלמרה

הונדה סיווק

רנו מגאן

סובארו אימפרזה

מיציבושי לאנסר

סיטרואן C4

תודה מראש .

לאור דיעות של מספר משתמשים הייתי מצמצם את הבחירה למאזדה 3 או קורולה.

על הקורולה נהגתי ולדעתי קיים בה שילוב מנוע-גיר מצויין. בסיביק שימשתי בתור נוסע (סיביק חדשה עם 5,600 ק"מ) והאוטו מרגיש מ-א-ו-ד חלש (או שהתרגלתי למנוע 2.0) גם כשדוושת הגז בריצפה. אין מה לצפות מהסיביק החדשה לביצועים להם חובבי הסיביק היו רגילים אי שם בשנות ה 90 - היא רחוקה שנות אור משם בכל הקשור לביצועים. הסיביק התברגנה משמעותית ואיתה גם הביצועים.

לפי הדיון הזה המשווה בין הפוקוס החדשה למאזדה 3 בהחלט ניתן לראות כי לאחר נסיעת מבחן התחושות מבחינת ביצועים בין 2 הרכבים שונה באופן מוחשי (למרות הבדל "זניח" בתאוצה 0-100 עליה מצהיר היצרן).

לדעתי האישית אתה צריך לכתת רגליך לסוכנויות ולבצע נסיעות מבחן על כל הדגמים החדשים יחסית בשוק (C4, מאזדה 3, קורולה ומגאן-II) ולהכריע בעצמך.

לכולן תצרוכת דלק פחות-או-יותר דומה, לא משהו שצריך להוות שיקול מכריע או קריטי בהחלטה (לדעתי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...