Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשי לזוג +1

ram1910

פוסטים מומלצים

היי

אחרי יותר מידי כאב ראש עם הרכב הנוכחי (סיטרואן C4 1.2) אני מחפש רכב חדש למשפחה

נסועה 180 קמ בשבוע +- (משולב בן עירוני עירוני ) -אמצע שבוע לעבודה כ20 קמ + נסיעות להורים וטיולים בסופשים

תקציב 80 - 100 אש"ח - (השאיפה להישאר סביב ה80 אפשר למתוח את התקציב לאיזור 100 אם מדובר בחשמלי)

יש אפשרות לטעון רכב חשמלי בעבודה

מה חשוב לי ברכב

1. בטיחותי - 5 כוכבי בטיחות + רציו מערכות עזר נוספות

2. אמין ועלות אחזקה זולה יחסית- בלי מחלות ידועות \ יקרות לתחזוקה

3. נוח ושקט - בידוד רעשים סביר + כיסאות נוחים וסביבת נהיגה (מצלמרת רוורס + אנדרואיד אוטו ) + מנוע שיכול לסחוב בכבישים מהירים בלי התחושה שהוא עומד להתפוצץ

4. מרווח - מקום לעגלה + בתא מטען

5. שוק יד שנייה ועלות ביטוח סבירה

הלכתי קצת לאיבוד בן שלל הדגמים החדשים

ויש לי התלבטות אם בנסועה הנוחכית יש הצדקה לרכב חשמלי

ואם זה יהיה רכב חשמלי מה יהיה איתו עוד מספר שנים שארצה למכור

אשמח לקבל המלצות

תודה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הניסוח לא לגמרי ברור, אבל 200 ק"מ בשבוע הם כ-800 ק"מ בחודש, נסועה ממש נמוכה שלא מצדיקה התעסקות תחשיבי הוצאות אנרגיה. מה שצריך להטריד אותך הוא אמינות, ירידת ערך*, ביטוח ואחזקה שוטפת.

*כיוון שאתה קונה רכב מיד שניה נושא ירידת הערך פחות מטריד, כי תקנה רכב שכבר ספג חלק ניכר ממנה. רכב ששומר ערך יהיה יחסית יקר לרכישה, ככל הנראה תצטרך להסתפק בשנתן קצת יותר ישן.

נושא ירידת הערך של רכב חשמלי הוא ספקלציה מוחלטת, אבל בנסועה שלך אין מה להתלבט - רכב דלק נוזלי פשוט ואמין. 

אגב נ+1 - האם יש תוכניות לילד נוסף? אם כן כדאי להתכונן מראש ולרכוש רכב יותר מרווח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן הכוונה ל800 ק"מ בחודש

חשבתי על האופציה החשמלית כי אפשר לחסוך 3\4 אש"ח בשנה על דלק + לחסוך את עלות הטיפולים

יש מחשבה לילד נוסף  בשנה שנתיים הקרובות

אני עם רכב צרפתי + מנוע בעייתי ואני שם לב ששוק יד 2 שלו די מזעזע ככה שאשמח להמנע מרכב צרפתי בפעם הבאה

עריכה אחרונה על ידי ram1910
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכישת רכב חשמלי תהיה הימור, אה לא יודע מה תהיה ירידת הערך, בודאי לאחר שתסתיים האחריות על הסוללות. שלא לדבר על הצפי למס נסועה שיקזז את כל היתרון של מחיר החשמל.

אגב, יש לך בכלל אפשרות להתקין עמדת טעינה בחניה פרטית שלך? האם בדקת עלות התקנת עמדה כזו?

ואני מצטער, 3-4 אש"ח בשנה זה סכום זעיר יחסית לעלות החזקת רכב (שהיא לפחות 20 אש"ח בשנה, קרוב לודאי יותר)  כל אפצ'י במחירי החשמל, המיסים או ירידת הערך יבלע את הסכום הזה באחת. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סביב 90 אלף₪ תוכל למצוא מאזדה CX30 מודל 2020-21 עם נתונים נורמליים. 

רכב מאובזר, מרגיש איכותי מאוד בפנים. אמין  ביותר ובגלל שהוא פחות אהוב ע"י גנבים מאשר מאזדה 3, גם הביטוח פחות יקר. מהנה לנהיגה ושומר טוב על הערך.

אבל זה רכב יותר קשיח מאשר סיטרואן,  ומרגישים זאת בעיקר בעיר או בכבישים משובשים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיצובישי ASX מ-2020 רכב זול לביטוח, אמין ופשוט מאד לאחזקה.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, zvit כתב:

מיצובישי ASX מ-2020 רכב זול לביטוח, אמין ופשוט מאד לאחזקה.

הוא לא עונה על נושא הבטיחות ובידוד הרעשים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכולם

יצא לי לעשות כמה נסיעות על הASX , מעדיף לוותר על האופציה

אבדוק את המאזדה

יש רכבים נוספים שלדעתם רלוונטים (הונדה HR V ?)

עריכה אחרונה על ידי ram1910
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הונדה גם אפשרות, היא מרגישה אוורירית ליושבים בפנים, המושבים די נוחים .

אבל המנוע 1.5 לא מספק ביצועים טובים ופועל על סל"ד גבוה בתאוצה ( עם רעש אופייני).

ממה שזכור לי, גם אבזור בטיחות חלקי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...