Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שוב קפצה לי תקלה P2300 ברכבי (פיג'ו 208 1.2 82 כ"ס), התקלה מצביעה על קויל תקול בצילנדר 1.

אשמח לדעת באיזה צד מדובר, הימני ביותר שלי כשאני עומד מול המנוע (מעל גלגל התנופה) או השמאלי ביותר שלי (קרוב לרצועת הטיימינג).

הבנתי שלפיג'ו יש את הסדר שלהם...

תודה

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם (נערך)

עדכון: בפיג'ו סיטרואן צילנדר 1 הוא הכי ימני בדרך כלל, מעל גלגל התנופה. בשונה מרוב הרכבים שבהם צילנדר 1 הוא בצד של רצועת הטיימינג.

image.png.6298e84f2d767df8e63ac8e3a6f1e5ad.png

תחילה הצלבתי סלילי הצתה לראות שהתקלה אכן עוברת צילינדר כדי לוודא שהתקלה היא בסליל ההצתה, ולאחר מכן החלפתי את הסליל שהיה במקור בצד ימין והתקלה נפתרה. הסימפטומים היו: רעידות, חוסר סחיבה.

את כל הסלילים החלפתי לאחרונה לסלילים של DELPHI, חוץ מהסליל שהתקלקל שהוא הוחלף לפני 3 שנים לסליל מקורי שמיוצר ע"י DELPHI בשל אותו קוד תקלה בדיוק ואותם סימפטומים. איזה כיף זה פיג'ו.

עריכה אחרונה על ידי THELAD
  • רעיון טוב! 1

פורסם

זה נאמר בציניות כמובן. הפיג'ו שלי נוסעת יותר על שמן מאשר על דלק. 

מוזמן לקרוא הודעות שכתבתי כאן בנושא...

• מבאס 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...