Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, razi_pazi כתב:

מה הכוונה?

ברכיבת שטח על אופניים לא תמיד המסלול הוא מעגלי.

לפעמים מחנים בנקודת הסיום ותופסים טרמפ לנ.ההתחלה, או ההיפך.

בתאריך 3.2.2025 בשעה 11:18, ליהי כתב:

הרכב רוב הימים מלא בנהג + זוג אופני שטח במידה M שאני מעדיפה להסיע בתוך האוטו ולא על מתקן חיצוני.

בגלל האימונים, אני כן יוצאת עם האוטו לשטח מדי פעם

פורסם

אפשר לנסות לדוג סוזוקי קרוסאובר ידנית סביב 2017.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בסד

אנחנו החזקנו פוקוס 3 ידנית סטיישן שנת 2011 (בגלל הגיר הרובוטי הנוראי שם חיפשתי דווקא ידנית).

הרכב היה אמין בצורה מוחלטת. ב200000 קמ הוא נחלש והעליות לירושלים כבר היו 'לא סבבה'. ברגע שעשה לי עניינים עם היוניט של מאורר ראשי - מכרנו. 

אפשר היה למשוך בשקט אבל כבר פחות רצינו ידני. 

זה היה הדגם הבסיסי, והייתי מציע לחפש את המנוע החזק יותר אבל מבחינת אמינות וגם מבחינת אחיזה והתנהגות בכביש הוא היה טוב. 

לא יודע אם זה רלוונטי לך ואם יש כאלו מהשנים האחרונות. אבל הייתי פותח מחשבה לכיוון.

בהצלחה

פורסם
בתאריך 3.2.2025 בשעה 11:18, ליהי כתב:

היקף נסיעות שנתי כ-20,000 ק"מ. הרכב רוב הימים מלא בנהג + זוג אופני שטח במידה M שאני מעדיפה להסיע בתוך האוטו ולא על מתקן חיצוני. בגלל האימונים, אני כן יוצאת עם האוטו לשטח מדי פעם, אבל זה לא קריטי. שאלתי על 4*4 לא בגלל השטח, אלא בגלל שברכבים מסוימים חוויית הנהיגה טובה יותר דווקא בדגמי 4*4. 

לא ראיתי ציין של תקציב ו/או שנה.
ברומסטר אפשר להכניס את האופניים בעמידה לתוך הרכב (רק מפרקים גלגל קדמי). 

פורסם

מההודעה האחרונה של פותחת השרשור נראה לי שהתגבשה על דאצ'יה דאסטר. בכל מקרה קשה לתרום לה יותר בלי כיוון לתקציב/שנתון.

נראה לי טוב עבורה. וגם נראה לי שזה רכב עם מצאי ידני גדול יותר משאר החלופות שהוצעו כאן יחדיו...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...