Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למוח הכוורת המדהים של הפורום

לצערי אבא שלי הפך לסיעודי בזמן האחרון.

הוא עבר הליך של טרכיאוסטומיה ובכל מקרה סבל מקשיי דיבור גם לפני כן - כך שכרגע לא ברור מתי יוכל לחזור לדבר, אם בכלל.

כיום הוא משתמש בלוח מחיק אלקטרוני שהיה של אמא שלי (שלא הסתדרה עם טכנולוגיה במיוחד).

אבא שלי בן כמעט 91, עבד עד לא מזמן כאיש סיסטם ואף מתכוון להמשיך לעבוד אם יתאפשר לו לאחר שיקום, ככה שגישה לטכנולוגיה יש לו והוא עדיין חד כתער.

אנחנו מחפשים פתרון של טאבלט שיאפשר לו להקליד משפטים שיוקראו ע"י המכשיר.

כרגע לא ברור אם אנדרואיד או אפל - כנראה שהוא יעדיף אנדרואיד כי הוא מכיר מהטלפון שלו ועם מוצרי אפל הוא פחות מסתדר מניסיון העבר.

ידוע לי שיש פתרונות text-to-speech מובנים במערכת ההפעלה, אבל אנחנו מחפשים משהו שלא יצריך סימון של טקסטים ואז לחיצה על כפתור, אלא אפליקציה שבה כל משפט יוקרא בלחיצה על אנטר. למעשה חוץ מלהקריא את מה שהוא מקליד, אין כל צורך ביכולות כאלה מכיוון שהוא קורא מהמסך בלי בעיה.

עוד עניין הוא מעבר חלק בין עברית ואנגלית. אבא שלי דובר אנגלית במקור והוא צריך להתנהל באנגלית עם המטפל שלו ועם חלק מהמשפחה. מצד שני הרבה מאנשי הצוות הרפואי שמגיעים אליו הביתה מתקשרים יותר טוב בעברית.

אשמח מאד לשמוע על פתרונות מתאימים שאתם מכירים. כמובן שגם אפליקציות בתשלום באות בחשבון.

תודה ורק בריאות לכולם,

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

ראשית, בריאות איתנה ואריכות ימים.

אני לא מכיר אפליקציה כלשהי, אבל יצא לי להשתמש בזמן האחרון ב gemini של גוגל. 

יש כפתור שהוא יודע להקריא את הטקסט. 

אולי עשוי לעזור.  

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בין האפליקציות המדהימות שעזרו ועדיין עוזרות לאחיין הקטן 

https://touchchatapp.com

שווה כל שקל.

כן יש את הקטע של להכניס את כל המילים/משפטים וכו' (זה לא בא מובנה בכלל, הכל צריך לתכנת לתוך האפליקציה) אבל מניח שזה לא יהווה בעיה לאבא..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נסה לברר ביד שרה או בעמותות שמטפלות בניוון שרירים.

הייתי שולח גם מייל למשה נוסבאום שיזרהעכשיו ב ai. להתייעצות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...