Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אני רוצה להחליף 4 צמיגים ברכב, את הקדמיים חייב כי הם שחוקים לגמרי, ואת האחוריים אני רוצה גם כן להחליף אחרי שלוש שנים כי בימני האחורי יש כנראה חור קטן (האוויר יוצא כל כמה ימים, זה משהו שלא סובל דיחוי אבל לא היה לי זמן השבוע בכלל).

אנחנו כן מתכננים להחליף רכב בשנה הקרובה.

האם עדיף ללכת על סיני בהנחה כזו?

כמה כסף צריך לעלות כל הסיפור?

המידות הן 185/55R15

בנוסף אם מישהו מכיר מקום מומלץ בירושלים יעזור לי מאוד

תודה רבה ושבוע מבורך לכולם

עריכה אחרונה על ידי היברידי
פורסם (נערך)

דבר הכי חשוב שכחת לרשום:

מידות הצמיגים ( כולל קוד עומס ומהירות ).

לא הייתי רוצה להסיע את המשפחה שלי שנה ברכב עם צמיגים שמרחק הבלימה שלהם יותר ארוך.

לכן הייתי קונה צמיגים מחברה מוכרת,  לא ממותגים מובילים אלא משהו כמו Falken, Kleber, Toyo, Kumho, Hankook, Nexen, Debica.

בגבעת שאול יש שתי צמיגיות - "רונדו " ו "צמיגי ירושלים".

תתקשר מחר ותשאל מה יש להם להציע ובאיזה מחיר.

תבדוק גם ב "צמיגי גוליאן".

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, vladclar כתב:

דבר הכי חשוב שכחת לרשום:

מידות הצמיגים ( כולל קוד עומס ומהירות ).

לא הייתי רוצה להסיע את המשפחה שלי שנה ברכב עם צמיגים שמרחק הבלימה שלהם יותר ארוך.

לכן הייתי קונה צמיגים מחברה מוכרת,  לא ממותגים מובילים אלא משהו כמו Falken, Kleber, Toyo, Kumho, Hankook, Nexen, Debica.

בגבעת שאול יש שתי צמיגיות - "רונדו " ו "צמיגי ירושלים".

תתקשר מחר ותשאל מה יש להם להציע ובאיזה מחיר.

תודה, עורך את הפוסט
המידות הן 185/55R15

פורסם

https://tires4u.co.il/tire/25877/185-55r15-nex-n-blue-hd-plus-82v-tl

צמיג קוריאני לא יקר.

מגיע עכשיו בתור מקורי במגוון רכבים של קיה/ יונדאי.

צמיגיה בירושלים "אפרתי" ) פייר קינג 39) מפרסם אותם ב 328₪ לצמיג.

אני מפנה אותך ללינק עם דגמים במידה שלך. שים לב, יש קוד עומס 82 או 86 וגם קוד מהירות V או H.

תקנה את מה שרשום לך ברישיון הרכב. 

Nexen, Hankook או Falken יעשו את העבודה.

https://tires4u.co.il/dimensions/185-55r15?type=private

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, Michazzz כתב:

כדאי לקרוא

אמר לך היכן מיוצרים הקומהו?

העובדה שצמיג מיוצר בתאילנד, לא הופכת אותו לרע או ל״לא טוב״. א׳ זה מאפשר למחיר להיות יותר נמוך וב׳, לכל יצרן (לא מדבר על ״מוצר מדבקה״) יש הליכי בקרת איכות, ופאלקן היא חברה שמוחזקת בידי קונצרן מוכר, שבין היתר מייצר צמיגים. כך שאפשר להיות שקט לגבי זה.

לי ברכב יש את הפאלקן המוזכרים מעלה (310) מזה כשנה. מדובר בצמיג מדרג ביניים, שנותן תמורה טובה ביחס למחירו ואין לי דבר שלילי לומר עליו. עושה את העבודה בנסיעה מנהלתית, לא רועש באופן ניכר ואוחז בצורה מספקת מבחינתי.

הדגש הוא שהצמיג יתאים לדרישות היצרן ויהיה טרי. תקנה את אחת מצמיגי החברות שהוזכרו פה להן צמיגים בדרג ביניים, וסע בראש שקט (נקסן, פאלקן, קלבר).  

לגבי רמת הדציבלים, רק להדגיש שמדובר על רעש שנפלט כלפי חוץ. 

פורסם
לפני 20 שעות, היברידי כתב:

היי, אני רוצה להחליף 4 צמיגים ברכב, את הקדמיים חייב כי הם שחוקים לגמרי, ואת האחוריים אני רוצה גם כן להחליף אחרי שלוש שנים כי בימני האחורי יש כנראה חור קטן (האוויר יוצא כל כמה ימים, זה משהו שלא סובל דיחוי אבל לא היה לי זמן השבוע בכלל).

אנחנו כן מתכננים להחליף רכב בשנה הקרובה.

האם עדיף ללכת על סיני בהנחה כזו?

כמה כסף צריך לעלות כל הסיפור?

המידות הן 185/55R15

בנוסף אם מישהו מכיר מקום מומלץ בירושלים יעזור לי מאוד

תודה רבה ושבוע מבורך לכולם

1. לא לקנות את הצמיגים הזולים. פעם אחת בחיים שתצטרך בלימת חרום ברטוב תהיה שווה לך כל כסף שהשקעת בצמיגים טובים. הדגמה

2. אין חובה להחליף את האחוריים אם הם מדגם טוב ולא שחוקים. את החור הקטן (מסמר או בורג) הצמיגיה יכולה לתקן. אם אתה מחליף רק זוג אני ממליץ לשים את החדשים קדימה. הצמיגאי יגיד לך לשים את החדשים אחורה אבל ככה לא הרווחת כלום בבלימת חירום (שבה משקל הרכב נופל על הקדמיים, שגם אחראים על ההיגוי באותו זמן).

3. זה לא רק המותג, זה גם הדגם! לא כל דגם של מותג נחשב הוא טוב, ובארץ נמכרים דגמים ישנים של מותגים נחשבים שנופלים ברמתם מהדגמים החדשים.

מצטרף להמלצה על הפאלקן ZE 310 ecorun שנמכרים בארץ במחיר סביר ונותנים במבחנים בחו"ל תוצאות סבירות ביחס ליקרים יותר. מבחינת עלות/תועלת זה גם מה שאני לקחתי לאוטו של הבת. במידה שלך הם עולים בערך 330 ש"ח לצמיג.

גם ההנקוק Ventus prime 3 K125 נותנים תמורה טובה ב 370 ש"ח לצמיג בערך.

והגודייר EfficientGrip Performance בערך 410 ש"ח לצמיג.

שים לב לשמות המדוייקים כי יש דגמים אחרים עם שמות דומים.

הרחבתי כאן בעבר

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם (נערך)

תודה לכולם.

החלפתי רביעיית פאלקן בי.ג. המכוון בירושלים.

שירות אחלה, חברה חמודים מאוד, אבל בהשוואה לאתר tires4u שצירפתם אולי קצת תפרו אותי במחיר: 1500 ש״ח לרביעיית צמיגים חדשים, התקנה וכיוון פרונט.

ציפיתי שיעלה באיזור ה1200-1300, אולי סתם יצאתי ילד כי זו פעם ראשונה שלי בפנצריה ואולי זה המחיר אבל למדתי לפעם הבאה.

פורסם
לפני 28 דקות, היברידי כתב:

תודה לכולם.

החלפתי רביעיית פאלקן בי.ג. המכוון בירושלים.

שירות אחלה, חברה חמודים מאוד, אבל בהשוואה לאתר tires4u שצירפתם אולי קצת תפרו אותי במחיר: 1500 ש״ח לרביעיית צמיגים חדשים, התקנה וכיוון פרונט.

ציפיתי שיעלה באיזור ה1200-1300, אולי סתם יצאתי ילד כי זו פעם ראשונה שלי בפנצריה ואולי זה המחיר אבל למדתי לפעם הבאה.

אם עשו לך גם כיוון פרונט אז המחיר הוא בסדר גמור. 

פורסם

כוון פרונט ממוחשב?

כוון פרונט מקצועי עולה 200 ש"ח בשקט (כן אני יודע שיש גם בפחות). לפי זה שילמת 325 לצמיג, המחיר שציפית.

אם היה צריך כוון פרונט או לא לא נדע לעולם, לא הייתי מאבד על זה שינה. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...