Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עם שריטה קטנה בהגה עור, מה עושים?

NINJMNKY

פוסטים מומלצים

ביום רביעי האחרון קיבלתי את הרכב החדש שלי עם 3ק"מ על השעון אחרי שעבר מעט התקנות מקומיות (מיגונים) שלא הייתה לי אפשרות להימנע מהן, למרות הסלידה ארוכת-השנים שלי מהתקנות מקומיות.

כבר באותו יום שמתי לב לשריטה קטנה, בערך 2מ"מ בחלק בחלק החיצוני של ההגה, משהו שקשה מאוד לשים לב אליו בעין (וגם במצלמה בקושי רואים) אבל בהחלט מרגישים בזמן סיבוב של ההגה.

עוד לא פניתי לסוכנות\יבואן בעניין הזה כי אני מתלבט מה הדרך הנכונה,

אני לא יודע כמה קל לפרק ולהחליף את כל ההגה במקרה שהם יסכימו ללכת בכיוון הזה, מרגיש לי שהם יעשו יותר נזק קוסמטי ממה שיש כרגע, אני מנחש שהגה חדש מגיע בלי כרית אוויר וכפתורי שליטה וכו' - ואת כל זה יצטרכו להעביר מהנוכחי, כלומר הרבה מאוד פירוקים והרכבה. הרבה פוטנציאל נזק.

אופציה שניה, להתלונן ולבקש פיצוי כלשהו, אני לא באמת יודע כמה ראוי לדרוש במקרה כזה

אופציה שלישית לנסות להתעלם ופשוט ליהנות מהרכב (בהצלחה)

מה אתם הייתם עושים?

החשש שלי מהחלפת הגה מוצדקת?

או שבכלל הדיון מיותר כי היבואן כנראה לא יסכים לפצות על דבר כזה שולי?

תודה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה רכב זה? תתחדש. באסטון מרטין הייתי ממש כועס, בסוזוקי סוויפט קצת פחות. בכל מקרה הייתי מיידע את היבואן ודורש החלפת ההגה לחדש השבוע או בטיפול הראשון

• אהבתי 3

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, NINJMNKY כתב:

ביום רביעי האחרון קיבלתי את הרכב החדש שלי עם 3ק"מ על השעון

כבר באותו יום שמתי לב לשריטה קטנה, 

עוד לא פניתי לסוכנות\יבואן בעניין הזה כי אני מתלבט מה הדרך הנכונה,

היית צריך לעדכן את היבואן בשניה שגילית את השריטה, או לפחות לצלם שיהיה תיעוד עם חותמת שעה לצילום.

עכשיו בהחלט יש סכנה שיגלגלו אליך, שאתה שרטת בשלושה ימים שעברו. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע שהסיכון לנזק נוסף אם ינסו לתקן/להחליף גבוה מעוגמת הנפש שנגרמה לך. במצב כזה הייתי מבליג, מקבל את הנזק כ'נקודת חן' חסרת משמעות, וממשיך בחיי.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי דורש החלפה, אתה אומר שזה מורגש בכל סיבוב כשאתה אוחז בהגה, זה יציק לך בכל פעם שתרגיש את זה ותקלל את היבואן. אני לא הייתי מוותר להם. אבל זה אני.

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, Michazzz כתב:

איזה רכב זה? תתחדש. באסטון מרטין הייתי ממש כועס, בסוזוקי סוויפט קצת פחות. בכל מקרה הייתי מיידע את היבואן ודורש החלפת ההגה לחדש השבוע או בטיפול הראשון

תודה! אני כרגע נמנע מציון היבואן\דגם עד שאקבל מהם תשובה סופית, לא יודע אם יש כאן נציגים שלהם או לא ומעדיף לא להסתכן בזה

זה לא אסטון, אגב (עוד לא זכיתי בלוטו), הרבה יותר קרוב לסוויפט :) 

לפני 10 שעות, discoTD5 כתב:

היית צריך לעדכן את היבואן בשניה שגילית את השריטה, או לפחות לצלם שיהיה תיעוד עם חותמת שעה לצילום.

עכשיו בהחלט יש סכנה שיגלגלו אליך, שאתה שרטת בשלושה ימים שעברו. 

בדיעבד אתה צודק, אבל זה היה יום מחורבן בעבודה, איסוף רכב ב17:30 בחושך מחוץ לסוכנות (כי אין להם חדר מסירה) ועוד כל מני נסיבות מקלות

רק רציתי לחזור הביתה ולגמור את היום ולא להתחיל להתווכח עם הסוכן (בכל זאת, אנחנו בישראל, ממתי אפשר להשיג פה משהו בלי להתווכח?)

אני אצור קשר עם הסוכנות\יבואן היום, נראה מה יגידו, אולי אופתע לטובה מהשירות.. לך תדע

לפני 7 שעות, Derish כתב:

נשמע שהסיכון לנזק נוסף אם ינסו לתקן/להחליף גבוה מעוגמת הנפש שנגרמה לך. במצב כזה הייתי מבליג, מקבל את הנזק כ'נקודת חן' חסרת משמעות, וממשיך בחיי.

אשתי ואני נוטים לכיוון האופציה הזאת, אבל כן מרגיש לי שמגיע פיצוי קטן, אולי טיפול או שניים בחינם, לא יודע, נראה מה יענו

במקרה הכי גרוע - פאק איט.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יציעו החלפה הייתי הולך על זה, כי אתה יודע שזה שם, אתה תסתכל על זה ואולי זה יתחיל עוד יותר להתקלף.

החלפת הגה זה לא החלפת מנוע.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.12.2024 בשעה 17:52, NINJMNKY כתב:

מה אתם הייתם עושים?

לא הייתי מבקש לתקן את זה. זה גם סיכוי לנזקים נוספים בעבדות ההחלפה וגם להשאיר את הרכב במסך לזמן מה, לפי מה שתארת מדובר בשריטה קטנה שבקושי רואים.

אז בהיבט התיקון לא הייתי עושה כלום.

אם אפשר לקבל פיצוי בדמות שובר לטיפול ראשון חינם, הייתי לוקח. 

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, Buki כתב:

לא הייתי מבקש לתקן את זה. זה גם סיכוי לנזקים נוספים בעבדות ההחלפה וגם להשאיר את הרכב במסך לזמן מה, לפי מה שתארת מדובר בשריטה קטנה שבקושי קורים. 

אז בהיבט התיקון לא הייתי עושה כלום.

אם אפשר לקבל פיצוי בדמות שובר לטיפול ראשון חינם, הייתי לוקח. 

יש פה דעות סותרות כמעט חצי\חצי על כמות הנזק שהם יכולים לעשות בזמן החלפת ההגה

אני נוטה לחשוב ששום פירוק+הרכבה מקומי אף פעם לא יהיה טוב כמו במפעל, בייחוד שמדובר על הגה עם כפתורים, כרית אוויר וכו'

בינתיים בסוכנות הפנו אותי למוסך, ומהיבואן לא קיבלתי תשובה (בכל זאת 9 בבוקר, עוד לא קראו את המייל)

מצרף תמונה של הנזק, כמו שאמרתי קשה לראות את זה אבל זה מורגש כשמסובבים את ההגה

(במחילה אין לי אבטיח להמחשת הגודל)

20241208_085430.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...