Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עם שריטה קטנה בהגה עור, מה עושים?

NINJMNKY

פוסטים מומלצים

לפני 54 דקות, meir_gi כתב:

לאחר שאני רואה את התמונה ובניגוד למה שרשמתי לפני שראיתי, מציע לך לשחרר. זה ממש זניח. לא בטוח שבתהליך ההחלפה לא יגרמו נזק גדול יותר

כן בסופו של דבר זה מה שהכריע, יש יותר פוטנציאל לנזק מאשר תועלת. (ועוד צריך להילחם איתם כדי להוכיח שלא עשיתי את זה)

לפני 48 דקות, topop כתב:

אחרי שהוחלט על לשחרר, באיזה רכב מדובר?

אני עוד אפתח על זה שרשור נפרד אחרי טיול קטן עם תמונות ראויות אבל מדובר בסוזוקי ג'ימני.

@Michazzz היה ממש קרוב :) 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, NINJMNKY כתב:

טיול קטן 

תתחדש, תהנה וסע בדרכים מעניינות. נראה שהדרכים האלה יניבו עוד הרבה שריטות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, sperial כתב:

תתחדש, תהנה וסע בדרכים מעניינות. נראה שהדרכים האלה יניבו עוד הרבה שריטות.

תודה!

לגבי השריטה - יש הבדל בין שריטה שגרמתי בעצמי (חס וחלילה) לאחת שקיבלתי עם הרכב שאמור להיות במצב מושלם

מזכיר לי שלפני עשור כשגרתי בחדרה היו דרעקים צרי עין איתנו ברחוב, גם מובגרים וגם ילדים, שהיו שורטים רכבים חדשים בקטע של 'תתחדש'

אחד השכנים בבניין קנה לאנסר אדומה חדשה, ביום הראשון או השני שרט לעצמו את הדלת הימנית עם מפתח, אבא שלי שאל אותו מה פשר הדבר הזה?

ענה לו "ככה לפחות אני לא צריך לחפש שריטות כל בוקר ואני יודע שזה שלי, לא מישהו אחר נגע לי באוטו"

אז שריטות מטיולים (טפו טפו טפו) זה זכרונות, שריטה בהגה חדש זה סתם חוויית לקוח לא טובה

• רעיון טוב! 1

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, NINJMNKY כתב:

אחד השכנים בבניין קנה לאנסר אדומה חדשה, ביום הראשון או השני שרט לעצמו את הדלת הימנית עם מפתח, אבא שלי שאל אותו מה פשר הדבר הזה?

ענה לו "ככה לפחות אני לא צריך לחפש שריטות כל בוקר ואני יודע שזה שלי, לא מישהו אחר נגע לי באוטו"

היית עד לזה בעצמך?

כי זה סיפור מוכר, שלא נאמר מעשייה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, razi_pazi כתב:

היית עד לזה בעצמך?

כי זה סיפור מוכר, שלא נאמר מעשייה..

בהחלט, הרכב של השכן חנה מול הבית שלי, כמעט כל יום בהיתי בשריטה הזאת, אבל לא שאלתי אותו בעצמי מאיפה היא הגיעה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.12.2024 בשעה 17:56, Michazzz כתב:

איזה רכב זה? תתחדש. באסטון מרטין הייתי ממש כועס, בסוזוקי סוויפט קצת פחות. בכל מקרה הייתי מיידע את היבואן ודורש החלפת ההגה לחדש השבוע או בטיפול הראשון

אם היית קונה רולקס שעולה כמו סוויפט חדשה והייתה שריטה קטנה שהיית מרגיש לפעמים כשהיית לובש אותו היית מתרעם ובצדק.

בקשר לנושא:

בתור אחד שחווה משהו דומה בעבר בהגה עור עם שריטה קצת יותר בולטת שגם הורגשה בזמן נהיגה, זה מעצבן אבל עם הזמן זה נשחק ולא תרגיש את זה, אתה יכול לנסות טיפה לשייף או לחתוך את החתיכות הבולטות בעדינות אבל יש לזה פוטנציאל נזק הרבה יותר גדול.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, NINJMNKY כתב:

בהחלט, הרכב של השכן חנה מול הבית שלי, כמעט כל יום בהיתי בשריטה הזאת, אבל לא שאלתי אותו בעצמי מאיפה היא הגיעה

נראה לי שהתכוונת לענות "לא" ובטעות יצא לך "בהחלט"....

שאלתי האם ראית אותו שורט לעצמו את הרכב. אם היית רואה אותו שורט לעצמו את הרכב לא היה צורך לשאול אותו מאיפה השריטה הגיעה.

אם הוא סיפר ששרט לעצמו את הרכב זה לא בהכרח אומר שזה נכון... למעשה אני משער שזה לא נכון.

זה סיפור כל כך מוכר וידוע ואני משער שעל כל אחד שאשכרה שרט לעצמו את הרכב מהטעם הזה, קיימים המונים שמריצים את הסיפור הזה בדרך כזו או אחרת 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, גיל90 כתב:

אם היית קונה רולקס שעולה כמו סוויפט חדשה והייתה שריטה קטנה שהיית מרגיש לפעמים כשהיית לובש אותו היית מתרעם ובצדק

רולקס הוא תכשיט. שריטה בו פוגמת במהות שלו. סוויפט - פחות.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 שעות, גיל90 כתב:

אם היית קונה רולקס שעולה כמו סוויפט חדשה והייתה שריטה קטנה שהיית מרגיש לפעמים כשהיית לובש אותו היית מתרעם ובצדק.

בקשר לנושא:

בתור אחד שחווה משהו דומה בעבר בהגה עור עם שריטה קצת יותר בולטת שגם הורגשה בזמן נהיגה, זה מעצבן אבל עם הזמן זה נשחק ולא תרגיש את זה, אתה יכול לנסות טיפה לשייף או לחתוך את החתיכות הבולטות בעדינות אבל יש לזה פוטנציאל נזק הרבה יותר גדול.

זה יותר חתך מיקרוסקופי מאשר חתיכה בולטת החוצה אז אני לא בטוח ששיוף יעבוד, בכל אופן אני כרגע דוגל בלא לגעת בזה, או שיעבור לבד עם הזמן או שאנסה את המרכך שקישרו קודם בהזדמנות, הסיכון בשיוף לא שווה את זה..

לפני 12 שעות, razi_pazi כתב:

נראה לי שהתכוונת לענות "לא" ובטעות יצא לך "בהחלט"....

שאלתי האם ראית אותו שורט לעצמו את הרכב. אם היית רואה אותו שורט לעצמו את הרכב לא היה צורך לשאול אותו מאיפה השריטה הגיעה.

אם הוא סיפר ששרט לעצמו את הרכב זה לא בהכרח אומר שזה נכון... למעשה אני משער שזה לא נכון.

זה סיפור כל כך מוכר וידוע ואני משער שעל כל אחד שאשכרה שרט לעצמו את הרכב מהטעם הזה, קיימים המונים שמריצים את הסיפור הזה בדרך כזו או אחרת 

לא רשמתי שראיתי אותו שורט בעצמי,

הרכב הופיע בחניה, אחרי יומיים הייתה שריטה, זמן לא מוגדר לאחר מכן אבא שלי שוחח איתו וסיפר לי על המקרה.

את השריטה - ראיתי, את כל השאר - לא, מקווה שזה מספיק ברור הפעם.

לא פוסל שהוא קיבל בפועל את השריטה מהזבלים שהיו שורטים כל רכב אחר ברחוב לשם שעשוע והעדיף לספר את הסיפור הזה במקום לריב איתם.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...