Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה קורה לי שאני עוצר או מתחיל נסיעה בראשון האוטו רועד כאילו שאני מנסה להתחיל נסיעה בהילוך חמישי .

יש לציין שזה קורא פעם בשבוע שבועיים .

הרכב זה פיז'ו306 מנוע 1400.

תודה לעונים

פורסם

QUOTE=amit1488]שלום לכולם.

לאחרונה קורה לי שאני עוצר או מתחיל נסיעה בראשון האוטו רועד כאילו שאני מנסה להתחיל נסיעה בהילוך חמישי .

יש לציין שזה קורא פעם בשבוע שבועיים .

הרכב זה פיז'ו306 מנוע 1400.

תודה לעוניםנשמע כמו בעית גיר,קלאץ

תן יותר פרטים

ניצן

פורסם

נסה לשחרר מהר את הקלאץ ולא לשבת עליו (אבל לא לזרוק!!!)

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
תבדוק שמהקרבורטור לא יצא בטעות איזשהי צינורית ומה שקורה בעצם הקרבורטור שואף אויר והמנוע נכבה...
קרא בעיון על איזה רכב מדובר, והכנס להיסטוריית השאלות של פותח השרשור, ואז תגלה למרבה הפלא שני דברים: ראשית שמדובר בפזו 306 שנת יצור 95 ,הזרקה ולא קרבורטור!

שנית שפותח השרשור הוא בעל רשיון לרכב מזה חצי שנה בלבד, ומיומיניתו, בעזיבת דוושת המצמד כנראה לוקה בחסר(ראה שרשור שלו בנושא עם קבלתו של רשיון הנהיגה), יחד עם קלאטץ כנראה

שחוק ,ומחליק ותקבל את ההסבר לרעידות![בתוספת האפשרות שכמו לפי חשדותיו של אפי הבחור מתחיל בטעות בהילוך שלישי!]

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
תבדוק שמהקרבורטור לא יצא בטעות איזשהי צינורית ומה שקורה בעצם הקרבורטור שואף אויר והמנוע נכבה...

שים לב שהשילוב אינו מתבצע ל-3, במקום לראשון.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...