Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמזון - הזמנות שלא מגיעות

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הזמנתי לפני שבועיים בערך, לאחר יום יצאה ההזמנה, יומיים (19 בספטמבר) לאחר מכן הגיעה לניו יורק

Package left the carrier facility.
Jamaica, NEW YORK US

מאז לא זזה

אני מניח שקשור לביטולי הטיסות שהיו מאז - השאלה היא האם עדיין יש סיכוי שיגיע (אלעל?) או שעדיף לבטל?

או לחילופין, מישהו קיבל חבילה מאמזון בשבועיים האחרונים?

עריכה: כמובן שפניתי לשירות לקוחות, אמרו לי שיגיע במועד (בדרך כלל מגיע בפחות מחצי הזמן שהם מגדירים).

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם (נערך)

ההזמנות מאמזון נתקעות לפעמים אבל עוד לא קרה ש"ממש לא הגיע". לבטל אתה יכול בכל שלב, כן?

יש לי איזו הזמנה לא דחופה מאמזון גרמניה, לקח חודשיים עד שיצאה... בסוף יצאה.

אמזון ארה"ב - מגיע לאט אבל מגיע.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הכל מגיע.

ג׳ימקה ניו יורק זה ככל הנראה ה hub שממנו יוצאות החבילות לארץ, כמעט כל ההזמנות שלי, בוודאות אלו שיצאו מהחוף המיזרחי, אם כי לא בטוח, צריך לחפור בלוגים. התחנה האחרונה לפני שהיגיעה הודעה

Jamaica, NEW YORK US הייתה שם.

על פי החודש האחרון, ההודעה הבאה שאקבל ככל הנראה ביום ראשון, משלוח עושה דרכו לארץ. זה היה המצב ב 3 ההזמנות האחרונות.

אני מניח שמרבית ההזמנות השבוע לפחות תהיינה עם אל על, או טיסות מטען שממשיכות כרגיל   ( טיסות ק.א.ל קווי אויר למטען).

• אהבתי 3

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, hans כתב:

ההזמנות מאמזון נתקעות לפעמים אבל עוד לא קרה ש"ממש לא הגיע". לבטל אתה יכול בכל שלב, כן?

יש לי איזו הזמנה לא דחופה מאמזון גרמניה, לקח חודשיים עד שיצאה... בסוף יצאה.

אמזון ארה"ב - מגיע לאט אבל מגיע.

לפני 43 דקות, zaf כתב:

הכל מגיע.

ג׳ימקה ניו יורק זה ככל הנראה ה hub שממנו יוצאות החבילות לארץ, כמעט כל ההזמנות שלי, בוודאות אלו שיצאו מהחוף המיזרחי, אם כי לא בטוח, צריך לחפור בלוגים. התחנה האחרונה לפני שהיגיעה הודעה

Jamaica, NEW YORK US הייתה שם.

על פי החודש האחרון, ההודעה הבאה שאקבל ככל הנראה ביום ראשון, משלוח עושה דרכו לארץ. זה היה המצב ב 3 ההזמנות האחרונות.

אני מניח שמרבית ההזמנות השבוע לפחות תהיינה עם אל על, או טיסות מטען שממשיכות כרגיל   ( טיסות ק.א.ל קווי אויר למטען).

מכיר את תחנת Jamaica, אף פעם לא קרה לי שחונה שם שבועיים. 

הבעיה העיקרית היא שיש דדליין לחבילה (יומהולדת) במקרה הכי גרוע אבטל ואקנה בארץ במחיר כפול 🤷🏻‍♂️

רק רציתי להבין אם היו שקיבלו בשבוע-שבועיים אחרונים

פורסם

זה פשוט לא מתעדכן. גם שלי היתה תקועה שבועיים ב Jamaica בלי תנועה ולפתע צצה בארץ. סבלנות הכל מגיע 

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אני סופר כבר 66 ימים ללא הזמנות מאמאזון.

לא עבורי, הזמנתי 3 דברים והם הגיעו כרגיל. במועד שהיה רשום שיגיעו.

עריכה אחרונה על ידי saar5555
  • אהבתי 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מצטרף למה שרשום מעלי ע"י החברים,

כצרכן amazon כבד - הכל מגיע בזמן או לפני הזמן, 
מלחמה או לא.

תן לזה רגע.. זה יגיע.
בלי קשר,

אתה יכול לבצע בדיקות מקבילות מול אתר דואר ישראל אם זה מגיע דרכם, 
אם זה עובד במודיעין - זה נרשם, והכל כנראה עובר במודיעין אצל דואר ישראל.

אם מדובר על חברת שילוח פרטית - אז amazon יעדכנו אצלם.

• אהבתי 2

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 3 שעות, Super_T כתב:

כצרכן amazon כבד

כמה כבד? 

חוץ מכלי עבודה ואביזרים ל diy, מה כבר שווה לקנות שם שמחיר המשלוח והמיסים לא הופך את זה ללא כלכלי בהשוואה למחיר כאן?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, zaf כתב:

כבד? 

חוץ מכלי עבודה ואביזרים ל diy, מה כבר שווה לקנות שם שמחיר המשלוח והמיסים לא הופך את זה ללא כלכלי בהשוואה למחיר כאן?

כשהמשלוח חינם,

השמיים הם הגבול מבחינתי.

שעוני יד, כלי עבודה, משחות שיניים, מכונות תספורת, חומרי ניקוי לאוטו. סירי בישול, בגדים, חולצות, ג'ינסים. והכל מגיע עד הבית..קניתי שואב אבק רובוטי עם משלוח עד הבית ב 500 שקל. נכון, הבטריה עושה בעיות, אבל הוא שואב..פה בארץ זה 1800 שקל ומעלה. 

נדבר על זכרונות וכוננים למחשב? לפעמים המוצרים הגדולים והיקרים נמצאים בדיל שווה, ואז כונן למחשב עולה 30% או 50% פחות..אתה חוסך כמה מאות שקלים..בלי בעיה.

יש הכל באמאזון. הם יקרים, אבל עדיין, יש דברים נדירים ומשובחים, של חברות שבארץ המחיר פי 2..

אני מצטרף למי שכתב צרכן כבד...

עכשיו אני לשעבר.

לפני 20 דקות, zaf כתב:

מה כבר שווה לקנות שם שמחיר המשלוח והמיסים לא הו

שכחתי לומר דברים נדירים שאין להשיג בארץ, אכן עולים יותר.. אבל לפחות בתור צרכן אני מוצא את מה שאני רוצה, וחוויית השירות של אמאזון גם מצוינת.

ולפעמים יש דילים שווים. אני מוכן לשלם קצת יותר גם, על שירות טוב.

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2025 

פורסם

איזו קטגוריה חסרה לך?

אוכל קונים בארץ, DIY לרוב באמזון, מה עוד בנאדם צריך בחיים? בגדים?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 8 דקות, hans כתב:

איזו קטגוריה חסרה לך?

אוכל קונים בארץ, DIY לרוב באמזון, מה עוד בנאדם צריך בחיים? בגדים?

שאלת אותי?

אני עובד על לא להזמין שם כלום.. 

ההוא שכתב שהוא צרכן כבד..השאלה היתה אליו.  

אם היתה אפשרות הייתי מזמין אוטו חדש עם גיר ידני 🤣.

Skoda Fabia 2025 

פורסם

חולצות ונעליים של קולומביה , אכן הדיל היה מעולה, כולל משלוח חינם.

כלי עבודה מחנות רישמית של בוש, מחירים מצויינים, סוללות מצאתי בארץ ב ק.ס.פי במחיר שלא היה שווה להזמין מאמזון. אביזרים לכלים גם כן, אביזרים לדיטיילינג, מתאמים לגרניק ולקומפרסור כן, ציוד הקפי למחשב, גם, אבל לא חושב שמעבר לזה יש מציאות .

הזמנתי משחות שיניים (אריזות חיסכון) ונוזלים שונים. מסתבר שב iherb זול יותר. וחומרי הניקוי בארץ לא יותר יקרים. אין שם מחירים כמו בקוסקו לאריזות גדולות, ודמי המשלוח לחלק ממש לא משתלמים. 

לפני 20 שעות, קורן בן אשר כתב:

ב-Jamaica, NY יש שדה תעופה קטנטן מה קוראים אותו JFK.

איתגרת אותי, אז חיפשתי שדות תעופה לפי ציון אבן דרך. 

מצאתי שמה שיוצא מהחוף המזרחי עובר דרך אדיסון - ניוארק 🙂 ואז ג'מייקה ניו יורק- jfk ומשם ישירות לארץ 😁

מה שכן, העידכון לא תמיד רציף, ב 6 לחודש היה בנקודת ציון, ואז שוב בבת אחת עודכן כל המסלול עד לצייון - עבר מכס בארץ היעד.

לגבי הגעה, 90% מהזמן לפני תאריך אחרון למסירה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

כמה כבד? 

יש כמה מוצרים בסיסיים שאני מזמין רק משם, בעיקר טואלטיקה. מניח שחוסך מאות שקלים בשנה.

ספציפית לגבי מה שהזמנת עכשיו: עגילי סברבסקי שבמבצע שם (עם משלוח חינם) עולים מחצית מהמחיר בארץ.

תזכירו לי לפתוח פה שרשורים בתדירות גבוהה יותר!

Saturday, September 28
3:02 PM
Package arrived at a carrier facility.
2:27 PM
Package arrived at a carrier facility.
8:27 AM
Package in transit. Flight containing package has arrived.
TLV Airport, IL

Thursday, September 19
11:16 PM
Jamaica, NEW YORK US

• אהבתי 1

פורסם
לפני 6 דקות, Asaf-R כתב:

בעיקר טואלטיקה. מניח שחוסך מאות שקלים בשנה.

סכיני גילוח? אם מתאים לך לשתף. אם כבר, כדאי לפתוח שרשור על מוצרים מומלצים מאמאזון 😄. שאין בנמצא בארץ.

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...