Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום !

שמתי לב שמחירי יד 2 של רכבי אלפא רומיאו נמוכים במיוחד, וראיתי שאני יכול לרכוש מודל מתקדם (שנים 2018-2019) בטווח של 50-55 אלף ש"ח. תמיד היה לי חלום לנהוג על אלפא רומיאו, ועכשיו כשהמחירים נראים נגישים, אני חושב ללכת על זה.

לפני שאני עושה את הצעד, אשמח לקבל קצת חוכמת המונים:

1. מה חשוב לבדוק כשקונים אלפא רומיאו יד 2? יש תקלות או נקודות שחשוב לשים לב אליהן בדגמים האלה?

2. מי שמכיר את הרכב - איך אתם מרגישים עם אלפא רומיאו? איך ההתנהלות היומיומית, חווית הנהיגה, ועלויות אחזקה?

תודה מראש על העצות!

פורסם

בוקר טוב.

מחירים נגישים - לא אומר שהאחזקה זולה. אמנם האחזקה אינה יקרה מאוד, אבל בוודאי יותר יקרה מיפאנית / קוריאנית מקבילה.

חשוב מאוד לבדוק היסטוריית טיפולים מסודרת ושטופלה אצל מוסך שמתמחה בדגם (זה דיי נכון לגבי מרבית היצרנים אבל בעיקר לגבי אלפות).

חוץ מזה יש דיי הרבה חומר בפורום (חיפוש יעזור).

alfa 156 2.5.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...