Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרירת רכב למוסך - חברת הגרירה של הביטוח מתעקשת לאחסן את הרכב

Old-School

פוסטים מומלצים

היי

אני צריך לגרור את הרכב למוסך, מרחק של כ-40 ק"מ.

אני מנסה לתזמן **מבעוד מועד"** את זה שהרכב ילקח בבוקר (6:00-7:00), ושבעל המוסך יקבל את הרכב כבר באותו יום.

חברת הגרירה מתעקשת שהרכב יאוחסן על הדרך אצלם, איפשהו , ואז יועלה עוד פעם על גרר וילקח למוסך ביום למחרת.

זאת לא פעם ראשונה שאני גורר רכב, ובעבר הרכב היה תמיד מועבר ישירות למוסך (בהינתן התזמון בבוקר שציינתי למעלה).

בינתיים אני לא נתתי אישור, פחות סומך עליהם, אז באתי לכאן לשמוע חוות דעת מכם.

איך הייתם מתמודדים עם זה?

עריכה אחרונה על ידי Old-School
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נתקעתי ב6:30 בבוקר ללא בלמים בירידות ים המלח תקוע בשום מקום. הגיע הגרר אחרי כמה שעות ולקח באותו היום לתלפיות בירושלים מרחק 40 קמ משם.נסה את מזלך. לפעמים הם נוסעים דוך למקום. 

מקרה שקרה לי לפני שנה- שלחתי את הרכב בערב לאחסנה ובבוקר הגיע לחולון לתיקון האימבולייזר. {מירושלים כן?}

בשעה 16:00 הייתי על האוטובוס לשם לקחת אותו. לפעמים לשלוח יום לפני בערב-בלילה שווה לך יותר.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה גרר של הביטוח, הם עושים מה שבא להם.

מסיפורים גם כאן בפורום וגם מחברים, לאחרונה המצב הידרדר.

באים שעות אחרי הזמן שנקבע, מעבירים איזה לילה עם הרכב שלך בחניון שלהם, ואחרי יום יומיים פורקים במוסך שלך בסוף יום העבודה. וכל הזמן הזה אין עידכונים.

כנראה שאם ברצונך להיות בטוח שהרכב ייאסף ממך בזמן שאתה רוצה וייפרק אצל המוסך בזמן שאתה רוצה, צריך לשלם על גרר פרטי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, amosbmw כתב:

אם זה גרר של הביטוח, הם עושים מה שבא להם.

מסיפורים גם כאן בפורום וגם מחברים, לאחרונה המצב הידרדר.

באים שעות אחרי הזמן שנקבע, מעבירים איזה לילה עם הרכב שלך בחניון שלהם, ואחרי יום יומיים פורקים במוסך שלך בסוף יום העבודה. וכל הזמן הזה אין עידכונים.

כנראה שאם ברצונך להיות בטוח שהרכב ייאסף ממך בזמן שאתה רוצה וייפרק אצל המוסך בזמן שאתה רוצה, צריך לשלם על גרר פרטי.

מה עלות גרר פרטי +- למרחק כזה?

יש חברה מומלצת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעשה גוגל ותחפש גררים באיזור שלך ובאיזור היעד, ותבקש 2-3 הצעות מחיר.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב ליד הבית או בשום מקום?

אם ליד הבית אולי כדאי להתקשר אליהם ב 1-2 בלילה ולראות מה הם אומרים?

קרה לי מקרה דומה. המכונאי אמר שהם יכולים לתאם יום ושעה (זה היה בראשון ורציתי ליום רביעי) אבל החברת גרירה אמרה לא. אז כנראה תלוי על מי נופלים 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בד"כ לפי ההסכמים הם יכולים לאחסן רק אם זה מעבר לשעות העבודה של המוסכים. נראה שהם לא עומדים בהסכם שלהם, מה שיאפשר לך אולי לגרור על חשבונך, ולדרוש/לתבוע את עלות הגרירה. נראה לי שזה הכיוון שאתה צריך ללכת עליו (ההסכם על כל פרטיו).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פונה לגרר שהמוסך עובד איתו. ( 200 ש"ח לגרירה של פחות מ 20 ק"מ , אבל זה היה מזמן)

בגלל האינטרס של שני הצדדים (המוסך והגרר) , עלה משמעותית פחות ממחיר רגיל של התקשרות  בעל הרכב ישירות לגרר.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...