Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות ובעיית תאוצה - יונדאי סנטה פה דיזל 2021

פוסטים מומלצים

שלום וברכה!

אשמח לעזרת המבינים.

רכשתי סנטה פה דיזל 2021 לאחר כחודשיים התחילה תופעה כשאני נוסע בעליה ארוכה במהירות בין עירונית יש רעידות חזקות מאוד כל האוטו רועד נשמעות נקישות מוזרות מחוג הטורים (דיגיטלי) ממש קופץ ולא עובר כח בלחיצה על דוושת הגז האוטו פשוט מאט אני ממשיך בלחיצה מלאה לוקח לו כמה שניות ורק אז מאיץ חזרה.

הרכב באחריות מלאה (הארכה).

והם לטענתם לא מזהים שום תקלה בפעם הראשונה (מתוך 3 בנתיים) שהכנסתי לבדיקה עשו איפוס לגיר שעזר חלקית לתקופה ממש קצרה ואז גם הרגשתי שיפור בחזרה להילוך ראשון שהיום מלווה באופן קבוע במכה כך שיש לי תחושה שיש קשר בין הדברים השבוע הקרוב גם קרה לי פעמיים בנסיעה ממש איטית בחניה שהאוטו נכבה פתאום. מצורף סרטון שימו לב איך מחוג הטורים יורד יחד עם מהירות הרכב כל זה כשדוושת הגז לחוצה עד הסוף...  נשמעים נקישות נקישות האוטו כולו רועד רק כשמגיע למהירות נמוכה חוזר הכח והתופעה נעלמת

אשמח לעזרתכם 

תודה!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בהחלט נראה בעיה בגיר.

תחזור למוסך שיבדוק שוב. אם לא מוצא רולי מוסך אחר ימצא.

האוטו ממוחשב חייב להיות משהו בדיאגנוסטיקה.

אולי בעיה ברגש מצב דוושה, אולי ברגש אחר בגיר...

בהצלחה.

עדכן מה היה בסוף...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה קורה בסיטואציה הזו כאשר אתה מוריד הילוך ידנית? בסרטון נראה שהרכב לא "מבין" שאתה בעליה ומנסה לסחוב בהילוך 4. אם זה קורה שוב תנסה להוריד הילוך ולראות אם הרכב מתחיל לסחוב, זה יכול לתת רמז לאיתור התקלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 5.9.2024 בשעה 12:37, omricn כתב:

מה קורה בסיטואציה הזו כאשר אתה מוריד הילוך ידנית? בסרטון נראה שהרכב לא "מבין" שאתה בעליה ומנסה לסחוב בהילוך 4. אם זה קורה שוב תנסה להוריד הילוך ולראות אם הרכב מתחיל לסחוב, זה יכול לתת רמז לאיתור התקלה.

תודה ף, אני אנסה להוריד הילוך 

תודה , אני אנסה להוריד הילוך,

ומחר יש לי בדיקה שוב עם ומנהל המוסך מוזמן... נקווה לטוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אין שוב בעיה בגיר, אלא בעיה במנוע שלא סוחב וכתוצאה מכך הגיר מנסה להוריד הילוכים ולהתגבר על התאוצה החלשה של המנוע.

רעשי הנקישות מעידים על בעיה במנוע שמשליכות על תפקוד הגיר.

אם מדובר במנוע D4HE 2.2 שמעתי ונתקלתי עם תקלות בו.

המלצה חמה, אל תאמץ את המנוע במצב כזה שהוא לא סוחב אלא פשוט תיקח את הרכב לתיקון אחרת המנוע ישבוק.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין מה שאתה אומר אבל אני לא מרגיש שום חוסר כח בזמנין שהתקלה לא מופיע...

תכלס' הרכב היה שוב יום שלם במוסך ולא מוצאים כלום....!

יש מצב שתקלה כזו לא מופיע במחשב הרכב?

יש מצב שמנסים להתחמק כי האוטו באחריות וכדאי לי לבצע בדיקת מחשב במוסך חיצוני?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...